Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Role-Play
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Role-Play FRP, RPG...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 28.5.2016, 1:33   #5821
Al3k5an9ar
Veteran

Član od: 9.6.2008.
Zahvalnice: 225
Zahvaljeno 160 puta na 99 poruka
Određen forumom Re: The Witcher 3

Citat:
buraz kaže: Pregled poruke
Ima i nas koji volimo da uzivamo u vrhunskom okruzenju, zanimljivim i upecatljivim likovima, odlicnoj grafici i fenomenalnoj prici.
Nema svako volju da igra igru sa nepostojecom pricom i nebitnim likom i uz to da se frustrira zbog iste.

Zar je toliko tesko shvatiti da svakome odgovara nesto drugo? Ja sam probao i prvi i treci DS i odleteli su sa harda posle pola sata, ali nisam dosao u DS temu i napisao da mi nije nesto i da ne znam sta ljudi vide u tome.
Kao sto rekoh, kome sta prija i u cemu uziva - neka to i igra. That being said, ne znas sta propustas sa Witcher serijalom.
Isti slucaj kao i kod tebe za DS, ne svidja mi se i to je to. A hate na Witchera zbog popin senke na saksiji msm wtf?! Od tolike igre i tako dobre price i karaktera ti si nasao da ti pop in senke na saksiji smeta toliko da ne mozes da igras? Ne razumem neke ljude, da si rekao da ne volis igru zbog recimo grafickog stila ili slicno pa kao ok, ne volimo svi sve isto al' ovo...
Al3k5an9ar je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Al3k5an9ar na korisnoj poruci:
Dovahkiin (28.5.2016), nikola s (28.5.2016)
Stara 28.5.2016, 2:27   #5822
rendzer25
Veteran

Član od: 1.1.2006.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 239 puta na 154 poruka

Nezahvalno je porediti ova dva naslova, ali oba imaju ozbiljne propuste, ono što mi je u Witcheru najviše smetalo je progres Geralda, isključivo je vezan za glavnu priču i da je previše bačen akcenat na dijaloge dok iskustveni poeni stečeni u sporednim kvestovima i u samoj borbi na prepunoj mapi neprijatelja imaju minimalni odraz na levelovanje. Onda se postavlja pitanje čemu tolika mapa i toliko protivnika.
Sa druge strane DS previše traži od igrača veštinu, ma kakva da je statistika bosovi će vas dobro namučiti ako niste vešti sa džojpedom. Čak i pri drugom prelaženju protivnici zadaju ogromnu štetu bez obzira kakav arsenal u invetoru se nalazi. Onaj lik što je prešao celu igru bez armora i levelovanja je baš najveći pokazatelj kakva je igra zapravo DS. U oba slučaja radi se o hibridnim naslovima, i oba karakteriše više akcijsko izvođenje nego neki duboki rpg elementi.
rendzer25 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 28.5.2016, 2:40   #5823
buraz
Starosedelac

Član od: 28.9.2011.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 654 puta na 444 poruka

Citat:
Al3k5an9ar kaže: Pregled poruke
Isti slucaj kao i kod tebe za DS, ne svidja mi se i to je to. A hate na Witchera zbog popin senke na saksiji msm wtf?! Od tolike igre i tako dobre price i karaktera ti si nasao da ti pop in senke na saksiji smeta toliko da ne mozes da igras? Ne razumem neke ljude, da si rekao da ne volis igru zbog recimo grafickog stila ili slicno pa kao ok, ne volimo svi sve isto al' ovo...
Pomesao si me s drugim likom.

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk
buraz je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 28.5.2016, 8:56   #5824
perablenta
Deo inventara foruma

Član od: 30.1.2009.
Zahvalnice: 1.096
Zahvaljeno 1.679 puta na 1.065 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku perablenta

Citat:
Al3k5an9ar kaže: Pregled poruke
Sigh...

Jel toliko teško ukapirati da nije problem sam nestanak senki i stream tekstura na par metara od lika već REKLAMA JEDNOG I PRODAJA DRUGOG!!!
perablenta je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 28.5.2016, 11:43   #5825
Al3k5an9ar
Veteran

Član od: 9.6.2008.
Zahvalnice: 225
Zahvaljeno 160 puta na 99 poruka

Citat:
perablenta kaže: Pregled poruke
Sigh...

Jel toliko teško ukapirati da nije problem sam nestanak senki i stream tekstura na par metara od lika već REKLAMA JEDNOG I PRODAJA DRUGOG!!!
Au druže ti baš ne voliš ovu igru, a? Kakvi bezobraznici kad neko sa karticom od 100 000 dinara ne može lepo da uživa u igri a dao je 100 000 dinara. Jesam možda zaboravio da napomenem da je ipak on za karticu dao 100 000 dinara?(slovima - stotinu hiljada dinara).
Reklama jednog a prodaja drugog se može primeniti na scenario nVidia i gtx970 a ne ovde gde su te opcije smanjili ali ostavili za pravo da ti, kao krajnji korisnik ako želiš, možeš da ih uključiš. False advertising bi bilo da su izbacili na kraju horse racing game a svi traileri prikazivali akcioni rpg. Ove sitnice grafičkog tipa su zanemarljive i opet kažem, kroz određene modifikacije .ini fajla ti dobijaš ono što želiš.

