![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
Pregled rezultata glasanja: Koja je vasa main GW2 profesija? | |||
Mesmer |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 6,06% |
Engineer |
19 | 9,60% |
Thief |
21 | 10,61% |
Guardian |
29 | 14,65% |
Necromancer |
25 | 12,63% |
Ranger |
27 | 13,64% |
Warrior |
41 | 20,71% |
Elementalist |
24 | 12,12% |
Glasova: 198. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#8981 |
Veteran
Član od: 20.2.2012.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 109 puta na 85 poruka
|
![]()
@Monarh
Mf ti je mystic forge, nalazi se u LA(lions arch) i unutra ubacuje 4 itema da bi dobio nesto. Ako ubacis 4 random itema istog kvaliteta(boje) dobije neki random item istog kvaliteta sa malom sansom da dobijes jedan tier bolji item. Ako ubacis 4 ista tipa (4 weapona dobices weapon, 4 daggera dace uvek dagger i sl.). Takodje postoje recepti koji ti daju tacno odredjenu stvar (neka vrsta kraftinga bez kraft discipline). |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku warlock_sm na korisnoj poruci: | ||
Monarh (28.10.2015) |
![]() |
#8982 |
Veteran
Član od: 23.9.2007.
Zahvalnice: 37
Zahvaljeno 83 puta na 66 poruka
|
![]()
Prosecno vreme za crafting full ascended seta (armor samo) je 45 dana uz igranje 2-3 sata dnevno, a sto sam vise puta ranije navodio. Ako je to tesko onda stvarno ne znam sta je lako. Da sve bude dz?
P.S. Pale su cene t6 matsa pa je mozda sad potrebno malo vise vremena osim ako se cene ne vrate na staro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8983 | |
Banned
Član od: 6.7.2013.
Zahvalnice: 346
Zahvaljeno 241 puta na 162 poruka
|
![]() Citat:
Jel ušao neko skoro u one Mad King portale. Jel ono što se posle pojavi i gomila ljudi koja juriša i čisti sve pred sobom dungeoning? Ako je to to, uradio sam svoj prvi dungeoning..jupi! . . . . ....I'm so alone.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8984 | |
Deo inventara foruma
Član od: 16.6.2008.
Zahvalnice: 619
Zahvaljeno 875 puta na 758 poruka
|
![]() Citat:
Ne znam kako se pravi ascended, ni gde, ni sta treba (sem ecto-a). Vec mi je dropao neki ascended samostrel, tako da moze da padne i na F2P. Od trade-a nema nista za F2P, nit moze nesto vredno da se proda, nit da se kupi. Pitam jer su u gildu pominjali da igram fraktale i guild misije, mada nisam bas skapirao zasto, odnosno sta ce da mi padne tamo. Fraktale i doungen-e jos nisam ni igrao, sem ovo sto prodjes kroz story. Imam 2 lvl80 karaktera (gard i necro) sa exotic opremom kupljenom mahom za karmu i od wvw vendora. Na drugom upravo zavrsavam svet na 100% pa cu exotic opremu da mu dogrindam u mist-u. Onda bi krenuo da jurim ascended. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8985 |
Član
Član od: 31.12.2005.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 201 puta na 110 poruka
|
![]()
Za prvih 10 lvla fractala ti ne treba ascended oprema (pre svega ascended oprema sa agony resist efectom), nakon 10og je potrebno po malo agony resista. Sa vecim lvlom sve vise tako da za lvl 40+ ti treba i ascended armor.
Zasto igrati fractale? padaju unikatni fractal skinovi, a nakon lvla 10 dobijas daily fractal reward, koji daje nesto golda, nesto itema,rare ili ascended item, takodje i pristine relikviju... Skupis 10 relikvija i menjas za ascended ring po sopstvenom izboru u predvorju fractala. Gmisije su takodje lagan nacin da se dodje do ascended itema. jednom dnevno uradis 1 fractal i jednom nedeljno misije, jer sto pre pocnes pre ces resiti ascended set nakita, on prosto ne moze da se izgrinda/kupi na tp sam od sebe za dan poput exotic opreme. U redu je uraditi set armora sa nekim statsom ali u PVE i WvW najveci deo builda definise nakit jer nakit daje sumarno vise statsa nego sto ti daje armor. A ascended nakit ipak daje maalkice vise statsa od exotic verzije. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pile_glodje_kost na korisnoj poruci: | ||
toxic (29.10.2015) |
![]() |
#8986 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.222 puta na 7.175 poruka
|
![]()
Jeste staro, ali kontam da nije mnogo promenjeno (za crafting ascended oružja)
http://www.dragonseason.com/crafted-...apons-a-guide/ |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DeCoy na korisnoj poruci: | ||
toxic (29.10.2015) |
![]() |
#8987 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8988 |
Deo inventara foruma
Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 3.397 puta na 2.043 poruka
|
![]()
Ascended opremu nije "teško" napraviti nego je ceo proces smoran za medalju a razlika u statsima kada se poredi sa exotic opremom je praktično zanemarljiva. Najveću razliku prave ascended oružja i trinketi dok armor u proseku jedva izvlači 2% bolje statse u odnosu na exotic opremu za kompletan set.
