![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 20.6.2010.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Jel provalio neko da na MS industrial pacovima od <1000 din stavljaju oznaku "professional gaming"?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku 2slow4me na korisnoj poruci: | ||
Yonai (28.1.2015) |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 4.11.2006.
Zahvalnice: 414
Zahvaljeno 566 puta na 231 poruka
|
![]()
Ja sam imao neki njihov ''gaming mis'' x3me prije tri godine. Sta reci... ...Kol'ko para tol'ko muzike. Nakon godinu dana skrol i lijevi klik su otisli u 3 pm.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 27.3.2013.
Zahvalnice: 1.149
Zahvaljeno 502 puta na 188 poruka
|
![]()
Lažno reklamiranje, zrelo za udruženje za zaštitu potrošača. Mada, ko još od nadležnih u ovoj državi vodi računa o kvalitetu proizvoda koji nam se uvaljuje... dovoljno je krenuti od krema za bebe koje su krcate parabenima, pa onda sve ostalo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 2.6.2008.
Zahvalnice: 93
Zahvaljeno 311 puta na 294 poruka
|
![]()
Bežite od MS Industrijala kao Đavao od krsta. Moja preporuka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 13.7.2008.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 84 puta na 57 poruka
|
![]()
Delim misljenje da je MS krs krseva. Ali...
Ne vidim tu nikakvo lazno reklamiranje. Gde je to upisano kako to treba da izgleda "profesionalni igracki mis" ?? ![]() ![]() Da nema mozda neka olimpiska disciplina pa postoje i pravilom utvrdjeni standardi. Mogu da uzmem i misa sa kuglicom i nazovem ga tako. Ne lozite se to su samo igrice i nema tu nista profesionalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Verovatno je sve bolje od Ms industrial.
Imam jos uvek jedan gigabyte obican mis nzm model vec 7-8 godina recimo i sad sluzi ko bog osim skrola koji je usporio u reagovanju . Sta je sve preziveo ono, nekad se naleti na dobar komad. Drugaru jednom se S*****o Rocat Kova za 2 godine tako da ono. Zavisi do komada do srece i do toga kolko je ko bilmez, a tek onda cena i model. Al naravno veca je sansa da neko unisti nesto kao ms industrial brzo. Nikad nisam gotivio gaming tastature i miseve, kao ostale delove jer smatram da je to stvar estetike vise. Poslednja ispravka: sale94 (28.1.2015 u 13:59) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 20.6.2010.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Mislim da su im uglavnom klinci ciljna publika jer pucaju na ono "da izgleda sto kul moze" a ispod sta god bude.
Ne izgledaju lose, ali se ne kupuje mis zbog izgleda (dobro, ima izgled odredjeni uticaj), nego zbog funkcionalnosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
Član od: 4.4.2008.
Zahvalnice: 92
Zahvaljeno 143 puta na 117 poruka
|
![]()
Pa imam X3ME, senzor je solidan, ima ono sto pise, za te pare dobar, oblik je malo cudan jer je mali prst nekako visak. Skrol pocinje polako da mi otkazuje tj. preskace itditd.. koliko para toliko i muzike.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
Član od: 18.5.2008.
Zahvalnice: 65
Zahvaljeno 135 puta na 114 poruka
|
![]()
ja imam X3ME,jedan sam reklamirao jer je poceo da glavi skrol sad vec imam godinu dana drugi nemam problmea. Veliki je,klikovi su tvrdji i zasada ne pokazuje zamor materiala. Material koji je upotrebljen je veoma jeftin
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Veteran
Član od: 20.4.2011.
Zahvalnice: 260
Zahvaljeno 426 puta na 202 poruka
|
![]() Citat:
Kad ih reklamiraju obavezno stave 6000 dpi ili vise, jer mora da je bolji, precizniji i sta sve ne ako je cifra veca. A jos nisam nasao igru u kojoj nisam mogao da namestim osetljivost kako mi odgovara sa "bednih" 800 recimo. Moj omiljeni mis je Logitech jedan sto sam kupio uz prvi komp, trajao mi je 5-6 godina, i dan danas neprezaljen. Posle njega poceo da ih menjam na godinu dana ili manje jer se raspadnu a svaki je bio skuplji od njega. Evo ga delija, o njemu pricam: Sada koristim bas taj x3me nekih 8 meseci i samo cekam kad ce skrol da otkaze (primetio posle par dana koriscenja da je kvalitet istog ocaj) pa da kupim opet neki slican ovom gore, steta sto vise nema u prodaji bas ovaj sa slike. Poslednja ispravka: gagi011t (30.1.2015 u 1:38) Razlog: typo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Starosedelac
Član od: 17.12.2012.
