Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Ostale teme > Kompjuteri i film
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 7.12.2013, 19:04   #7041
Markonije
Starosedelac

Član od: 14.3.2009.
Zahvalnice: 209
Zahvaljeno 276 puta na 179 poruka
Određen forumom Re: Dnevnik gledanja filmova II

Captain Phillips (2013)

Film traje 134 minuta,a oni su uspeli da zbrzaju dobre delove a razvuku prenemaganje.

O samom brodu nista,o uzroku piraterije u tim vodama nista,o krivici zapadnih zemalja za bash tu istu pirateriju nista....

Jadni zapadnjaci,ne mogu da kradu resurse na miru!

Film je politicki obojen i u najmanju ruku je zapadna propaganda,jeste baziran na istinitom dogadjaju ali je dosadan i lazno napet!

Da su hteli mogli su da rese problem za 15 minuta,ali NE! slobodarske zemlje zapada resavaju u svom stilu!!!

Bicu realan i dati 6-cu (o kakav su samo mogli film da snime,steta)
Markonije je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.12.2013, 19:18   #7042
JohnnyNT
Deo inventara foruma

Član od: 15.4.2006.
Zahvalnice: 1.301
Zahvaljeno 1.404 puta na 950 poruka

^ Nisu zapadnjaci jedini krivci za katastrofalnu situaciju u Somaliji, tu su i Sovjeti umešali prstiće (stiuacija se zakuvala tokom hladnog rata).
JohnnyNT je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku JohnnyNT na korisnoj poruci:
Markonije (9.12.2013), player1 (8.12.2013)
Stara 8.12.2013, 15:51   #7043
Suad Novic
Deo inventara foruma

Član od: 22.10.2007.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 425 puta na 351 poruka

Pioneer (2013)

http://www.imdb.com/title/tt2369205/

Pioneer (2013)

Ovaj triler o zaveri iz ranih 80-ih bavi se početkom norveškog naftnog buma. Ogromne zalihe nafte i gasa su otkrivene u Severnom moru i
vlasti nastoje da dopremaju naftu na obalu kroz cevovod sa dubine od 500 metara. Profesionalni ronilac Piter opsednut je idejom da dosege dno
Norveškog mora. Ima disciplinu, snagu i hrabrost za ovu opasnu misiju. No, iznenadna tragična nesreća menja sve. Piter je krenuo opasnim putem, gde gubi iz vida ko vuče konce. Postepeno shvata da se radi o njegovoj glavi i da mu je život u pitanju.

Jedino što ne valja to je da se u filmu prepliće norveški i engleski, ima titla gde su prevedeni engleski dijalozi, ali ne i norveški, tako da morate da nagađate šta se dešava.

Poslednja ispravka: Suad Novic (8.12.2013 u 16:32)
Suad Novic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.12.2013, 18:33   #7044
sloba89
Član

Član od: 20.1.2010.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 215 puta na 125 poruka

The Gods Must Be Crazy (1980)

Urnebesna komedija,u plemenu Bušmana pojavio se za njih neobičan predmet koji se pokazao kao efikasan i koristan za brojne upotrebe i to vide kao Božji dar medjutim to će izazvati pometnju u plemenu,Xiju ne preostaje ništa drugo nego da vrati bogovima taj predmet pritom upoznajući civilizovan svet koji za njega nije nimalo poznat,jedan od zanimljivih momenata u filmu je poredjenje ne civilizovanog i našeg civilizovanog društva a i iz naslova se može žaključiti koji su ti bogovi zapravo ludi,pomenuo bi u filmu lika koji proučava životinje Sterna on je najsmešniji takodje u filmu ima da slobodno nazovem Beni Hil efekat kada treba da se dogodi smešan momenat scena se ubrza što će neke gledaoce zbuniti ali takav je film.

