Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Role-Play
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Role-Play FRP, RPG...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 16.2.2015, 2:50   #5621
Vladimirus86
Starosedelac

Član od: 1.9.2012.
Zahvalnice: 797
Zahvaljeno 682 puta na 432 poruka
Određen forumom Re: Mass Effect 3

Ja sam isao na varijantu sa Liarom od prvog dela, skroz mi je ok romansa bila do kraja igre (do kraja trilogije tj.). Isto tako mislim i da za Tali nije losa.
Vladimirus86 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.2.2015, 17:49   #5622
maxiMD
Član

Član od: 16.1.2012.
Zahvalnice: 109
Zahvaljeno 82 puta na 45 poruka

I meni je Liara bila prvi i jedini izbor. Mislim da je sa njom nekako najdublja i priča i najbolje se uklapa u celu trilogiju, naročito ako je Šepard sa njom od prvog dela.
maxiMD je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.2.2015, 17:59   #5623
Neutrino
Deo inventara foruma

Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 3.396 puta na 2.042 poruka

Citat:
weljko94 kaže: Pregled poruke
Ma meni je samo bilo bitno da li je neka od tih love opcija OP sto se tice radnje. Hocu da uklopim celu pricu u jednu celinu, kao da sam gledao film, pa rekoh da se ne za*****. Jer logicno je da nisu svi love interesti podjednako kvalitetno napravljeni. Pa sam mislio da nadjem taj OP love interest koji ima bolje dijaloge, bolju pricu itd... No nebitno, hvala na konkretnom odgovoru za promenu.
Pa dobijaš "nekonkretne" odgovore zato što ti je pitanje čudno. Za RPG igru očekuješ da drugi donesu odluku umesto tebe. RPG je RPG zato što krajnji ishod treba da bude posledica tvojih a ne tuđih odluka. Ako si već krenuo u ljubavne romanse ti treba da raskrstiš sam sa sobom zašto si odabrao jednu ili drugu (mada i ne moraš, dovoljno je da samo izabereš). Veruj mi sudbina univerzuma ne zavisi od tvog izbora sa kime ćeš da se seksaš u Ass Defect-u 3
Neutrino je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Neutrino na korisnoj poruci:
JzmA (17.2.2015)
Stara 17.2.2015, 5:16   #5624
Kusta
Veteran

Član od: 17.10.2012.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 79 puta na 56 poruka

Meni su se svidele sve tri igre.
Mozda bas zbog toga sto nisam trazio i gledao lose stvari, nego obrnuto.
I sto se romanse tice, Ashley.
Kusta je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.2.2015, 9:53   #5625
Goldfinger
Veteran

Član od: 27.6.2008.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 273 puta na 155 poruka

Citat:
maxiMD kaže: Pregled poruke
I meni je Liara bila prvi i jedini izbor. Mislim da je sa njom nekako najdublja i priča i najbolje se uklapa u celu trilogiju, naročito ako je Šepard sa njom od prvog dela.
Sa Liarom Šepard ima baš onako emotivnu vezu bilo ljubavnu ili drugarsku meni je na kraju trećeg dijela onaj njihov oproštajni susret najbolji trenutak što se tiče interakcije sa nekim članom grupe.
Inače baš sam glupo osjećao kad sam izabrao Ashley za romansu a ona u Citadel DLC na onoj žurci se muva sa Vegom a Šeparad ih gleda kao poslednji rogonja nažalost igra nije predvidjela opciju dijaloga za slanje nevjernih žena u p.m
Goldfinger je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.2.2015, 10:01   #5626
Kusta
Veteran

Član od: 17.10.2012.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 79 puta na 56 poruka

Aha! Ljubomoran si na nabildovanog lika iz igre!!!
Daje psihologa, psihijatra i ostale doktore! Imamo slucaj ovde!!!

