![]() |
![]() |
![]() |
#7481 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7482 |
Veteran
Član od: 4.4.2008.
Zahvalnice: 92
Zahvaljeno 143 puta na 117 poruka
|
![]()
Tako sam se i ja bakcao sa mojim starim Geniusom, otvarao, cistio, skidao opruge jer mi je jedna vise vukla, pravio H menjac. I na kraju kupio G25.
Cak sam i kupio neke volane za PS2 cini mi se, da bih ovaj Genius sredjivao i pravio 900 stepeni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7483 |
Starosedelac
|
![]()
@ksrele Ocisti inbox
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7484 |
Član
Član od: 6.12.2012.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 116 puta na 79 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7485 |
Član
Član od: 21.8.2010.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
|
![]()
Jel moze neko da mi kaze za najbolje modove koji su do sada izasli. Prevashodno me interesuje za prosirenje mape(bar cela francuska i italija) i za prave licence kamiona.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7486 | |
Veteran
Član od: 6.9.2011.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 65 puta na 51 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7487 |
Veteran
Član od: 16.9.2012.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 585 puta na 266 poruka
|
![]()
Upravo gledam intervju sa Pavelom i vidim da su konacno poceli da prave ono sto sam ih zamolio!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7488 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.222 puta na 7.175 poruka
|
![]()
To je ogroman posao ako hoće da odrade iole kako treba, samo za Grasmanov postupak u proračun ulazi gomila varijabli za koje ne verujem ni da postoje u igri.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7489 |
Veteran
|
![]()
Za kakav postupak?
Sta je sa vama ljudi? Ne mora to da bude perfektno kao u stvarnosti. Pa vecina stvari u igri je DALEKO od onih u stvarnosti, pa zasto bi onda i ovo bilo toliko realno? Vec su napravili da se kazaljka pomera, sada im samo preostaje da, recimo, svake sekunde (ako je na svaki frame malo previse kalkulacija) obracuna prosecna potrosnja za tu sekundu i onda toliko goriva oduzme iz rezervoara i toliko kilometara smanji preostali put. A taj podata koliko je preostalo KM da se vozi sa preostalim gorivom ni kod mene u putnickom automobilu nije 100% tacno, tako da... opusteno. Joj kako ce to onda biti zanimljivo. Mocices da stedis gorivo ako si daleko od pumpe da bi mogao da stignes do nje. Jedino sto kvari dozivljaj je to da pumpi ima na svakom cosku. Da bar naprave da neke ne rade nekad ili da (kao sto je u realnom zivotu) stave znak da je pumpa privremeno zatvorena jer je spojena cisterna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7490 |
Član
Član od: 24.11.2005.
Zahvalnice: 355
Zahvaljeno 574 puta na 209 poruka
|
![]()
Нисам гледао интервју, али је пре неког времена у игру уведена променљива (g_fuel_simulation) која омогућује реалистичнију потрошњу горива.