Zahvalnice: 824
Zahvaljeno 519 puta na 338 poruka
|
![]()
X3me je smeće, bio mi je živ (i zdrav) 6 mjeseci, a onda su oba klika počeli da očitavaju dvoklik na svaki pritisak. Ne možeš ni ikonu da prevučeš preko desktopa, a kamoli nanišaniš nekog u FPS-u.. Nikad više MS-ov miš.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Spoiler za Slika:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Član
|
![]() Citat:
Inače, zna se kakvi se miševi koriste na profesionalnim turnirima, World Cyber Games, itd. Takvi krš miševi ničim nisu zaslužili da se tako reklamiraju i verovao ili ne, to podleže pod odredbu "lažno reklamiranje". Svaki proizvod za koji se tvrdi da je ono što u stvari nije je lažno reklamiran, sa ciljem da obmane kupca i stvori marketinšku prednost u odnosu na konkurenciju. Radim kao IT tehničar u jednom velikom maloprodajnom lancu kod nas i slučajno iz prakse prodavaca znam da su neke proizvode morali da povuku iz prodaje zbog lažnog reklamiranja dok se natpisi na ambalaži ne promene. Takva praksa je, na žalost, retka u nas i sprovede se tek kad neko udruženje za zaštitu potrošača digne baš veliku halabuku, najčešće putem medija. Ovo sa miševima je banalan primer, ali dokle sve ide to ide... dovoljno je prošetati se po odeljenju sa tzv. "zdravom hranom" ili po odeljenju sa preparatima za bebe... Sve je reklamirano kao da ćemo i mi i bebice pucati od zdravlja, a kad pogledaš sastav mrak ti padne na oči. No dobro... ...previše je to široka tema, a kod ljudi u institucijama kod nas je premalo mozga da bi brinuli o nama, običnoj boraniji, a pogotovo o našim najmlađima. Kljukaj populaciju otrovima od najmlađeg uzrasta. Uvaljuj "šklj" kvalitet elektronike, obuće, odeće... uzmi pare od mase i ne brini, sve su to ovce za šišanje i niko nam ništa ne može. Nažalost, to je realnost ovog naroda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
Član od: 13.7.2008.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 84 puta na 57 poruka
|
![]()
Ma znam vrlo dobro sta je lazno reklamiranje. Ali nema ovde nikakvog laznog reklamiranja. Prosto nigde nije zacrtano sta je "gaming mis"
A pri tome sam upoznao likove koji bi otresli sa takvim misem mnoge koji imaju neke ultra-sega-mega miseve od preko 100e A na takmicenjima normalno da su neki fenci misevi. To su sponzori i tu se danas vrti velika lova. Ne vidim zasto ovaj mis ne moze da bude profesionalni igracki mis! Pogresno oglasavanje bi bilo da su stavili da ima 5000dpi a ima 800. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Član
|
![]() Citat:
Inače, zna se kakvi se miševi koriste na profesionalnim turnirima, World Cyber Games, itd. Takvi krš miševi ničim nisu zaslužili da se tako reklamiraju i verovao ili ne, to podleže pod odredbu "lažno reklamiranje". Svaki proizvod za koji se tvrdi da je ono što u stvari nije je lažno reklamiran, sa ciljem da obmane kupca i stvori marketinšku prednost u odnosu na konkurenciju. Radim kao IT tehničar u jednom velikom maloprodajnom lancu kod nas i zaista slučajno iz prakse prodavaca znam da su neke proizvode morali da povuku iz prodaje zbog lažnog reklamiranja dok se natpisi na ambalaži ne promene. Takva praksa je, na žalost, retka u nas i sprovede se tek kad neko udruženje za zaštitu potrošača digne baš veliku halabuku, najčešće putem medija. Ovo sa miševima je banalan primer, ali dokle sve ide to ide... dovoljno je prošetati se po odeljenju sa tzv. "zdravom hranom" ili po odeljenju sa preparatima za bebe... Sve je reklamirano kao da ćemo i mi i bebice pucati od zdravlja, a kad pogledaš sastav mrak ti padne na oči. No dobro... ...previše je to široka tema, a kod ljudi u institucijama kod nas je premalo mozga da bi brinuli o nama, običnoj boraniji, a pogotovo o našim najmlađima. Kljukaj populaciju otrovima od najmlađeg uzrasta. Uvaljuj "šklj" kvalitet elektronike, obuće, odeće... uzmi pare od mase i ne brini, sve su to ovce za šišanje i niko nam ništa ne može. Nažalost, to je realnost ovog društva. Poslednja ispravka: Yonai (2.2.2015 u 12:13) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
MS Industrial 400W | vazquez | Ostale komponente | 5 | 9.11.2010 11:11 |
USB adapter za MP4 player MS Industrial Elegance 4gb | dejanob | Foto i audio/video | 3 | 12.1.2010 14:34 |
MS Industrial Design Competition 2009 | Chivan | Dešavanja i događaji | 0 | 12.3.2009 14:00 |
ms industrial firmware | kale | Foto i audio/video | 2 | 11.3.2007 17:57 |
Gde da nadjem tastaturu MS industrial KB-709? | ZoNi | ŠDK - Ostale komponente | 6 | 27.1.2007 14:21 |