Salim se naravno, ali Ash mi je nekako bila od pocetka najzanimljivija. Mozda bas zato sto je bila tako... Obicna?
Kusta je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.2.2015, 10:15   #5627
Goldfinger
Veteran

Član od: 27.6.2008.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 273 puta na 155 poruka

Citat:
Kusta kaže: Pregled poruke
Aha! Ljubomoran si na nabildovanog lika iz igre!!!
Daje psihologa, psihijatra i ostale doktore! Imamo slucaj ovde!!!

Salim se naravno, ali Ash mi je nekako bila od pocetka najzanimljivija. Mozda bas zato sto je bila tako... Obicna?
Ma jok ljubomoran bar u Mass Effectu ženskog roda ne fali za promijeniti ali mi nije bilo logično da kroz čitavu igru vodim romansu sa njom a onda aktiviram dlc i ona odma zaskoči meksikanca a posle toga opet kao da ništa nije bilo nastavljaš romansu i jopet se volite do koske.Liara je jedina čedna od njih pošto sam i Tali uvatio kako se muva sa Garusom
Goldfinger je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.2.2015, 22:50   #5628
weljko94
Član

Član od: 8.7.2008.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

Zavrsio sam upravo igricu i zaista ne vidim zasto se hejtuje kraj?

Izabrao sam syntesis opciju posle duzeg razmisljanja i jako sam zadovoljan krajem. Uz extended cut mislim da su fantasticno zaokruzili pricu. Bas me zanima iz kog razloga ljudi toliko preziru kraj( a koliko vidim po netu vecina ga prezire)
weljko94 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.2.2015, 23:02   #5629
MitraljezaC
Starosedelac

Član od: 24.12.2009.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 458 puta na 297 poruka

Jer su ljudi ocekivali mnogo svetliji kraj tj. HAPPY END.
MitraljezaC je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.2.2015, 0:06   #5630
weljko94
Član

Citat:
MitraljezaC kaže: Pregled poruke
Jer su ljudi ocekivali mnogo svetliji kraj tj. HAPPY END.
Upravo zbog takvog kraja meni je ova igra svojevrsno remek-delo. Jos se na pocetku igre da zakljuciti da ce ovo Separdovo putovanje imati mracan kraj, ne treba biti narocito pametan pa videti to. I jako mi je drago sto je kraj takav kakav je a ne klasican holivudski hepi superhero ending (citaj: Star Wars). Isti slucaj je i sa Red Dead Redemption koja je takodje fantasticna igra, a ima slican kraj.

Ima ona izreka na engleskom:

It's not about the destination, but how you get there. How much you enjoy the ride.

A ja sam za ovih 8 godina (osam godina ****te) imao fantasticnu "voznju". Covece imao sam 13 godina kada je ova igra izasla prvi put
Stara 18.2.2015, 0:08   #5631
LoshMeeBre
Starosedelac

Član od: 18.2.2006.
Zahvalnice: 1.209
Zahvaljeno 370 puta na 287 poruka

Citat:

Izabrao sam syntesis opciju posle duzeg razmisljanja i jako sam zadovoljan krajem. Uz extended cut mislim da su fantasticno zaokruzili pricu. Bas me zanima iz kog razloga ljudi toliko preziru kraj( a koliko vidim po netu vecina ga prezire)
Da ne pricamo o tome svako 20 strana, mozes da pogledas temu, ima dosta argumentovanog i neargumentovanog hate-a. Ne zaboravi da je vecina nas presla igru dok je bila u svojoj vanila verziji, bez extended cutova, leviathana, citadele (srecom ) etc. etc. Tada cak nisi mogao da imas dovoljan galactic readiness za najbolji kraj bez igranja multiplayera. A i daleko od toga da je samo kraj bio negativno kritikovan..

