![]() |
![]() |
![]() |
#4021 |
Veteran
|
![]()
Pa ako cu vec da fizikalisem onda cu preko ove liste:
![]() http://wiki.guildwars.com/wiki/List_...ls_by_campaign Tako sam do sad radio, pa napravio pauzu i u medjuvremenu cuo za neki mod. Ali dobro, nije ni ovo strasno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4022 | |
Deo inventara foruma
Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 3.397 puta na 2.043 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4023 | |
Član
Član od: 31.12.2005.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 201 puta na 110 poruka
|
![]() Citat:
Skini ovaj program Mapping out. Jedino sto je eto malo cimanje je da uneses sve elitne skilove koje vec imas. A onda ti na mapi ostane ono sto nemas. Prepocujem ti da krenes od Proph - zato sto je najtezi. Bossovi se krecu, zatim desi se da u oblasti ima 5 elitnih skilova, ali ne stvore se svaki put svih 5 bossova vec 4... pa se stvore jos na razlicitim mestima....Proph je ubedljivo najdosadniji. Za neke skilove ti opusteno preporucujem nije vredno cimanja otkljucaj ih sa B frakcijama u nauci sa elitnim tomom. A onda kreni Fact i NF....oni su laganica. fixna mesta bosova - uvek zagarantovan spawn na istom mestu i ocas se pokupi. 290k i desetak dana igre i to e to. pozuri sa time, cekamo te ![]() edit: neke skilove mozes da pokupis u EotN, on nije predstalvjen u programu. Tako da za neke skilove sa kojima ces sigurno zaglaviti u proph - proveri na Wiki, da li ima u EotN negde, van nekog dunga na lakom mestu. edit2: posto si dobio onih 48 golda i 2 onuxa, sa 48 golda mozes opusteno da kupis Zaishen flame za Balthazar frakcije, a za ono sitno ostalo pokupujes tomove i samo otkljucavas redom ,ne mrdnes se iz Kamadana :P |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pile_glodje_kost na korisnoj poruci: | ||
Ice-Man (16.8.2012) |
![]() |
#4024 |
Član
Član od: 17.3.2012.
Zahvalnice: 17
Zahvaljeno 18 puta na 13 poruka
|
![]()
Meni je taj mapping out bio uzasno konfuzan
![]() A najbolje je prvo odraditi canthu (dobijes sve core elite), pa onda u tyriu. Iako ima par nezgodnih skillova, generalno taj sharovani spawn je lako izbeci, tj. izaberes bossa najblizeg ulazu u zonu i onda radis rezone dok ti ne dodje povoljan spawn. Nekada running build pomaze sa ovim. Meni je koliko se secam najtezi bio skill cap u eloni (najvise ima). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4025 |
Član
Član od: 22.10.2011.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 202 puta na 111 poruka
|
![]()
Phrophecies na kraju, zato što je najveći davež, prvo neka kompletira Canthu i Nightfall, tu boss-evi imaju fiksne pozicije, svakako treba zaviriti i u EotN, neki su povoljno pozicionirani za cap.
Razlog zašto prvo Canthu i Nightfall: ima skilova koji se preklapaju sa Phrop, tj. ima ih u ovim kampanjama, tako da će uštedeti puno posla, a i manje će se nervirati zbog osobine boss-eva u Phropecies "možda sam na mapi, a možda i nisam, možda sam ovde, a možda i tamo, čik me pronađi". ![]() I izgleda da svi imaju kristalnu kuglu (tj. znaju da su sledeći na redu), kada sam svojevremeno jurio elitne skilove, uvek su na suprotnom kraju mape, ili nisu bili uopšte tu. Zonovanje (dok se boss ne pojavi na najbližoj lokaciji) može na par mesta, ali ne svuda, mada i tu vlada zakon inata, neće nikad biti blizu u prvim zonovanjima, moraš bar jedno 10 puta tamo-ovamo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4026 |
Član
|
![]()
Posebno su u programu predstavljeni Core skilovi koji se preklapaju sa sve 3 kampanje, a odvojeno su predstavljeni skilovi koji su u Proph, NF i Fact, a koji se mogu inace naci u EotN.
Pod Proph skilovima sam mislio skilove koji su samo u Proph, nisu core, nema ih nigde drugde.... zato sam rekao da prvo radi zato sto je najveca dosada i bolje da to uradi sada dok ima entuzijazma i volje znajuci da ga kasnije ceka fixan raspored bosova u NF i Fact, i Core skilovi koi se isto tamo nalaze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4027 |
Član
Član od: 22.10.2011.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 202 puta na 111 poruka
|
![]()
Duh avanturista nas tera napred, ali ponekad je teško zadržati u sećanju sve pređene puteve kada idete samo napred.
