![]() |
![]() |
|
ŠDK - Prenosni računari Saveti u vezi sa kupovinom PDA, notebook, laptop i ostalih prenosnih računara |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 22.2.2011.
Zahvalnice: 21
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
E ovako,imam mogucnost da uzmem laptop u Becu,na rate za 3 godine i to moze da bude dosta povoljno.E sad me zanima koliki je problem Nemacka tastatura i da li moze jos nekih problema da ima?I sta mislite da li su kvalitetnije izrade tamo nego ovde?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 15.9.2008.
Zahvalnice: 260
Zahvaljeno 87 puta na 85 poruka
|
![]()
Ja trenutno imam laptop sa ceskom tastaturom, pre toga sam imao englesku i nije mi to predstavljalo problem.
Podesis npr. srpsku tastaturu u sistemu i pises normalno. Jedino sto ce ti znakovi na "vidljivoj" tastaturi biti drugaciji, ali naviknes vremenom gde je sta i to je to. Jedino ako si lenj, pa te mrzi da pamtis. ![]() Sto se tice kvaliteta izrade, ja sam imao laptopove kupljene u Srbiji, Slovackoj i Ceskoj. Kupljeni u Srbiji su bili vise pouzdani no kupljeni u Slovackoj. Ovaj kupljen u Ceskoj, je jos "mlad" da bih ga mogao uporediti. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dzajo5 na korisnoj poruci: | ||
Valhalla (19.9.2013) |
![]() |
#3 | |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]() Citat:
![]() Opet, kada su u pitanju druge stvari, uglavnom razlike nema... |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku NjegovaWisost na korisnoj poruci: | ||
Valhalla (19.9.2013) |
![]() |
#4 |
Novi član
|
![]()
HItno mi treba pomoc,danas sam 5 sati bio u radnji i nisam uzeo komp :-) Ovaj mi se svideo http://www.saturn.at/mcs/product/LEN...tml?langId=-15
e sada zanima me zasto je ovaj http://www.saturn.at/mcs/product/ASU...tml?langId=-15 toliko skuplji?Da li samo zbog veceg harda i ekrana ili zato sto je asus?Na ovaj drygi imam popust 60e zato sto je ostao poslednji u radnji koji je bio izlozen,kaze lik u radnji da je radio 2 nedelje.STo se tice novca mogu sebi da priustim i ovaj drugi ali da li vredi toliko vise,nije mi jasna ovolika razilka u ceni?Jos da kazem da cu komp najvise koristiti za programiranje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2008.
Zahvalnice: 727
Zahvaljeno 4.354 puta na 3.595 poruka
|
![]()
Jadni prodavci.
![]() Drugi lap je od 17" sa malo jačim CPU-om i GPU-om, boljim audio sistemom, Blu-ray kombo uređajem, godinu dana više garancije ako se ne varam ... Sve ima svoje. ![]() Tebi je za programiranje Lenovo odličan. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Picard na korisnoj poruci: | ||
Valhalla (25.9.2013) |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 27.11.2012.
Zahvalnice: 134
Zahvaljeno 406 puta na 371 poruka
|
![]()
ASUS N750JV ima procesor novije generacije (Haswell), jaču grafičku i veći hard disk. I ako sam dobro video, Lenovo Z500 ima touchscreen.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku darko31 na korisnoj poruci: | ||
Valhalla (25.9.2013) |
![]() |
#7 |
Novi član
|
![]()
Hvala! A sto se tice ekrana posto dosta vremnea provodtim gledajuci u njega,da li je svejedno koji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koji laptop kupiti | znemanja | Prenosni računari | 41 | 17.12.2011 1:32 |
Povezivanje LED TV i HP Laptop | milisav | Foto i audio/video | 1 | 2.12.2011 17:05 |
Multimedia-lan laptop | dzena | ŠDK - Prenosni računari | 9 | 25.8.2011 12:13 |
da li je moguce? | SemperFi | ŠDK - Prenosni računari | 14 | 8.4.2009 17:58 |
Kup- laptop ? | Peny | ŠDK - Prenosni računari | 2 | 22.2.2009 0:19 |