Изаћи ће са 1.6., кад изађе. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7492 |
Član
Član od: 26.11.2012.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 19 puta na 15 poruka
|
![]()
После дужег времена, ево мене опет. Почео је шести разред, а с тим и мноштво тога занимљивог! Но, добро. Свакако, сад је у моди овај ДЛЦ што прекосутра излази, ако се питате, купићу га, наравно!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7493 |
Član
|
![]()
Malopre gledam neke igre slicne ETS-u (mali off topic...), za Bus Simulator i Farming Simulator svi znamo, ali jeste li culi za ove "vozacke" simulacije:
- Garbage Truck Simulator - Street Cleaning Simulator - Chemical Spillage Simulation (meni licno najintrigantnija po bizarnosti, moracu da je probam makar pola sata) De gustibus non est disputandum - ok, ali meni je ovo ipak suludo. ![]() ![]() Citam reviews za ovaj Street Cleaning Simulator, ulavnom su ironicni i odlicni: "I am writing this review on my phone from a hospital bed. I was rushed here after collapsing from dehydration and exhaustion, after a 72 hour stretch of playing this game without pause. If i am fated to die, i will do so smiling from ear to ear, with the calmness of an ocean breeze, knowing that i have cleaned my digital streets and banished forever, the spectre of.." ![]() A drugi review je urnebesno duhovit: "This is one of the best games currently on the market... Part of what makes this so spectacular is how unpredictable it is. When rounding a corner, you feel the tension as to what happens next. Will there be gum on the floor? Will a burger have been dropped? Has someone left a newspaper by the curb? I sometimes had to put the game down and go for a walk to calm myself. With such impressive and articulate missions such as "Clean the curb on Anderson street" and "Clean the curb in Market Way", it is obvious as to why you would play this game for hours at a time." ![]() Izvinjavam se jos jednom na off topicu. Neka post stoji pola dana da se ljudi ismeju, pa neka DeCoy brise. Pomenute "simulacije" zaobidjite, ali reviews toplo preporucujem. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Alchemist na korisnoj poruci: | ||
fiesta (20.9.2013) |
![]() |
#7494 |
Intel Inside
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku DeCoy na korisnoj poruci: | ||
Alchemist (18.9.2013), Wile E. Coyote (18.9.2013) |
![]() |
#7495 |
Član
|
![]()
Ahahahahaa, pa ne mogu da verujem - "simulacija istraživanja olupine Titanika pomoću mini-podmornice"!!!! Neverovatno. Mislim - neverovatno je da ljudi naprave tako nesto i da ocekuju da ce neko da izdvoji novac za to.
![]() Nisam znao da ima tema za ovo, bas cu je procitati. Kad sam sam se registrovao, uradio sam to zbog ETS-a, mislim da imam samo jedan post van ETS teme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7496 |
Član
|
![]()
Evo mene opet, iz kabineta za informatiku.
Jedva čekam. Još samo 15h i 25min i novi DLC će biti u prodaji. Nije skup, a svašta donosi. Kao što već rekoh, gradovi su stavljeni u igru (pogledajte moju prethodnu objavu) a ovo može biti korak ka Srbiji, pošto se - kao što znate, Mađarska graniči s nama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7497 |
Intel Inside
|
![]()
Stigao novi patch na Steam, upravo se skida 178 MB
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7498 |
Veteran
|
![]()
Patch 1.5.2 je stigao, ono sto je meni zapalo za oko:
-Several new cars in the AI traffic (Pitam se pitam sta su to ubacili, da me nisu preduhitrili oko nekih modela koje sam ja hteo da ubacim?) -Consumption gauge and air pressure screen on Scania dashboard (Napravili su merac pritiska u displeju??? Ajd to moram da vidim, da li se razlikuje od onog sto sam ja napravio, ali zato je tu kazaljka koja pokazuje potrosnju COOL!!!) -Steering sensitivity slider range increased (both directions) (Ovo mi mirise na dobar potez, ali moracu da isprobam) -Steering non-linearity properly used with mouse (Sta li im ovo znaci?? Verovatno neko poboljsanje oko nelinearnosti kada se upravlja misem, i ovo se treba isprobati ali zvuci dobro) Zapocinjem download. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7499 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7500 |
Intel Inside
|
![]()
Bez ove zakrpe nećeš ni moći igrati DLC.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
ets2, euro truck simulator 2 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Hard Truck Apocalypse | dodgeme | Simulacije vožnje | 19 | 4.3.2014 19:22 |
Truck Simulator 2009 | La.Prestige | Simulacije vožnje | 81 | 22.3.2012 23:47 |
18 WoS Euro Truck Simulator | dallyborr | Simulacije vožnje | 619 | 21.3.2012 22:49 |
Konf od 1600 euro *ukupno* ... ZLO na duge staze... | pinojle | Šta da kupim? | 76 | 25.12.2007 16:11 |