![]() |
![]() |
![]() |
#2221 |
Starosedelac
|
![]()
Ček kažite mi ovo: koja je razlika između standardnog i gnome/goblin deka, jel ima razloga oba da uzimam il je možda ovaj prvi prevaziđen?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2222 | |
Starosedelac
Član od: 18.2.2006.
Zahvalnice: 1.209
Zahvaljeno 370 puta na 287 poruka
|
![]() Citat:
Evo liste svih standardnih karata http://hearthstone.gamepedia.com/Classic_card_list I svih GvG karata http://hearthstone.gamepedia.com/Goblins_vs_Gnomes Po mom misljenju Classic je zapravo bitniji od GvGa za pocetnike, jer ima vise dobrih Legendary i Epic karata, najbolje GvG karte su mahom commoni i rare-ovi. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku LoshMeeBre na korisnoj poruci: | ||
NaraYan (16.3.2015) |
![]() |
#2223 |
Veteran
Član od: 22.6.2011.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 166 puta na 110 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2224 |
Starosedelac
|
![]()
Sinoć sam igrao prvi put arenu, u jednom trenutku sam imao 5-1 skor da bi na kraju bilo 5-3. Jel to dobro? Mislim otprilike kolko puta pobedite?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2225 |
Član
Član od: 21.11.2012.
Zahvalnice: 139
Zahvaljeno 28 puta na 24 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2226 |
Veteran
Član od: 10.4.2008.
Zahvalnice: 372
Zahvaljeno 381 puta na 205 poruka
|
![]()
Po prvi put sam "netdeckovao", i to ovog Mechmage-a. Primetio sam da preferiram control/midrange stil igre, pa sam hteo da probam nešto drugačije. Trebalo mi je par partija da se naviknem da mi prioritet bude da zabadam suparnika u glavu, a ne da trade-ujem, ali posle toga sam gazio jedno 7-8 partija i smorio se, jer praktično do 4-5 kruga ostvarim dominaciju na terenu i onda samo face. Magijama sklonim eventualni taunt i to je gg. Dokopao sam se ranka 15 za pola sata, zahvaljujući partijama koje se završe tako što obojica imamo po 5-6 mane (znači, traju po 4-5 min), a win streak-ovi samo kucaju. Verovatno će sad da se pojavi neko i da me izlomi k'o Nemačka Brazil, al nema veze - bilo je lepo dok je trajalo
![]() ![]() Nego, listajući reddit, naleteo sam na mnogo dobar softver za statistiku itd. Zove se Hearthstone Deck Tracker. Pored jako zgodnih in-game feature-a, ima i odličnu statistiku i replay mode, koji mi je fenomenalan. Ranije sam koristio Hearthstone Tracker, ali me je frustrirao jer ponekad pobedu registruje kao poraz i obrnuto (radi na principu image recognition-a, dok ovaj novi, linkovani, zadire direktno u log igre, tako da ne greši nikad). Hearthstone Deck Tracker će da bude do jaja kad opet budem igrao Arenu (trenutno se hoard-uje tozla za april, pa sam sebi uskratio i Arenu i packove ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2227 |
Starosedelac
|
![]()
Tri nove karte, ne deluju mi bas fantasticno
http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/18314312/ Flamewalker je u neku ruku losija verzija Goblin Blastemage-a. Manje agresivna i bolja u nekom kontrolish deku protiv agro dekova. Da targetuje samo enemy minione bila bi odlicna karta, ovako mi deluje blago underpowered u odnosu na alternative. Kombo Flamewalker+coin+arcane missiles je super, ali je arcane missiles poprilicno losa karta, a coin neces imati uvek. Mage nema 0 mana spellove, ni mnogo dobrih 1 mana spellova (ne racunajuci spare parts). Zivi bili pa videli, ja mislim da se nece mnogo igrati. Core Rager je super kad je 7/7 za 4 mane u 5om/6om krugu, posle toga je meh. Da bi bio 7/7 tako rano, mana kriva mora da bude prepuna low cost miniona i sa sto manje spellova koje bi drzao u ruci, sto smanjuje fleksibilnost deka. Npr. ne moze da se nabije ova karta u Face huntera, a deluje mi ni u midrange huntera kako je sada napravljen (imaces praznu ruku tek od nekog 10og kruga, a ako hoces da igras ovo kao 4/4 za 4, Shredder je 100 puta bolji). Svidja mi se sto je build around me karta i ima nekog potencijala, ali deluje mi da nije nista fantasticno. Imp Gang Boss mi zapravo deluje najbolje od ove tri karte, za 3 mane dobijes u najmanju ruku 2/4 + 1/1, a verovatno 2/4 + 2*1/1, plus je demon (sinergija ovo ono), ali ni on nije overpowered nego je roleplayer koji ce se mozda uklopiti u neke midrange demonske dekove. I prva i treca karta su anti agro, a prilicno lose protiv kontrol dekova (narocito flamewalker) Ceka se novi Undertaker/Belcher/Loatheb ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2228 |
Veteran
Član od: 4.11.2010.
