![]() |
![]() |
|
Grafički softver i radovi Programi za pregled slika, programi za obradu vektorskih i rasterskih slika, programi za projektovanje, modelovanje i rendering, konvertori; takođe i primeri fotografija i radova |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Kad već pričate o AcdSee 8, možda sam glup, ali ne umem da ga nateram da se brže učitava. Kliknem na sliku i treba mu bukvalno pola minuta (na Celeronu na 2,8 GHz i 512 mega memorije).
Neko reče da je to zato što nisam instalirao full paket, već custom varijantu iz koje sam poisključivao svašta. Ako su napravili sporo učitavanje samo u takvim slučajevima, onda su stvarno kvarni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Pa nisu kvarni. Samo moras da pazis kako instalira stvari. Meni se svaka slika otvara ispod sekunde.
![]() Hvala Cika Crnom na podrsci. (imas reputaciju od mene) VojaM - Administrator??? Cek, zar ne bi trebalo ti nama da odgovaras, a mi da pitamo. ![]() Poslednja ispravka: sirNemanjapro (16.11.2005 u 18:11) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Admin i Strator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 110 puta na 11 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 5.11.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
posto tema acdsee 8 vecpostoji, da ne otvaram istu zbog problemcica koji sam primetio. Greskom sam skoro pokrenuo instalaciju acdsee 8 za italijansko gov. podrucje, ali je nisam instalirao, jer je program vec postojeci u sistemu. Medjutim primetio sam da kad citam EXIF neke slike, vidim da su neka objasnjenja u njemu koje program daje, na italijansko jeziku, a to vec nije normalno posto sam instalirao englesku verziju, naravno, i nikakva reinstalacija sa prethodnom deinstalacijom nije pomogla, sve je isto samo njega nema( u ovom slucaju nazalost IMA), italijanski je i dalje prisutan u EXIF-u. To nije neki problem ali bih ga rado resio, samo neznam kako ??!!?!, nigde u opcijama ne postoji mogucnost odabira promene jezika, i sve u menijima i ostalim funkcijama je na engleskom osim ove jedne stvari koju sam zasada primetio, ko zna mozda jos negde u programu naletim na zabarski jez. plzz help!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Objektivo, koji ce vam djavo osmica?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
ja sam koristio ACDSee 6,ko zna koliko i izgubio CD sa instalaciom,pa od zadnjeg rushenja sistema koristim 8,i chini mi se da se mnogo brzhe dizhe od 6ice...mada je to malo chudno-ali ajde...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Izgleda da je ceo problem sa osmicom u okruženju lokalne mreže u tome što stalno pokušava da skenira i mrežne drajvove.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
I ne samo to nego što kad sam na internetu ne mogu da otvorim nijednu sliku jer mi ne da pre aktivacije. A imam original
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
Član od: 4.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
joj, pa sto se cimate sa acdsee-om? pre je bio stvarno odlican program (verzija6) ali sad mi je postao nepodnosljiv...previse natrpan glupostima...i spor... ko zeli brzinu nek uzme XnView. Em sto je besplatan i brz, i nema gomilu cuda kao acdsee...(ako cu da nesto radim na fotki, uzecu photoshop)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
|
![]()
--------------------------------------------------------------------------