Ko ne veruje može slobodno da pogleda konkretne brojeve. Ascended armor je više stvar prestiža. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Neutrino na korisnoj poruci: | ||
toxic (29.10.2015) |
![]() |
#8989 |
Deo inventara foruma
|
![]()
OK, znaci jurim ascended nakit kroz fraktale i nadam se da ce mi pasti ascended oruzje koje mi treba. Hvala, to me interesovalo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8990 |
Veteran
|
![]()
Razlika jeste mala, ali meni kao wvw igracu i to malo znaci, ali ne meni licno nego celom timu koji ima full ascended. U svakoj borbi znaci ako je bas svaki igrac u timu 5% jaci, odnosno ako je protivnik 5% jaci jer nemas ascended.
Drugo, nije bas ni stvar prestiza imati zerk armor sa srength runama koji je account bound i koji je soulbound. Pa ma koliko exotic set bio lak da se nabavi svakako da neces na svaki stavljati strength rune. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8991 | ||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Citat:
![]() @toxic Ascended nakit možeš da nabaviš bukvalno svuda. Ako ne voliš da igraš fraktale apsolutno ne moraš ni da im prismrdiš da bi dobio pun set. Samo skupljaj laurele i tu i tamo poneki ecto da bi imao za amulete čini mi se. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8992 |
Veteran
|
![]()
Ja i ne pricam u zergovima, ja pricam o guild timu koji tezi ka tome da bude dobar u gvg-u. Dakle, da je velika prednost-nije, ali da je neka prednost koju bih radije na svojoj strani-to jeste.
90G jeste dosta, meni je eto trebalo citavih nedelju dana da nafarmam golda da ih kupim. Ali to ne znaci da cu nedeljama da trosim pare da mi svaki lik ima str rune za sebe. Radije cu da stavim armor u storage i uzmem s drugim likom i to sve za minut i po |
![]() |
![]() |
![]() |
#8993 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne moze farm laurela sa free nalogom, koliko vidim, izgleda da jedino preko fraktala mogu do ascended opreme. A dobro, igracu malo i njih, koliko sam razumeo, gardovi su pozeljni tamo, a moze i sa necro-ima. ( :
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8994 |
Banned
|
![]()
Šta se radi posle 80og nivoa? Pravi se novi lik ili se luta svetom kao putnik najamnik?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8995 | |||
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.222 puta na 7.175 poruka
|
![]()
Bolje da pitaš šta nema da se radi
![]()
https://docs.google.com/document/d/1...MPCcNvg-g/edit |
|||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DeCoy na korisnoj poruci: | ||
Monarh (29.10.2015) |
![]() |
#8996 |
Banned
|
![]()
^To volim da čujem. Moram da priznam sad kako se penjem na nivoe (21vi trenutno), igra se sve više otvara i postaje sve bolja.
A kad pomislim da sam u jednom momentu hteo da batalim.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8997 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Svi moji likovi, osim reveananta sa kojim još eksperimentišem, sa sobom nose jednu 20 slot equipment torbu u kojoj stoji rezervni armor i sva oružja koja profesija može da koristi. Jedan od armora je uvek Berserk za PvE/dungeone/fraktale a drugi za WvWvW. Sve armore sam lično kraftovao od materijala koje sam skupio u toku igranja tako da me nisu koštali apsolutno ništa. Oružja isto. Po potrebi mogu kad god hoću da iskoristim Black Lion salvage kit (100% ekstrakcija upgrade-a) da izvučem skupe rune (recimo Strength) tako da mi nikada nisu zarobljene. Plus, GvG je pomalo izgubio smisla u GW2 jer ako se sve svodi na to ko je u stanju da pre iskrafta ascended armor za WvWvW kako bi bio "bolji" to onda nije pokazatelj umeća. Hoćete da igrate pošten GvG? Napravite turnir u sPvP-u, "mano a mano" 5vs5 pa da vidimo ko je bolji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8998 |
Veteran
|
![]()
Ti i ja se izgleda necemo sloziti ni oko cega. GvG scena jeste zamrla, ali sa guild hall ce se stvari promeniti, a ne znam da li si video inicijativu TA vezano za GvG da se stvari malo dignu iz mrtvih. U svakom slucaju sPvP nema veze sa GvG jer pre svega ne mozes da organizujes 20v20. A to da li umece zavisi od asc armora, pa naravno da ne, ali sam ti vec rekao da je to prednost koju ili zelim na svojoj strani, ili ne zelim da jeprotivnik ima.
A objasni mi zasto je tako tesko napraviti 3 seta? Evo ja vec 4 napravio i vec mislim da krenem na peti. Niti mi je mucno, niti tesko. Igram igru najnormalnije, mozda jedino sto uradim kad hocu novi asc set, a inace ne radim, je sto malo cesce posecujem fractale i to je to. Ako si disciplinovan s goldom koji zaradis, crafting asc seta je dim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8999 |
Veteran
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 200
Zahvaljeno 160 puta na 124 poruka
|
![]()
Možda se nisam najbolje izrazio - ne mislim da je teško u smislu neophodnosti igranja nekog zahtevnog sadržaja, ali svakako traži prilično vremena za grind materijala/golda.
Poslednja ispravka: zorx (29.10.2015 u 10:37) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9000 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Ako imas ovo onda samo igras najnormalnije pvp meceve sa dungeon trackom koji daje opremu ciji stats hoces za asc set zbog sanse da dobijes free insignie i rokas wvw ostatak vremena i svi matsi ti dolaze sami. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
guild wars 2, mmorpg |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |