![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 26.11.2009.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav ljudi,
Kada prvi put startam Google Chrome (nakon sto upalim racunar, ili kada zatvorim chrome pa ga opet pokrenem) tesko mi ucitava stranice. Za prvu stranicu (homepage) da ucita treba oko minutu (a ako istovremeno otvorim nekoliko tabova, treba i vise vremena). Nakon toga sve normalno, brzo otvara bez obzira koja stranica. Da li neko zna do cega je problem? Hvala unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.788 puta na 1.849 poruka
|
![]()
Moze da bude svasta, malo sam guglao i za pocetak u settings ugasi Use hardware acceleration when available. Takodje, ako ti je od skora problem, moguce da postoji konflikt izmedju antivirusa i chromea, vidim da je to sigurica sa bitdefenderom. Brisanje pomaze. I moj licni predlog, skini ccleaner, chekiraj sve za chrome i odradi ciscenje. Javi da'l je nesto odradilo posao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
chrome, google |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Google Chrome | rokitansky | Aplikativni softver | 2252 | 26.3.2025 14:31 |
Problem sa instalacijom google chrome | dreambox | Operativni sistemi | 2 | 9.11.2013 20:30 |
Potrebna pomoc u vezi Google Chrome | AirGuard | Internet tehnologije | 1 | 28.4.2013 13:25 |