Ocena 7/10

Rosemary's Baby (1968)

Ovaj film mi je već duže vreme bio na listi obavezno pogledati mada kada se setim Kjubrikovog The Shining (po meni jedan od najstrašnijih horora koji sam video) neko vreme sam izbegavao da gledam ovaj film jer i za njega kažu da je strašan i jeste zaista napet i uznemirujuć pogotovo kroz šta prolazi glavna junakinja filma je jezivo pa i ljudi koje ona upoznaje i koji su u njenoj blizini izazivaju osećaj straha a tek kraj filma je posebna priča,sve pohvale idu glumcima koji su odradili sjajan posao.

Ocena 8/10

The Quick and the Dead (1995)

Nakon 3 dela u serijalu Evil Dead Army of Darkness reditelj Sam Raimi se oprobao i u nekim drugim žanrovima jedan od njih je i ovaj vestern film iz 95 sa Šeron Stoun i Gene Hekmanom u filmu su takodje i Di Kaprio i Rasel Krou njih dvojica tada još nisu bili mnogo poznati mada to će se promeniti kada Di Kaprio bude glumio u Titaniku i Krou u Gladiatoru i vinuti njihove karijere medju zvezdama,glavna junakinja je željna osvete a da bi to postigla mora da učestvuje u turniru i to u duelu revolveraša film nije ništa posebno ali bi pomenuo dve stvari koje su pozitivne atmosfera i Gene Hekman zvezda filma i jedini razlog koji će vas naterati da gledate film do kraja njemu leži da igra negativce na način koji govori i ima taj pokvareni osmeh i kada se pojavi u kadru izaziva strah u kostima nije ovo njegov najbolji performans ali drži film do kraja,prava šteta što ovakvog glumačkog asa više nećemo videti u novijim filmovima s obzirom da se glumac penzionisao još 2004.

Ocena 5/10

Rock & Rule (1983)

Najveći problem Rock & Rula je sama radnja ali ono što me je najviše oduševilo u filmu je animacija neverovatna je,muzika je ok takodje jedino što treba napomenuti je da je film namenjen više odraslima nego deci pa ako vam se svideo Heavy Metal i volite animaciju evo preporuke.

Ocena 5/10

Paranoia (2013)

Ovaj film zaslužuje da se nadje medju Top 10 najgorih filmova u 2013 sama priča je apsurdna i nema smisla mnogi će baciti pogled na film pre svega zbog Forda i Oldmana ali njih dvojica ne spašavaju film od propasti a i ovo nije prvi da igraju zajedno,njih dvojca su igrali 97 u filmu Air Force One
pa preporučujem taj film da pogledate sa njima jeste kliše ali napet i zanimljiv i 100 puta bolji od ovog smeća mislim Paranoia me podseti na film Righteous Kill sa De Nirom i Paćinom njih dvoje ponovo zajedno posle filma Heat i svi znate kako je taj film prošao.

Ocena 3/10

Poslednja ispravka: sloba89 (9.12.2013 u 22:43)
sloba89 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku sloba89 na korisnoj poruci:
Alterego (9.12.2013)
Stara 10.12.2013, 1:16   #7045
Rainman
Starosedelac

Član od: 5.1.2006.
Zahvalnice: 1.365
Zahvaljeno 2.322 puta na 924 poruka

Prisoners (2013)

Skinuo sam ga na osnovu ocene i cinjenice da sam ga primetio dok sam preletao pogledom poruke na ovom topiku.

Nisam nista znao o filmu osim ovog postera iznad na kome Jackman izgleda kao neki pop iz 19-og veka, a Gyllenhaal kao neki sudija sa nekom crnom dugom perikom. NAJOZBILJNIJE sam bio sam ubedjen da je u pitanju neka drama o zarobljenom popu u nekom viktorijanskom Londonskom zatvoru

I onda krece film, (koji se inace desava u sadasnjem vremenu) i od prvog minuta vidis da je napolju hladno, da duva vetar, da je nebo sivo i pocinje da se oseca ta teskoba u vazduhu (ja nisam imao pojma sta je u pitanju i za svaki slucaj necu reci). Atmosfera, gluma, kamera, fotografija, muzika, sve utkano pod konac i tenzija koja raste iz minuta u minut.