Eto vidis, ti spominjes kako je kraj super jer nije happy i samim tim nije holivudski, a citava trojka je toliko prepuna jeftinih holivudskih "independence day" dijaloga da sam se svako 15 minuta jezio i stisavao zvucnike od sramote ;P
LoshMeeBre je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.2.2015, 0:13   #5632
Neutrino
Deo inventara foruma

Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 3.396 puta na 2.042 poruka

U stvari ja kad malo bolje razmislim bolje sam se proveo uz Mass Effect 3 multiplayer nego single player Imao sam društvo sa kojim sam redovno cepao Firebase Ghost mapu do besvesti. Kad se setim samo svog M-96 Mattock-a sa kojim sam prikivao Cerberus uz zidove

I dan-danas mislim da je ME3 co-op fantastično odrađen. Jedino što koliko vidim matchmaking je baš posustao. Ili više nema igrača ili serveri više ne rade kako treba
Neutrino je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.2.2015, 0:35   #5633
weljko94
Član

Citat:
LoshMeeBre kaže: Pregled poruke
Da ne pricamo o tome svako 20 strana, mozes da pogledas temu, ima dosta argumentovanog i neargumentovanog hate-a. Ne zaboravi da je vecina nas presla igru dok je bila u svojoj vanila verziji, bez extended cutova, leviathana, citadele (srecom ) etc. etc. Tada cak nisi mogao da imas dovoljan galactic readiness za najbolji kraj bez igranja multiplayera. A i daleko od toga da je samo kraj bio negativno kritikovan..

Eto vidis, ti spominjes kako je kraj super jer nije happy i samim tim nije holivudski, a citava trojka je toliko prepuna jeftinih holivudskih "independence day" dijaloga da sam se svako 15 minuta jezio i stisavao zvucnike od sramote ;P
Uzeo sam na svoju inicijativu da citam malopre. Verujem da je potpuno druga slika bila u vanila verziji, i drago mi je sto kasnim 3 godine sa igranjem ove igre bas zbog toga Doduse oduvek ce me muciti potreba da se toliko sadrzaja stavlja u DLC-ove. Po meni Leviathan ne bi trebao da bude downloadable content vec sastavni deo igre. Jako veliki deo price se otkriva u tom malom DLC-u.
Jes, bas kad si to pomenuo setio sam se onih govora Separda i Haketa. Haha, a ja se uvek najezim na te govore(doduse verovatno je soundtrack tu dosta pomogao koji je izvanredan btw). Cak se i dan danas, suprotno svojoj volji, najezim kada predsednik drzi govor u Danu nezavisnosti
Medjutim sustina je to da ja ne volim nesto narocito happy endinge. Nema dovoljno zrtve i suza u njima (Ja k'o Dr.House uzivam da budem ocajan izgleda)
Stara 18.2.2015, 1:44   #5634
maxiMD
Član

Član od: 16.1.2012.
Zahvalnice: 109
Zahvaljeno 82 puta na 45 poruka

Citat:

100 ljudi 100 ćudi, eto zašto. Stvarno imaš na prethodnim stranama mnogo diskusija između onih kojima se ME3 svideo i onih kojima nije, bolje nemoj da "čačkaš mečku" opet. Dobronamerni savet iz ličnog iskustva. Svako je imao neka svoja očekivanja i neku svoju logiku kako bi sve to trebalo da izgleda, tako da je svako iz nekog drugog razloga nezadovoljan. Ako uzmeš da čitaš ranije postove videćeš da ima više kategorija "anti-fanova" Mass Effect-a: imaš one koji vole samo ME1, a i dvojku i trojku smatraju promašajima, pa onda one koji vole keca i dvojku, a trojka im je trn u oku i na kraju one kojima je cela trilogija ok do samog kraja na Citadeli. Kao što rekoh, 100 ljudi - 100 ćudi.
maxiMD je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.2.2015, 3:38   #5635
JzmA
Starosedelac

Član od: 17.12.2012.
Zahvalnice: 824
Zahvaljeno 519 puta na 338 poruka

weljko94, zamolio bih te da koristiš spojlere kada pričaš o kraju bilo koje igre, pogotovo one koju mnogi nisu odigrali iz svima poznatih razloga.
JzmA je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 25.2.2015, 2:35   #5636
Schwabsteiger
Član

Član od: 19.1.2011.
Zahvalnice: 159
Zahvaljeno 117 puta na 76 poruka

Koga interesuje, nova ShoddyCast specijalna epizoda posvecena lore-u i referencama u Mass Effect-u, sa kraljinom Mark Meer-om (glas Shepard-ov) kao naratorom