Aktuelna saznanja su nas navela da oživimo jedan stari običaj naših predaka, upravo iz ovog razloga. Sećanje odaje počast duhu putnika u svakom od nas, poziva nas da doživljeno doživimo iznova, i da stara mesta još jednom posetimo. Svet je vaš - istražite ga još jednom, ili po prvi put. Pridružite se proslavi! Slobodan prevod teksta sa Wayfarer's Reverie, radi se o novim misijama, na kraju kojih se kao nagrada dobija Reverie Gift, u kome se nalazi neko Tormented oružje. Dakle kome je potrebno za halu, eto lakog načina za dobijanje istog, ili ako neko želi iz nostalgije da poseti neka stara mesta. Event traje od 18-30. avgusta, i može se uraditi samo jednom po akauntu. |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Accuphase na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#4028 |
Veteran
|
![]()
Ostalo mi je da odradim jos SF, zbog titule i Mini Moa, i FoW zbog obsidian armora. I treba da odradim to pre nego sto pocne headstart za GW2, sto znaci za manje od 24h. Ako neko hoce da mi se pridruzi, uci cu veceras oko 8-9 pa sam online dok to ne zavrsim.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4029 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne moraš da žuriš jer su nagrade retroaktivne - znači da stavke koje su ti preostale možeš i kasnije da odradiš a da opet dobiješ nagrade u GW2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4030 | |
Član
|
![]() Citat:
edit: sry Ajs, iskrslo nesto. moram da odradim neke social stvari pred gw2 release ![]() Poslednja ispravka: Pile_glodje_kost (24.8.2012 u 18:28) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4031 |
Veteran
|
![]()
@Neutrino
Ma znam, nego hocu da imam 45 (doduse verovatno necu da se k****m, pa da pokazujem titulu jer uvek ima neko od 50... i od grdnog ima grdji... ![]() @Pile Opusteno, ne zovem radi pomoci nego cisto ako neko hoce malo da se poigra. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4032 |
Novi član
Član od: 5.10.2012.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Da li jos neko igra GW? Posto GW2 ne mogu da pokrenem, a GW keca imam na polici mogao bih njega bar da igram. Samo da ne budem jedini u pustosi ako tamo vise nema igraca?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4033 |
Član
Član od: 29.4.2009.
Zahvalnice: 36
Zahvaljeno 148 puta na 97 poruka
|
![]()
veoma malo ljudi igra gw1. To je prilicno mrtva igra sad. Ti mozes sve misije sam da odradis prilicno lako ako hoces da vidis pricu, ali sve ostalo ne vredi cimanja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4034 |
Član
|
![]()
Prazno je totalno, ja imam instaliran GW1 i skoro sam se ulogovao. Odradio par Zaishena sto sam imao i to je to.
Primetio sam da ima i dalje ljudi u LA, sve u svemu GW1 je istorija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4035 |
Član
|
![]()
Okupise se masa za Canthan New Year...vise od 30 districta u Shing Jea manastiru... daje se jedan Celestial minipet za 100 Lunar Tokena.
Ima ljudi, dabome, svratite u americki Kamadan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4036 |
Veteran
Član od: 15.8.2006.
Zahvalnice: 289
Zahvaljeno 144 puta na 88 poruka
|
![]()
Trebalo bi malo zivnuti ovo. U odnosu na dvojku je svemirski brod.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4037 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4038 |
Veteran
Član od: 20.10.2008.
Zahvalnice: 208
Zahvaljeno 97 puta na 79 poruka
|
![]()
Jel planiraju oni da gase servere od GW "keca"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4039 |
Član
Član od: 29.4.2009.
Zahvalnice: 36
Zahvaljeno 148 puta na 97 poruka
|
![]()
Pred izlazak gw2 su rekli da ce gw1 biti tu jos neko dogledno vreme, sta su s time mislili ne znam, ali kad bi trebalo da se pretpostavi rekao bi da gw1 nece preziveti 2015. tj. neki novi talas raznih mmo-ova...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4040 |
Deo inventara foruma
|
![]()
GW1 je u maju ove godine prebačen na tzv. automatsko održavanje što u praksi znači da serveri praktično nikada ne moraju biti ugašeni.
Što se raznih prognoza o kompletnom raspadu GW1 tiče ne bih se na njih kladio jer je primetno da se sve veći broj igrača vraća kecu. Sporo ali i dalje primetno. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
guild wars, mmorpg |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Guild Wars pitanja | primeyuri | Mrežne igre | 288 | 27.11.2009 17:47 |