Film sam na svom profilu ocenio sa 8, jer ipak ima par rupica u scenariju koje, iako ne kriticne, mogu da zasmetaju, a kao i zbog jos jednog razloga (apsolutno subjektivnog), a to je zato sto i dalje nisam u ulozi u kojoj je npr. Jackman, a mogu samo da zamislim, koliko bi me film pogodio da jesam.

U svakom slucaju, 2 i po sata koja mi odavno nisu prosla brze, sad kad vrtim unazad, jos od Hobbita i Skyfalla prosle godine. A vec je decembar 2013. Znaci godinu dana.

Definitvno je u pitanju sjajan mix trilera i drame i za sada po meni najbolji film koji je izasao 2013. godine. Preporuka za svakoga.
Rainman je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 6 korisnika se zahvaljuje korisniku Rainman na korisnoj poruci:
Asmodeus (15.12.2013), JzmA (10.12.2013), nameless1 (10.12.2013), Skenderevo (12.10.2014), tiho86 (10.12.2013), uros@3D (11.12.2013)
Stara 10.12.2013, 2:02   #7046
nameless1
Deo inventara foruma

Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka

Mene nesto nije odusevila prica, pogotovu je steta sto nije malo efektivnije razradjena situacija sa onim retardom, s' cime bi na Dzekmenov lik ipak pao malo veci sud, sto bi se moglo iskoristiti alternativnim zavrsetkom gde bi
Spoiler za blebetanje:
Doni Darko pronasao onu jamu, uperio baterijsku lampu u vulverina i nakon par trenutaka slozio neku zamisljenu, neodlucnu facu kao da se pita da li je isti zasluzio da bude spasen, nakon cega sledi rez

Inace, sjajno reziran i odglumljen film, pogotovu se istisce mladjani Jiilenheejl, koji je ovom ulogom, po meni, zasluzio oskara..
nameless1 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.12.2013, 3:16   #7047
zvjer
Banned

Član od: 12.9.2007.
Zahvalnice: 744
Zahvaljeno 471 puta na 264 poruka

Jos jednom preporuka svima da obavezno bacite pogled na Incedies od istog reditelja. Po mogucstvu onako kako je Rainman uradio sa Prisoners, pustite film bez ikakvog saznanja o cemu je, oslonite se na ocenu i neku tamo preporuku s foruma...
zvjer je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.12.2013, 9:22   #7048
Rainman
Starosedelac

Član od: 5.1.2006.
Zahvalnice: 1.365
Zahvaljeno 2.322 puta na 924 poruka

Citat:
nameless1 kaže: Pregled poruke
Inace, sjajno reziran i odglumljen film, pogotovu se istisce mladjani Jiilenheejl, koji je ovom ulogom, po meni, zasluzio oskara..
Ne mogu da pogledam klip sa posla, al verujem da je u pitanju onaj kad prica kako se stvarno izgovara njegovo prezime Dobar je Jake bio, ne znam dal za oskara jer nisam gledao dovoljno dobrih filmova ove godine, ali on je jos od DD pre 10-ak godina pokazao da moze da bude odlican glumac.

Sto se tice scenarija, njega namerno i nisam nabrojao u ove kategorije koju su uradjene odlicno, po meni ima nekoliko rupa
Spoiler za prva i osnovna:
bi bila nestajanje Alexa dan nakon sto mu je Jackman pretio pistoljem i onda Jackmana nema nigde svaki dan ceo dan. I niko ne obraca paznju na to.
Ima jos par sitnica, ali sve u svemu - to je ipak cepidlacenje, film mi je bio odlican i bas me je prijatno iznenadio.
Rainman je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.12.2013, 13:21   #7049
ZoNi
Deo inventara foruma

Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.405
Zahvaljeno 1.946 puta na 1.424 poruka

Struck by Lightning (2012), http://www.imdb.com/title/tt1791614/

A young man recounts the way he blackmailed his fellow classmates into contributing to his literary magazine.

