HG532e pravi epske probleme, Telekom kaze da je sve okej...
Pozdrav masi.
Moj problem je sledeci>
Do nedavno sam imao 5 godina star HG 520s koji je radio sve vreme bez i najmanjeg problema sa dva povezana racunara i IPTV. Ali nedavno je poceo nepodnosljivo da pisti dok radi i trazio sam od Telekoma da mi ga zamene. Kakva li je to samo bila greska!
U zamenu sam dobio novi HG532e na koji sam povezao isto 2 racunara i IPTV. Sve je povezano po instrukcijama, LAN 1 i 4 su racunari, na 2 ili 3 ide IPTV. E sad moj problem je sto od pocetka koriscenja, nekih 10tak puta dnevno u nepravilnim razmacima izgubim konekciju sa internetom na otprilike 1 min. Tad mi nestane net na oba racunara i nestane mi IPTV. I tako svaki dan. Posle mesec dana smaranja Telekoma dobijem drugi modem iste te marke i opet naravno isti problem. Probao sam da menjam kombinacije kablova u LAN ulazima ali to nije nista pomoglo, probao sam da iskljucim WIFI ni to nije pomoglo. Podesavanja modema nisam dirao jer je moje razumevanje interneta i internet tehnologija oskudno.
Ovo nestajanje interneta ne bi mozda bilo toliko strasno da mi ne zavisi posao od stalne konekcije na internet i povezanosti na skajp, tako da bih cenio svako pomoc sa strane posto od Telekoma nema vajde kako mi se cini.
|