![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 668 puta na 346 poruka
|
![]()
Pozdrav svima, :-)
Pre malo sam prsnuo na laptopu onom tecnoscu za prozore, cinimi se da je u pitanju bio Mer lol… i tako sam pocistio tastaturu i ekran. Odnio laptop u svojoj sobi i upalio. Radio 15 minuta i odjednom tastatura je pocela sama da kuca simbol "/" a ostala slova kada bih pretisnuo il nisu radila il neka rade a neka ne. Ponekad kad pretisnem slovo "S" ispise sam "sgdh". Kad resetujem laptop na pocetku paljenja cuje se kako sam kuca neko dugme i laptop izbacuje non stop onaj zvuk za nepoznatu funkciju "buuuuump!! " sve dok se ne upali Windows. Kada se upali on nastavlja istu stvar s kucanjem i radu na polu tastaturi. Da li je moja greska zbog prskanja? Kako da popravim? :-( Il je neki virus? Susio sam fenom i na tastaturi i u one rupice oko laptopa al nista. :-( jedino mi preostaje rize da prospem po tastaturi ako je zbog tecnosti. U pitanju je Acer Aspire 5750G. Rado bih ga otvorio ali ne znam i izgleda komplikovano na YT kad sam gledao kako se otvara citav laptop. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako je to pocelo da se desava isti dan/istog momenta nakon sto si polio tastaturu.
Onda je hardver u pitanju nema dalje nije virus. Tastature na laptopovima su osetljivije na te stvari, ono na desktopu kad bi to uradio na povrsini dugmadi nista se ne bi desilo od male kolicine.. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku sale94 na korisnoj poruci: | ||
Isko (18.11.2014) |
![]() |
#3 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Pa jel moguce kako ja to da popravim il u servis da nosim? Kako da odvoim tastaturu od njega? Mislim, ako je ikako moguce tako nesto da uradim i da popravim? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Deo inventara foruma
|
![]()
Jako je tom aceru nezgodna konstrukcija kolko vidim i puno je jako pricrvrcen, ja nisam strucnjak za rastavljanje laptopova ali na skali od 1/10 ovaj bi dobio 8 il 9 za zaguljenost.
Za najmanju sitnicu moras radis ovaj postupak.
Mozda se jos neko javi sa dobrom sugestijom, znas kakvi su servisi pa me to plasi da ti savetujem. ![]() Osim ako nemas nekog pouzdanog coveka privatno u servisu. |
|||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku sale94 na korisnoj poruci: | ||
Isko (19.11.2014) |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hvala Sale. Evo sada isem reko lafofa. Ali kao so vidie ne rade sva slova. Da li cy naravi ako ovori dasdadyry i ocisim e il samo kod servisera da osim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mozes da pokusas da ocistis/osusis necim da ostavis par sati da odstoji pa da ga sklopis, ako ne upali mora servis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Uradicu tako a ako ne narucicu originalnu tastaturu preko interneta. I onako ce mi uzeti 30eura minimum u servisu. Sve u svemu javljam sta sam uradio. :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.091 puta na 3.803 poruka
|
![]()
možda možeš da bocneš usb tastaturu a tu da isključiš
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa tastaturom na laptopu | sHad0w | Prenosni računari | 3 | 19.3.2014 11:15 |
HP ProBook 4535s problem sa tastaturom | bratic | Prenosni računari | 8 | 18.7.2013 10:37 |
Problem sa mišem i tastaturom | PEDJA CZBG | Kvarovi | 41 | 10.7.2011 20:07 |
problem sa tastaturom | Alex | Kvarovi | 5 | 9.10.2009 19:16 |
Problem sa tastaturom | noskich | Kvarovi | 3 | 7.2.2007 2:10 |