Simpatična teen drama/komedija. Mnogo bolje nego što sam očekivao. 6.8/10
ZoNi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 11.12.2013, 11:35   #7050
uros@3D
Deo inventara foruma

Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 1.193
Zahvaljeno 1.918 puta na 966 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku uros@3D

Citat:
nameless1 kaže: Pregled poruke
Spoiler za blebetanje:
Doni Darko pronasao onu jamu, uperio baterijsku lampu u vulverina i nakon par trenutaka slozio neku zamisljenu, neodlucnu facu kao da se pita da li je isti zasluzio da bude spasen, nakon cega sledi rez
Hah, ISTU sam misao imao nakon zavrsetka filma!

Sinoc odgledao, da ne duzim, slazem se u potpunosti sa Rainman-ovim postom, odlican film. Meni je bio na momente tezak za gledanje mogu da zamislim samo kako je roditeljima.
uros@3D je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 13.12.2013, 12:30   #7051
ColdBoot
Starosedelac

Član od: 21.8.2012.
Zahvalnice: 514
Zahvaljeno 495 puta na 418 poruka

Abe

Eto, posle dužeg vremena konačno da mi se posreći film koji vraća nadu da SF nije idejama postao ograničen isključivo na smarajuće hi-tech borbe "dobra i zla", zombi bacile i neprijateljske aliene. I još i britanski film. Ne bih da opisujem ništa, traje jezgrovitih 9min.

11/10
ColdBoot je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku ColdBoot na korisnoj poruci:
Alterego (15.12.2013), galebns (14.12.2013), JzmA (13.12.2013)
Stara 13.12.2013, 13:36   #7052
Suad Novic
Deo inventara foruma

Blackbird (2012)
www.imdb.com/title/tt2077721/‎

Film o tinejdžeru Šonu Randalu i njegovim problemima. Nije jedini u svojoj kategoriji, daleko od toga da je najbolji, ali od trenutka Šonovog tragikomičnog smeštaja u ustanovu za maloletnike, film razvija kompleksnu priču o stvarnim životnim problemima, i reklo bi se, surovom istinom sa kojoj se većina ljudi mora pomiriti i prihvatiti je.
Šon će biti prisiljen da se odrekne svojih ideala, odraste na silu i nauči da preživi u surovom svakodnevnom okruženju.

Film je u pojedinim momentima stvarno napet, i budio je svakakve emocije kod mene prateći Šonova iskušenja, uz sve moje simpatije za njega. Ipak je on bezazlena poetska priroda i naprosto ne možete biti ravnodušni oko svega što mu se dešava.
Film ima inače 7 nagrada i 5 nominacija.
Vredi ga pogledati.
Priloženi fajlovi
Tip fajla: zip Blackbird (2012).zip (32,9 KB, 7 puta viđeno)

Poslednja ispravka: Suad Novic (13.12.2013 u 22:24)
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Suad Novic na korisnoj poruci:
Mac4LiF (20.12.2013)
Stara 14.12.2013, 1:16   #7053
Belfegor
Starosedelac

Član od: 3.12.2006.
Zahvalnice: 370
Zahvaljeno 240 puta na 131 poruka
Thumbs down Re: Dnevnik gledanja filmova II

E sad moram da idem da gledam Hobita

Odgledao Riddick-a, i sta da kazem, pogotovo kao fan trilogije...pa prilicno razocaran, prilicno mlak i konfuzan pocetak, sporo odvmotavanje radnje, prilicno bledi likovi, pa i sam Riddick nije na nivou. Da li je Vin ostario????? I tako sve dok ne pocne kisa... to je vec ono sto sam ocekivao...ali vec vidjeno, i odusevilo me nekad davno. Tako da

