![]() |
![]() |
![]() |
#8781 | ||||
Veteran
Član od: 7.7.2011.
Zahvalnice: 264
Zahvaljeno 130 puta na 101 poruka
|
![]() Citat:
Spoiler za Milenium:
Citat:
Spoiler za Bing Bang theory:
Citat:
Stim da se paradox tesko ikada moze shvatiti,pa se time vracamo na onu istu recenicu koju si i sam rekao.A to je :"zdravo za gotovo". Citat:
Jedan od vrlo rijetkih filmova sa ovakvom tematikom.Npr. sa Tom C.me je ubijao do bola. Spoiler za Paradox-Loundry room:
U biti film je prica o narcisoidnom Narcisu.... Spoiler za Splice (2009):
To bi bilo nekih mojih 50 para. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8782 |
Veteran
Član od: 19.11.2005.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 298 puta na 149 poruka
|
![]()
The Hundred-Foot Journey
Наш превод: Indijski začin na francuski način ![]() 2/10 Нема овде ни комедије, ни драме, али зато има оних најсморнијих холивудских клишеа на сваком кораку. Ако би ми неко рекао да му покажем типичан холивудски филм (у оном лошем смислу), онда то не би био овај, јер је овај холивудско дно. Од прве секунде знаш како ће се филм завршити, све мислиш, ајде ок, дај онда бар неку радњу и неке мале неочекиване обрте, али ништа од тога, само те више и више иритира плиткост карактера и радње из минута у минут. После сваке "драматичне" сцене једноставно знаш шта ће доћи за 5 или 15 минута. Најиритантнија ствар је то што глумци небитне ствари причају на индијском и француском, а остале на енгелском са индијским или француским акцентом. ![]() Ето, извините на мојој негативности, али 2 сата ми оде на филм који је, узгред, оцењен са невероватних 7.4 на ИМДБ-у ![]() Са друге стране, Chef, филм који има сличну тему и пати од сличних бољки (безобртан, предвидљив) , али је доста скромнији, неупоредиво природнији и због тога има душу ![]() 6/10 Пс. Невезано за ове моје описе, једно питање: Ел могу да предложим нешто? Да када неко постави своју оцену, опис филма или препоруку, у дну поруке напише и своју годину рођења ![]() Није исто када на пример комедију препоручи неко са 15 или 35 година. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8783 | |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.878
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku polarnimeda na korisnoj poruci: | ||
Miki1987 (4.12.2014) |
![]() |
#8784 |
Veteran
Član od: 19.11.2005.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 298 puta na 149 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8785 |
Veteran
Član od: 14.1.2011.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 140 puta na 103 poruka
|
![]()
Ako misliš da su godine merodavne za ukus, veoma si naivan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8786 |
Starosedelac
Član od: 5.1.2006.
Zahvalnice: 1.365
Zahvaljeno 2.322 puta na 924 poruka
|
![]()
Apsolutno. Evo ja 31, a smejem se na fore za 15-ogdisnjake
![]() Al ajd, ovaj deo foruma je prepun ovih "starmalih", sve sami filmski kriticari, pa mora neko da drzi i protiv-teg. Kad smo kod "decijih" filmova, tek sam danas, prvi put u zivotu odgledao Stand by me (1986)... Topla srca mogu da ga preporucim ako ga neko nije gledao. Nije ne znam kakvo remek delo, ali je lep film. Volim growin up filmove, sta ces... A sada... Lets be cops ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8787 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nisu uopste potrebne godine da zakljucis da li ce ti se film svideti ili ne, dosta su relevantniji su postovi tog forumasa na osnovu kojih mozes da ih shvatis ozbiljno ili ne,pa je na tebi da li ces njihove preporuke da uzimas u obzir.S druge strane, neki film neces isto prozivljavati kada budes imao lupam 20 ili 25 godina, mozda je i na to mislio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8788 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.792 puta na 1.851 poruka
|
![]()
Malo sam uleteo u DC animirani sektor...
Batman: The Dark Knight Returns, Part 1 (2012) Batman: The Dark Knight Returns, Part 2 (2013) 10 godina nakon sto se povukao, Betmen se vraca na ulice Gotama. Justice League: The Flashpoint Paradox (2013) Uglavnom film o Flashu, ali se pojavljuju i ostali Justice League karakteri. Veoma interesantno jer se radi o izmenjenoj vremenskoj liniji, gde npr. Betmen koristi pistolje ![]() Justice League: War (2014) New 52 reboot, kako je nastala Liga pravednika and all that shizz. Dosta humora, vise nego solo betmenovi filmovi, ali sta znam, meni odgovara. Na kraju odlican pocetak, vidim da su najavili 2-3 nastavka u narednih nekoliko godina ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nexexcalibur na korisnoj poruci: | ||
Belfegor (5.12.2014) |
![]() |
#8789 |
Član
Zahvalnice: 94
Zahvaljeno 152 puta na 82 poruka
|
![]()
Vidim ovde neki opet preporucuju komediju Lets be cops koju sam na moju nesrecu i ja odgledao.Bez ikakve uvrede bez obzira koliko godina imate ovaj film zaobidjite u sirokom luku.Uostalom pogledajte pa dajte misljenje o ovoj komediji.Znam da su ukusi razliciti ali ova "komedija" u najboljem slucaju moze da nasmije nekog tinejdzera iz Oklahome koji nije izasao iz kuce zadnjih 10 godina.Vidim da se raspravlja i da li godine imaju veze sa ukusom.Naravno da ne,u tome se slazem.Ali los film je los film.Full stop.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8790 | |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.792 puta na 1.851 poruka
|
![]()
^ da citiram druga rainmana
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8791 |
Veteran
Član od: 9.4.2010.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 238 puta na 159 poruka
|
![]() Spoiler za 5 филмова:
П. С. Мики, имам 23 године. ![]() Poslednja ispravka: Romantic (6.12.2014 u 21:04) Razlog: stavi spojler ukoliko postujes blok teksta i slika |
![]() |
![]() |
![]() |
#8792 |
Starosedelac
Član od: 5.1.2006.