EDIT: čak kad se setim od početka ti u ovoj temi trolluješ ili hateuješ na neke nebitne stvari i svakim argumentom koji ide protiv tebe ti se braniš false advertom koji čak i nije primenjiv ovde. Ako si toliko opčinjen tim terminom idi malo u watch dogs temu.

@Buraz da da, nisam lepo odvojio ono što sam hteo da napišem, nisam mislio na tebe
Al3k5an9ar je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 28.5.2016, 12:38   #5826
Aibo
Deo inventara foruma

Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.008
Zahvaljeno 4.073 puta na 2.443 poruka

Znači postojala je jasna razlika između onog prvog ovako mi želimo da bude i onod drugog ovako je na kraju ispalo - i to kako je ispalo nije skrivano uopšte. Puštali su toliko pravog gameplay-a, poput onog sa grifinom, da niko ne može da kaže da je obmanut.

Znači finalna prikazivanja proizvoda su bila 100% indikativna njegovom konačnom kvalitetu. Lažnog marketinga NIJE bilo.
Aibo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Aibo na korisnoj poruci:
Al3k5an9ar (28.5.2016)
Stara 28.5.2016, 12:47   #5827
LoneWolf
Deo inventara foruma

Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 1.612
Zahvaljeno 2.006 puta na 1.418 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku LoneWolf
Određen forumom The Witcher 3

Vidite i sami kakav je kvalitet i raznolikost igre kojoj je (jedina) mana izostanak sjene na saksiji - sve drugo je odlično: priča, igrivost, ogroman svijet, nadovezivanje na prethodne nastavke poređenje sa DS je neumjesno jer ove dvije igre nisu, niti ikad mogu biti iste.
LoneWolf je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 28.5.2016, 12:51   #5828
pentraksil
Deo inventara foruma

Član od: 14.4.2007.
Zahvalnice: 4.590
Zahvaljeno 3.924 puta na 2.443 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku pentraksil

Citat:
buraz kaže: Pregled poruke
Ima i nas koji volimo da uzivamo u vrhunskom okruzenju, zanimljivim i upecatljivim likovima, odlicnoj grafici i fenomenalnoj prici.
Nema svako volju da igra igru sa nepostojecom pricom i nebitnim likom i uz to da se frustrira zbog iste.

Zar je toliko tesko shvatiti da svakome odgovara nesto drugo? Ja sam probao i prvi i treci DS i odleteli su sa harda posle pola sata, ali nisam dosao u DS temu i napisao da mi nije nesto i da ne znam sta ljudi vide u tome.
Kao sto rekoh, kome sta prija i u cemu uziva - neka to i igra. That being said, ne znas sta propustas sa Witcher serijalom.
Ali lepo si pljunuo u ovo sto si rekao na kraju Volimo da uzivamo u razlicitim stvarima a onda si poceo da pljujes po DS-u.

Samo cu ti reci da je DS serijal daleko od igre sa nepostojecom pricom i nebitnim likovima i igra u kojoj se samo nerviras. Tebi se igra ne dopada i to je sasvim OK, ali nemoj da pises stvari koje jednostavno nisu tacne. Don't be that guy....
pentraksil je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci:
sasa. (28.5.2016)
Stara 28.5.2016, 13:13   #5829
buraz
Starosedelac

Član od: 28.9.2011.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 654 puta na 444 poruka

Citat:
pentraksil kaže: Pregled poruke
Ali lepo si pljunuo u ovo sto si rekao na kraju Volimo da uzivamo u razlicitim stvarima a onda si poceo da pljujes po DS-u.

Samo cu ti reci da je DS serijal daleko od igre sa nepostojecom pricom i nebitnim likovima i igra u kojoj se samo nerviras. Tebi se igra ne dopada i to je sasvim OK, ali nemoj da pises stvari koje jednostavno nisu tacne. Don't be that guy....
Ne. Ja sam na pocetku posta ukazao zasto mi DS3 ne lezi, ali nisam rekao da ne razumem sta drugi vide u toj igri. I to kao odgovor na tvoj post u W3 temi -nisam se vratio u DS3 temu i govorio ljudima da mi nije jasno zasto im se igra svidja.

Mala, ali znacajna razlika, tako da drugi deo moje poruke stoji.

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk
buraz je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 28.5.2016, 13:35   #5830
Laserstorm
Veteran

Član od: 2.11.2011.
Zahvalnice: 114
Zahvaljeno 187 puta na 113 poruka

Citat:
pentraksil kaže: Pregled poruke

U sustini se sve svodi na subjektivni utisak. Ja sam igrao sve Witcher igre, DS prvi i drugi deo.