Zahvalnice: 42
Zahvaljeno 40 puta na 34 poruka
|
![]()
Napokon zavrsio Naxx
![]() Sad da sacekam ovu novu expanziju da vidim da li je nepohodna ili da pocnem da pravim ranked deck ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2229 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2230 |
Član
Član od: 21.11.2012.
Zahvalnice: 139
Zahvaljeno 28 puta na 24 poruka
|
![]()
Ako ostatak karata bude kao ove do sad necemo morati uopce kupovati expanziju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2231 |
Starosedelac
|
![]()
Objavljene 2 nove karte
Dragon's breath prilicno los - 2 miniona moraju da umru da bi bio osrednje zacenjen, 3 da bi bio na malom discount-u, a 4 i vise da bi bila jako dobra karta. Sve u svemu ![]() Blackwing Corruptor je malo bolji Bomb Lobber, +2/1 statsi i pouzdano targetovanje u najvecem broju slucajeva vrede vise od jednog dmg-a (osim u Azure Drake meti), tako da deluje sasvim solidno u deku koji moze da aktivira njegov efekat. Bez efekta je naravno precenjen (umire od Shreddera i ne ostavlja nista iza sebe a kosta jednu manu vise. Barem se trade-uje sa loathebom i belcherom) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2232 |
Veteran
Član od: 22.6.2011.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 166 puta na 110 poruka
|
![]()
Sve u svemu, tek će se pojaviti ozbiljne karte.
![]() Meni je do sada najkorisnije od svega objavljenog, ono čudo za Šamana, što razyebava overload, ne mogu sad da se setim neke još. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2233 |
Veteran
|
![]()
do kog datuma traje preorder?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2234 |
Član
Član od: 2.11.2009.
Zahvalnice: 96
Zahvaljeno 34 puta na 26 poruka
|
![]()
Dragons breath cenim da ce naci mesto u zoo spilovima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2236 |
Banned
Član od: 23.3.2015.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Dešava li se ovo stalno? https://www.youtube.com/watch?v=OS6xaAPP7Vw
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2237 |
Starosedelac
Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 841
Zahvaljeno 973 puta na 624 poruka
|
![]()
Ako imaš lošu konekciju može da ti se desi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2238 | |
Veteran
|
![]() Citat:
A vredi li kupovati? Trentno je hearthstone jedino sto igram , ali bojim da ce karte biti "lose" , tj da nece promeniti bitno metu . Od ovih sto su izasle naravno. Mogu odvojiti $$$ ,ali da li preporucujete? I naravno carback za k****nje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2239 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 308
Zahvaljeno 1.511 puta na 1.043 poruka
|
![]()
Meni je odličan dil, nezavisno od karata. Goldom koji ti ostaje možeš da uzmeš 35 packova, a za tu lovu bi dobio otprilike polovinu. Ako razmišljaš da uopšte daješ novac za HS, avanture su najbolji "izgovor" za to.
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku M.C. na korisnoj poruci: | ||
Lazar95 (25.3.2015) |
![]() |
#2240 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
battle.net, blizzard, card game, hearthstone, warcraft |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Besplatni CS 1.6 serveri | Milan Milicevic | Mrežne igre | 574 | 26.8.2014 5:45 |
Hearthstone: Heroes of Warcraft | Psycho13 | otpaTci | 1 | 23.3.2013 16:34 |
Heroes over Europe | DeCoy | Simulacije vožnje | 7 | 13.10.2010 20:52 |
Battlefield Heroes - online pucačina | dusski | Brbljaonica | 2 | 16.5.2010 14:08 |
Company of Heroes: Opposing Fronts | shimec | Strateške igre | 106 | 10.4.2009 11:25 |