5/10...i to samo sto postujem predhodne delove.
Belfegor je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Belfegor na korisnoj poruci:
Asmodeus (15.12.2013), Mikica86 (14.12.2013)
Stara 14.12.2013, 2:10   #7054
zajchik
Starosedelac

Član od: 24.4.2011.
Zahvalnice: 314
Zahvaljeno 461 puta na 406 poruka
Slanje poruke preko AIM-a korisniku zajchik Slanje poruke preko Yahooa korisniku zajchik Slanje poruke preko Skypea korisniku zajchik

I meni je ovaj deo malo čudan.Da li zbog same atmosvere ili je reziser izgubio kompas ne znam,ali prvih 20 minuta se ništa ne desava u filmu.Ostatak kopija prethodnog dela, suviše malo,ali i kod mene samo prelazna zato sto volim i Vina ,a i prethodne delove.Možda sam zato vise ocekivao.
Danas sam gledao RED 2,za koji sam potpuno zaboravio, i mogu vam reći da me odavno jedan film nije tako zakucao za stolicu kao ovaj.Pun akcije i preokreta,ali previše nonsalancije u rešavanju bezizlaznih situacija mi je malo ubio kompletan utisak o filmu,tako da ima jaku 7-icu.

Poslato sa roamera koristeći TT 2
zajchik je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.12.2013, 11:49   #7055
Suad Novic
Deo inventara foruma

Dante's Inferno: An Animated Epic (2010)
http://www.imdb.com/title/tt1401113/

Jedan od najboljih crtanih filmova svih vremena.
Stara 14.12.2013, 12:24   #7056
Rockstar
Deo inventara foruma

Član od: 26.5.2008.
Zahvalnice: 752
Zahvaljeno 1.426 puta na 1.083 poruka

Twilight

Искрено, сада када сам одгледао прва три дела.. Да, сада ми већ то вампири, вукодлаци и средња школа још и има смисла, чак ћу се усудити да кажем и шарма (Twin Peaks setting код мене увек пролази). Међутим, како је ово постало популарно код тинејџера, е то је ван сваке памети. Можда је због уплаканог Роба Патинсона, који нам је пружио невероватан перформанс - у питању је највећи могући папучар, који све време говори тихо и уплаканим гласом. Свака му част када је човек то издржао. Кристен Стјуарт, са друге стране, делује и сувише уверљиво (поготово када знамо да је свој мали љубавни троугао пренела и у стварни живот) и помало комично, али она још и није толико лоша колико Патинсон и да нисам гледао онај његов филм "Remember Me", well...

Но, на страну висок буџет који се види, ово је заиста ужасно остварење. Пре свега, растумачимо сценарио. Писац је жена, која ни не крије да је идеју "добила у сновима". То је све ОК. Романса са вампиром, што да не. Међутим, иако нисам читао књигу, нема сумње да је он баш овакав као Патинсон - лепушкаст, опасан, матор, изнад обичних људи.. Иако је ово, у суштини, само још једна интерпретација "Принца на белом коњу", делује помало.. тужно. Чак и овако "треш", могао је ово да буде "Underworld" или слично, а овако је испао "Дракула, Секс и Град". О игнорисању свега канонског и традиционалног да не напомињем - вампири на сунци сијају као дијаманти! (једна од многих материјалистичких референци). Из неког разлога, човек од 109 година иде по 20. пут у средњу школу! (и осваја женска срца својим знањем!)..

Дакле, напомињем, немам ништа против маштарија о "принчевима", али од вампира направити папучу у кецељи... Свака част! 2/3 сваког филма до сада заузимају бесмислени дијалози и филозофије љубави (где смо? куда идемо?) уз тужане, готово псеће очи Роба Патинсона и покушаје Кристен Сјутарт да има секс (три филма, шест сати, и овај се још увек снебива!).