Zahvalnice: 1.365
Zahvaljeno 2.322 puta na 924 poruka
|
![]()
Druze Notingeme, samo mali predlog - nadam se da ces ga shvatiti na pravi nacin:
1 - OK JE reci da je film po tebi glup, dosadan, ma najgori na svetu. 2 - NIJE OK reci da se film moze svideti samo "tinejdzerima iz Oklahome koji nisu izasli iz kuce 10 godina" Nisam stigao veceras da odgledam film, ali moze lako da se desi da upadnem u tu drugu grupu. Meni licno ne smeta to sto cu po tebi biti tinejdzer iz Oklahome, ali moze se i bez toga. Jer to jeste sve, samo nije "razmena misljenja" - kako je ti zoves. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8793 |
Član
Zahvalnice: 94
Zahvaljeno 152 puta na 82 poruka
|
![]()
Tinejderi iz Oklahome je bila samo metafora (sto da nisi iz Oklahome
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8794 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Meni su se komedije u poslednje vreme zgadile kao zanr, mogu samo par vrhunskih da pogledam.Nakon sto sam pogledao Intouchables(od toga je proslo 2,5 godine), mali broj komedija me je stvarno zasmejao i odusevio.Pokusao sam neke novije americke da pogledam i dosao do zakljucka da nisam njihova ciljna grupa.Let's Be Cops nisam pogledao, ali sam siguran da mi se ne bi svideo jer sam imao negativnog iskustva sa komedijama slicnog kalupa.Kada pogledas najbolje filmove u tom zanru, zasto da se spustam tako nisko?
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Packy na korisnoj poruci: | ||
ezenkiel (5.12.2014) |
![]() |
#8795 |
Starosedelac
Član od: 17.5.2008.
Zahvalnice: 1.189
Zahvaljeno 661 puta na 483 poruka
|
![]()
Ja bih i preporučio neke klasike koje sam posle nekoliko godina ponovo gledao i uživao:
Ferris Bueller's Day Off Austin Powers 1,2,3 Waynes world Jay and Silent Bob (svi filmovi da ne nabrajam, ako neko ne zna šta su-nabrojaćemo-vrede) .............. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pedjosav na korisnoj poruci: | ||
nenad_kvrgic (24.1.2015) |
![]() |
#8796 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Nemam neki odredjen komentar, sem da film teško može da se dopadne nekom. Naravno nije nemoguće, ali ako nisi u bliskom srodstvu sa nekim od aktera, vrlo teško. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8797 | |
Starosedelac
Član od: 20.11.2011.
Zahvalnice: 405
Zahvaljeno 125 puta na 100 poruka
|
![]() Citat:
Ali ako i dalje zelite mac, vas izbor... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8798 |
Deo inventara foruma
Član od: 26.5.2008.
Zahvalnice: 752
Zahvaljeno 1.426 puta na 1.083 poruka
|
![]()
Одговорно тврдим да је "Two Cops", у односу на данашње стандарде попут "22 Street" врхунска комедија и уопште није лош филм како сте овде запенили. Стварно не разумем шта вам се ту толико није допада, надам се да није "није реална".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8799 | |
Starosedelac
Član od: 3.12.2006.
Zahvalnice: 370
Zahvaljeno 240 puta na 131 poruka
|
![]() Citat:
Justice League: Doom Justice League: Crisis on Two Earths mada je meni DOOM vise legao. naravno ako nisi odlgedao vec. Takodje imas jedan dobar animirani a nema veze sa DC Dante's Inferno: An Animated Epic Odlgedao pre neki dan pa mi pao na pamet...skroz je ok. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8800 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 795
Zahvaljeno 888 puta na 555 poruka
|
![]()
This Is Where I Leave You (2014) Vrlo iritantni likovi a sama prica je glupa i izfosirana kao i obicaj koj se provlaci kroz film gde 7 dana treba da sede u kuci i zale pokojnika a niko to ne cini.
Take Me Home (2011) Nije sjajan ali ima dovoljno sarma da ga vredi pogledati |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
filmovi, preporuka, review |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Da li neko zna koji je ovo film? | DJ_MY_SOUL | Kompjuteri i film | 2593 | 4.12.2024 0:05 |
Najbolji horror film ikad napravljen? | FRIghTMaN | Kompjuteri i film | 734 | 6.11.2013 1:57 |
Problem tokom gledanja filmova, tacnije steka mi slika a zvuk ide normalno | Dijenek | Kvarovi | 27 | 15.5.2010 13:19 |
Slabiji zvuk govora od ostatka zvukova (prilikom gledanja filmova)... | polarnimeda | Operativni sistemi | 2 | 14.10.2008 13:12 |
Taj film... | aerochivija | Brbljaonica | 15 | 20.7.2008 21:46 |