![]() |
![]() |
![]() |
#1801 | |
Član
Član od: 8.12.2008.
Zahvalnice: 243
Zahvaljeno 98 puta na 51 poruka
|
![]() Citat:
Meni RTW 1 je najbolja igra ikad, pa se ne bih bunio i da je ostala ista. Po meni kompleksnije bitke su plus, ali tečnost kampanje (pritom ne mislim samo na jednostavnost opcija) je nešto što nijedan nastavak nakon prvog Rima nije približno ostvario. Moje mišljenje. A i logično je da kad ljudima šteka igra kao blesava, teško odvojiti sam gameplay od nezadovoljstva što ti ne možeš da uživaš u istoj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1802 |
Član
Član od: 5.6.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 13 puta na 9 poruka
|
![]()
cenim da ce ovo na novogodisnjoj/bozicnoj rasprodaji prodavati za 15e realno i ne vredi vise
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1803 |
Veteran
Član od: 20.11.2011.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 184 puta na 116 poruka
|
![]()
aha, a na sledecoj ljetnoj rasprodaji ce ga deliti džabe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1804 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
A sad dok je jos uvek krs mi koji smo platili punu cenu ne mozemo da igramo. Tj. mozemo ali ovo ja nisam kupio, ja sam kupio nesto drugo sto su mi reklamirali. Fool me once it's on you, fool me twice it's on me. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1805 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka
|
![]()
Daj boze da ce biti igriva za par meseci.
Optimizacija je ista posle 3 patcha. Nista po tom pitanju do sada nisu uradili. Dugo sam razmisljao sta da kupim za next gen, PS4 ili upgrejdujem PC, i ROME II ( i jos neke PC eksluzive, poput ARMA 3 ) mi je pomogao da donesem odluku. Jbt. imam GTX670/2500k i moram da igram na low podesavanjima da bi fps bio dvocifren u bitkama. Gledam benchmarkove i TITAN koji kosta 800e + najnoviji intel procesor ne mogu da zglavno teraju igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1806 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hahhaha, nije zdravo koliko je smesno:
http://www.youtube.com/watch?v=2nB70...ature=youtu.be ![]() A ja kad se zalim da igra funkcionise na osnovu jedinica a ne pojedinacnih vojnika dobijem ovaj odgovor od CA rep: by Jack Lusted "All combat calculations are still done on a per entity basis, that has not changed. The health stat is applied to each individual in a unit and is not done for the whole unit. The combat engine has more depth than ever before, we've not dumbed it down." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1807 |
Veteran
|
![]()
Meni npr radi duplo bolje u odnosu na pre-patch verziju a imam slabiju graficku i malo jaci procesor.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1808 | |||||||
Veteran
Član od: 23.9.2009.
Zahvalnice: 597
Zahvaljeno 312 puta na 165 poruka
|
![]()
A ovaj rimski vojnik koji u gradu ubija drugog rimskog vojnika je verovatno ono kad su se ujedinili Marko Antonije, Augustus i Lepida i napravili spisak neprijatelja koji treba da budu ubijeni u Rimu. A ona ženska koja ubija u krevetu, nisam ukapirao, ali pretpostavljam da je to inspirisano spletkama i ubistvima koje su izvodile majke rimskih careva Tiberiusa i Neroa da bi svoje sinove dovele na vlast. Citat:
![]() Kad se sve uzme u obzir igra je zabavna ali otprilike 30% manje zabavna od keca. Ništa posebno za sada. Možda za jedno 6 meseci ako nešto krupno promene ili se pojavi neki zabavan mod, se vratim igri. |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1809 | ||||
Veteran
Član od: 24.5.2010.
Zahvalnice: 240
Zahvaljeno 193 puta na 104 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1810 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pitanje za vas sa drugim pecom...Sta vam pise u gornjem desnom uglu, koje brojke? Instalirao sam na narodnjaku i sad ne znam da li je dobro primenjen pec, na kampanjskoj mapi koliko ja vidim ima dosta poboljsanja, ali opet nisam siguran posto sam poceo novu pa nema mnogo otkrivene mape.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1811 | |
Član
Član od: 9.7.2011.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1812 |
Veteran
|
![]()
na beat patch 3 pise 1.3.0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1813 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1814 |
Veteran
Član od: 12.6.2009.
Zahvalnice: 179
Zahvaljeno 89 puta na 54 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku simets na korisnoj poruci: | ||
pentraksil (22.9.2013) |
![]() |
#1815 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1816 |
Član
Član od: 9.7.2011.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
sad sam i ja vidio da mi bitke mnogo bolje rade, tj. veci je fps, medjutim, kao i na vanili, kao i poslije update 1 i evo sad poslije update 2 nece da mi startuje kampanju, nego izbaca na desktop (ucita do kraja i taman kad bi trebalo da pocne kampanja, izbaci na desktop), sta bi mogao biti problem?
ps. na laptopu 2.3 ghz procesor i 6gb rama i 512 mb graficka pali kampanju, a na kompjuteru od 2.8ghz, 2gb rama i 512 mb graficke mi se desava ovaj problem gore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1817 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Koliko ja videh iz ove jedne bitke, unit blob nije vise problem. Legionari drze formaciju, cak i kada su isli protiv falange, nisu kruzili oko jedinice vec svi u jednu liniju. Ne znam kako ce kasnije biti, mozda mi se tako palo, ali za sada blob nije problem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1818 |
Veteran
Član od: 9.10.2010.
Zahvalnice: 67
Zahvaljeno 108 puta na 78 poruka
|
![]()
Dobio sam 5 fps u benčmarku i bolje je kad se zumira/odzumira.
Kod kampanje kad stavite ono na off da ne pratite poteze kompa turn time zaista brzo prođe. Naravno nije sve sjano, ovako je igra trebala da izgleda u demou da su se setili da izbace. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1819 |
Starosedelac
|
![]()
sreća pa je EU 4 izašao u isto vreme. dok se sa tim zasitim ovo neće ni ličiti na igru koju sam igrao ovih dana
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1820 |
Veteran
Član od: 23.5.2008.
Zahvalnice: 614
Zahvaljeno 148 puta na 86 poruka
|
![]()
Како да знам да ми се игра печовала преко Стима?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
campaign, rome, screenshot, senat, total war, war |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Medieval II Total War | DukeofSerbia | Strateške igre | 1963 | 19.4.2023 14:53 |
Rimska država u video igrama | Red Wing | O igrama uopšte | 29 | 29.5.2021 15:24 |
Rome Total War Alexander | _Maximus_ | Strateške igre | 33 | 22.6.2007 19:46 |
Upomoc imam problem (Rome total war) | groefdracula | O igrama uopšte | 14 | 7.7.2006 0:49 |
Rome Total War problem | NjegovaWisost | Strateške igre | 5 | 28.3.2006 22:35 |