И тако се враћамо на почетак - зашто је овај крш постао популаран и како је зарадио толики новац? Тинејџери и нису баш погодни за стилске фигуре ове врсте.. Или је Патинсон сам довољан разлог да разуларене тинејџерке напуне биоскопске сале? Ко ће га знати. Све у свему, занимљиво искуство, мада нисам добио одговор на своје питање :/

Ова рецензија је прајслес

Spoiler za рецензија :)):
Movie begins. Some sh*t happens.
Vampire dude: I've killed humans. But, you know, I'm not a monster or anything anymore, all I do now is hunt animals, drink their blood while they are mostly still alive, and dismember the carcases after.
Stupid retarded pale girl: OH WOW, well that's OK! Because you are HOT and totally BADASS and you have skin that shines like f*cking diamonds in the sun for some f*cking unknown reason and I like shiny stuff because I'm f*cking retarded!
Vampire dude: I think we should go out because I am an obsessive compulsive stalker and you don't mind having men you've just met sneaking into your bedroom at night and watching you sleep.
Stupid retarded pale girl: I can see no fallacies with your logic.
Some more sh*t happens.
The end.

Poslednja ispravka: Rockstar (14.12.2013 u 12:38)
Rockstar je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 8 korisnika se zahvaljuje korisniku Rockstar na korisnoj poruci:
Asmodeus (15.12.2013), Belfegor (14.12.2013), ColdBoot (15.12.2013), filpan (27.12.2013), goranmax (14.12.2013), Nicklord (26.12.2013), player1 (14.12.2013), Skenderevo (14.12.2013)
Stara 14.12.2013, 14:07   #7057
goranmax
Veteran

Član od: 4.4.2012.
Zahvalnice: 1.413
Zahvaljeno 341 puta na 185 poruka

^
Lol, best recension ever!!!

Nedavno sam morao da kompletno odgledam ovo sr*** u nekom drustvu i od tada imam osecaj da mi je odumrla bar polovina mozdanih celija.
goranmax je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.12.2013, 21:15   #7058
nexexcalibur
Deo inventara foruma

Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.796 puta na 1.855 poruka

Prvi film sam i mogao da svarim. Ali nastavci su zlo, nista gore nisam gledao u zivotu.
nexexcalibur je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.12.2013, 21:35   #7059
Belfegor
Starosedelac

Član od: 3.12.2006.
Zahvalnice: 370
Zahvaljeno 240 puta na 131 poruka

E to je recenzija...matori zeznuo si Miska...

Odgovor na tvoje pitanje lezi u ekonomskim naukama...tacnije marketingu, em su reklamirali film kao takav + knjigu i "pisca", em su glavni likovi non stop bili po naslvonim stranicama + romansa (cek da se ispovracam),sexy mladi glumci (kako je baywatch postao popularna serija..), treba jos?
Belfegor je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.12.2013, 22:43   #7060
JohnnyNT
Deo inventara foruma

Član od: 15.4.2006.
Zahvalnice: 1.301
Zahvaljeno 1.404 puta na 950 poruka

Citat:
Belfegor kaže: Pregled poruke
sexy mladi glumci (kako je baywatch postao popularna serija..)
Ako je ona sa smorenom facom sexy, onda sam ja Obama. I ostali su mahom blentavi. Da bar imaju oskudno odevenu mladu Pamelu, Baywatch je klasa u odnosu na ovo. I vampire mi ogadili prokletnici.
JohnnyNT je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
filmovi, preporuka, review

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Da li neko zna koji je ovo film? DJ_MY_SOUL Kompjuteri i film 2593 4.12.2024 0:05
Najbolji horror film ikad napravljen? FRIghTMaN Kompjuteri i film 734 6.11.2013 1:57
Problem tokom gledanja filmova, tacnije steka mi slika a zvuk ide normalno Dijenek Kvarovi 27 15.5.2010 13:19
Slabiji zvuk govora od ostatka zvukova (prilikom gledanja filmova)... polarnimeda Operativni sistemi 2 14.10.2008 13:12
Taj film... aerochivija Brbljaonica 15 20.7.2008 21:46

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 11:44.