Mass Effect Hidden History
Schwabsteiger je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Schwabsteiger na korisnoj poruci:
maxiMD (25.2.2015), nexexcalibur (25.2.2015)
Stara 25.2.2015, 14:51   #5637
Marko Radonjic
Deo inventara foruma

Član od: 9.5.2008.
Zahvalnice: 966
Zahvaljeno 767 puta na 462 poruka

Thanks for watching. I should go.
Shoddy Cast me svaki put sve više oduševi Nadam se da će da pokriju i ME lore kad bude izlazio ME nastavak.
Marko Radonjic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.3.2015, 14:05   #5638
efil82
Starosedelac

Član od: 26.6.2010.
Zahvalnice: 315
Zahvaljeno 420 puta na 238 poruka

Bump

http://www.koobismo.com/category/marauder-shields/

Juce slucajno naleteo na ovo...ja mislio to davno odumrlo ali lik je poslednju tablu objavio pre 2 meseca i jos radi....strip je trenutno na pocetku act 3, velikog raspleta ima ukupno 62 dela do sada objavljena cak i audio logove, muziku...
Strip je krenuo kao sprdnja sa Hamburger Helperkom&Gajderom i slicnim Bioware genijalcima ali sad prerastao u sasvim pristojan pokusaj alternativnog kraja.Ide uz indoktrinaciju i pokusava da zakrpi vecinu rupa i ok je i ako fanfic mada dosta solidan i detaljan i ako cesto malo patetican.
efil82 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.4.2015, 13:11   #5639
Apostrof
Veteran

Član od: 27.11.2007.
Zahvalnice: 352
Zahvaljeno 391 puta na 198 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku Apostrof

U jbt.

Odigrao sam i ja "ovo". Kaskam par godina, kad je izaslo hteo sam ponovo da odigram celu triologiju a nije se imalo vremena itd. Zavrsih jutros i stvarno ovako glup rasplet price stvarno nisam ocekivao.

Trudio sam se da ne citam i ne spojlujem sebi nista mada realno kuknjavu oko kraja igre nisam mogao totalno da zaobidjem, pretpostavljao sam da je problem sto kraj nije happy, ili eventualno sto su igraci shvatili da njihove odluke ne uticu maltene nista na sam kraj igre (sto sam i ocekivao obzirom koliko je sve linearno i koje su minimalne razlike bile u ME2 cak i kada sve bitne odluke u ME1 "obrnes"). Nisam ocekivao da je jos i glup do bola.

I onda procitam da glavni pisac ne samo da nije dobio otkaz nego i radi na ME4 (ili kako god vec hoce da ga zovu). To je to, igracka industrija se pretvara u domace komunalno preduzece. Jedina satisfakcija u ovoj igri mi je bila kada sam ubio leteceg anime robo nindzu, i to iskljucivo zato sto ga vise necu videti ocima.
Apostrof je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Apostrof na korisnoj poruci:
efil82 (2.4.2015)
Stara 2.4.2015, 16:04   #5640
efil82
Starosedelac

Član od: 26.6.2010.
Zahvalnice: 315
Zahvaljeno 420 puta na 238 poruka

Citat:

Zato sto je kraj pun rupa, nema logike.Imas vodju ripera na citadel svo vreme a on ne moze da otvori njen relej i pusti ripere=game over.
efil82 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku efil82 na korisnoj poruci:
Apostrof (2.4.2015)
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
mass effect, multiplayer, rpg, srbija

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Mass Effect PC version WU TANG CLAN Role-Play 1545 2.7.2023 19:33
Problem sa Mass effect igrom Vestax Kvarovi 6 24.6.2009 14:00
Mass effect Bozidar Konzole 33 11.3.2009 21:26
HTPC (tih, ne greje se, moze da gura Mass Effect) Vladimiros Šta da kupim? 8 30.5.2008 19:06

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 19:47.