![]() |
![]() |
|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 7.3.2013.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav svima treba mi pomoc.Imam ovaj laptop vec neko vreme i radi ok.Zanima me vredili ga nadogradjivati i kako posto se ja bas i nerazumem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starośeđelac
|
![]()
Moraćeš da napišeš kakvom konfiguracijom raspolažeš, ali je odgovor vjerovatno ne, izuzev RAM memorije. Radi se o igračkom modelu koji je bio aktuelan prije ~5 godina i odradio svoje. Ako je počeo da štuca u igrama (a jeste), onda koriguj doživljaj ili skupljaj novac za novi računar. Danas su na tržištu dostupni igrački modeli jeftiniji nego što si tad platio tu Tošibu ili što bi je danas platio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Gledanje filmova putem Android telefona? Pomoc hitno | Kobilic | Aparati i oprema | 34 | 13.8.2015 11:24 |
Pomoc oko odabira konfiguracije i komponenti | LieSerj | ŠDK - Konfiguracije | 10 | 15.12.2013 21:58 |
Samsung gt-S5230 Aplikacije??? Pomoc | Kobilic | Aparati i oprema | 26 | 17.9.2012 18:38 |
Toshiba folio 100 , pomoc | Kojot84 | ŠDK - Prenosni računari | 0 | 9.9.2012 10:40 |
Pomoc oko pravljenja programa(C) | RUSuper | Programiranje | 14 | 20.4.2012 17:35 |