![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Negde procitah, dal na steam forumu da fullscreen windowed mode otklanja taj stuttering.
Sad sam probao i stvarno nema vise stutteringa. Mozda malkice kad je replay ali tokom utakmice nema. Probaj. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Sakiboj na korisnoj poruci: | ||
Rainman (8.10.2014) |
![]() |
#383 |
Član
Član od: 7.10.2013.
Zahvalnice: 124
Zahvaljeno 28 puta na 22 poruka
|
![]()
Odigrao sam nekoliko utakmica, (pc: amd fx 8320, 8 gb ram, ati 6870). Sve opcije na high osim antialiasinga koji je na 1. Igra radi odlicno, izgleda odlicno i apsolutno je fantasticna! Zaboravite fife, pesove i sl, OVO je najbolja sportska igra ikada! Obavezno probajte, sigurno ce se svideti i nekome ko nikada nije cuo za kosarku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Veteran
Član od: 8.8.2007.
Zahvalnice: 62
Zahvaljeno 152 puta na 104 poruka
|
![]()
Cini mi se da opet postoji problem oko ulaza i postizanja koseva pod samim kosem, cak i posle ofanzivnog skoka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Veteran
Član od: 25.8.2010.
Zahvalnice: 276
Zahvaljeno 81 puta na 67 poruka
|
![]()
ima li neki fix za aspect ratio (za 5:4 i 16:10 monitore)? jel piše se na forumima da uvek imaju dve crne linije gore i dole ako se nema 16:9 monitor (koji ja nemam).
p.s. @sakiboj video koji si postavio je 2k12, ne 2k13 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Stigo key, sad preload 24h pa sutra taman ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Član
Član od: 31.3.2012.
Zahvalnice: 159
Zahvaljeno 46 puta na 36 poruka
|
![]()
Jel moguce da se ne moze igrati plejof bez igranja/simuliranja sezone?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Član
Član od: 25.2.2009.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 57 puta na 48 poruka
|
![]()
Ko ima problema sa stutteringom (u bilo kojoj igri) neka instalira ovaj programcic. Meni je uvjek pomagao mada sada nema potrebe jer mi radi glatko sve na high
![]() http://steamcommunity.com/groups/Win...6336037436101/ Fora je da namjestite igru da radi u windowed modu a ovaj programcic vrati igru u fullscreen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Novi član
Član od: 31.10.2012.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Meni se desava da me ladno izbaci na desktop,tj spusti ikonicu dole na startnoj liniji i ukljuci se skrinsejver kao da se nista ne desava na kompu i on pali skrin i zbog neaktivnosti? Ima li nek oovaj problem? Graficka je R7 260x ATI? PLus,mi juce nije seckalo a danas ubija a ne kapiram sto nista nisam cackao? imam quad core 9550 2.2GHz 4gb ram i ati radeon R7 260x?
Poslednja ispravka: bedazzled (9.10.2014 u 13:46) |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Član
Član od: 25.3.2009.
Zahvalnice: 95
Zahvaljeno 118 puta na 65 poruka
|
![]()
Isto je i kod mene. Resi tako sto ces iskljucit paljenje screen saver-a.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku stef1985a na korisnoj poruci: | ||
bedazzled (9.10.2014) |
![]() |
#391 |
Novi član
Član od: 31.10.2012.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
znam ali onda ono podesavanje da se monitor iskljuci usled neaktivnosti? I on se recimo kod mene posle 15min iskljuci? Jedino da ga stavim da se uopste ne gasi usled neaktivnosti? Ali sad ovo seckanje,ne kapiram?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Starosedelac
Član od: 14.11.2010.
Zahvalnice: 1.228
Zahvaljeno 1.374 puta na 728 poruka
|
![]()
Kakva je Arena? Je l' verno prenesena?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Banned
Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 902 puta na 538 poruka
|
![]()
Posle onoga što sam čitao na Steam forumu toliko sam se utronjao da i meni neće igra raditi kako treba, iako sam prošle subote reinstalirao sistem, nadogradio ga, stavio najsvežije drajvere, 5-6 programčića, jednu fenomenalnu igru koju nikad nisam odigrao do kraja (LA Noire) i ostavio da enkiptovani fajlovi sačekaju 10-i. Naravno, đavo mi nije dao mira pa sam morao da isprobam kao to igra čika RLD.
Ukoliko ste pre par sati čuli neko veliko TUP! to je meni pao kamen sa srca. ![]() Trebaće mi vremena da se naviknem na nove menije, jer je sve totalno redizajnirano (mislim na MyLeague - trejdove, treninge, osoblje, ugovore itd...), kao i na komande koje su opet pretumbane u odnosu na 2K14 pa sam imao pišične situacije. I, stvar koja mi se ne sviđa u MyLeague - probao sam neki trejd Rudi Gej za Derona Vilijamsa i Bojana Bogsdanovića. Igrači koji su u matičnim timovima bili predstavljeni fotografijom u novom timu su predstavljeni svojim 3D modelima, koji, opet, tako dobro izgledaju da uopšte nisu trebali da igrače obeležavaju fotkama. A ono malo što sam odigrao, što se tiče gejmpleja, prosto je fenomenalno. Igrači se tako realno i dobro kreću da sam pravio takve kombinacije i napade koje su bili nezamislivi u prethodnim izdanjima. Prvenstveno zato što za pola sata igranja NIJEDNOM se nije desilo da neki CPU igrač pređe 3-4 metra za milisekundu, kao što je bio običaj ranije. Naprimer, posle pikenrola i udvajanja igrač mi bude ostavljen sam na liniji za tri poena, u krugu od tri metra nema protivničkog igrača...u 2K14 čim bi pritisnuo taster za dodavanje, neki CPU igrač bi nerealno poleteo kao munja za loptom i stigao do ovoga što je bio sam ili bi, dok ovaj podigne ruke iznad glave, CPU igrač pretrčao tu razdaljinu za par stotinki. U 2K15, CPU igrač reaguje prirodno, ne startuje kao Usain Bolt, već tako realno da je milina gledati. Nisam igrao dovoljno za neki dublji utisak, ali i ovo malo što sam video me je fasciniralo. Neverovatno dobro kretanje AI igrača i daleko prirodnije reakcije čine da sa malo mašte i košarkaškog predznanja mogu da se naprave fenomenalne akcije i uzbudljivi mečevi. Gejmplej je, ukratko, neopisivo bolji od 2K14. Još samo da se stabilizuju sa serverima (sve je manje žalbi na to) i biće ovo upečatljivo najbolja NBA 2K igra do sad. Poslednja ispravka: NastyB (9.10.2014 u 18:42) |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Član
Član od: 16.2.2011.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 23 puta na 20 poruka
|
![]()
Drustvo,ajde neko ko je narodnjak (valjda cete shvatiti na sta ciljam) nek se javi u inbox,da ga pitam par stvari,jer imam zestok problem,zivci popustaju,zelja za igrom raste,a nije za javnost...
Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Moram da dodam da je i MyGM mod mlooogo dobar
![]() I nemas ove senke iznad frizura? Spoiler za fotka:
Poslednja ispravka: Sakiboj (9.10.2014 u 20:28) |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Banned
Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 902 puta na 538 poruka
|
![]()
I mene to intrigira...
Ne znam da li mene pitaš, ali... Igrao sam sa Kingsima, a tamo Ben McLemore ima taj duži afro i vidi se sasvim normalno. Inače, pročitao sam i da FRAPS ume da zeza oko igre, te ga nisam instalirao, ali ću probati kad počnem sa originalom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Tebe pitam
![]() Ima bag koji malo nervira. Tokom utakmice komentatori pocnu da pricaju o statistici i ko su vodeci igraci ali se te tabele ne pojavljuju kao u nba 2k14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Starosedelac
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 1.288
Zahvaljeno 878 puta na 526 poruka
|
![]()
Smeta mi što Euro timovi ne mogu da se koriste u online modu. Rosteri iz prošle godine.
Voleo bih da Blacktop može online (smorilo me da perem AI sa sastavom Dražen, Kukoč i Divac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Banned
|
![]()
1920 /Shader -HIGH, text - HIGH. ostalo nize...oko 30 FPS..znaci -prezadovoljan...(KOMP star 5 dina). Samo usao da je sredim (da ne bude iznenadjenja kao sa Alien), nisam video za muziku u toku igre u opcijama iz menija?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
kosarka, nba 2k15, simulacija |
|
|