Dok svaka Witcher igra ima svoje mane, za mene licno, te mane su u potpunosti nistavne u odnosu na zadovoljstvo koje su mi te igre pruzile.

S druge strane su tu DS igre, frustrirajuce jeste, ali mi to nije smetalo dok god sam bio "nagradjen" osecajem napredovanja i razvijanja price (jeste, DS igre imaju pricu).

Medjutim u jednom momentu (recimo na DS sam potrosio oko 50 sati i nisam ga zavrsio, na DS2 sam potrosio oko 35-40 sati, takodje ga nisam zavrsio) sam shvatio da vise vremena provodim jurcajuci se sa hordama neprijatelja koji se spawnuju svaki put kad iskoristim bonefire (nazalost DS igre nemaju sta da pruze za ponovne pesacke prelaze kroz ociscene deonice, te je za mene upotreba bonefire-a kao fast travel elementa must) nego sto uzivam u spoznaji DS sveta.

Na stranu to sto DS svet i ceo lore odaju utisak posledice zesceg LCD tripa, sa nebuloznim bosovima i svrhama njihovog postojanja. Meni licno, opseg celog DS sveta i lore-a odaje utisak kao da se neki tinejdzer naduvao i zapisao sve sto mu ja palo napamet tokom tripa.

Ne sporim, ima tu odlicnih ideja i koncepata, ali prezentacija je stura, mene ne moze da uvuce dovoljno duboko, utisak je da igra ne bi nista izgubila kad bi se svet i lore izbacili i zamenili necim drugim, mislim da je Bloodborne cist primer za to. Furam kroz igre do odredjenog momenta, tacke u igri i onda skapiram da mi je ono sto sam dobio od igre nedovoljno za utroseno vreme i zivce.

Sad imamo tu i Witcher igre. Igre koje su sa strane gameplaya prelake kad igras na normal tezini i koristis sve sto ti je na raspolaganju, i koje imaju druge objektivne mane (kao W3 i stvari o kojima je pricano na ovoj temi ranije), ali te igre mene debelo uvuku u taj svoj svet i ne moram uopste da se silim da istrazujem i idem dalje.

Nakon ovog TLDR-a moram da pitam nesto sa tehnicke strane za Witcher 3. Naime, pripremam se za Blood and Wine, te sam skoro odradio update na najnoviju verziju igre. Zadnji put sam igrao igru pre 5-6 meseci, kad sam zavrsio Hearts of Stone. Sad sam uzeo da odigram HoS ispocetka, na brzinu, sa Geraltom koji mi je dao CDPR za HoS new game.

Nazalost opet su mi se javili problemi koje sam imao kad sam igrao W3 prvi put - stuttering kad kamera pan-uje i jeb*ni pop in predmeta i senki, koji je cini mi se gori nego ranije.

Ne secam se da mi je ovo upalo u oci kad sam igrao HoS (verzija 1.10) prvi put, nakon sto sam u user.settings, prilikom prvog prelaska osnovne igre (bila je verzija 1.5 ili 1.6), odradio neka podesavanja kao sto je pisano ranije u ovoj temi. Sad mi bode oci i smeta sa update-om na verziju 1.12.1.

Moze li neko da mi kaze sta da uradim da fixujem ovo sto me muci. Probao sam da promenim stvari kao sto pise ovde:

https://forum.teksyndicate.com/t/wit...formance/80663

medjutim, ja ne primecujem neki boljitak u overall prikazu na ekranu, dok osecam da mi je smanjem FPS u Novigradu i kad prolazim kroz predele kod kojih ima dosta stvari u pozadini.
Laserstorm je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Laserstorm na korisnoj poruci:
player1 (28.5.2016)
Stara 28.5.2016, 14:51   #5831
pentraksil
Deo inventara foruma

Član od: 14.4.2007.
Zahvalnice: 4.590
Zahvaljeno 3.924 puta na 2.443 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku pentraksil

@Laserstorm

Ne, ne. Razumem ja da ti se igra ne dopada. To je u potpunosti OK. Ja sam samo napomenuo da igra itekako ima pricu i odlicne likove, ali nisu klasicni pa dosta ljudi ne primecuje ili nema motivaciju da sazna, sto je opet u redu. Sto se tice subjektivnog misljenja, tu se slazem. Frustracija za neke, i jednostavno ne lezi.

@buraz

Ovo za temu se slazem. Ali forum je poprilicno poznat (ne samo ovaj) po tome sto uskoci po neko ko mora da kaze po stoti put kako on igru ne voli i ne kapira kako drugi mogu da je igraju
pentraksil je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 28.5.2016, 21:00   #5832
mesomebody
Veteran

Član od: 31.3.2011.
Zahvalnice: 169
Zahvaljeno 488 puta na 217 poruka

@pentraksil

Mada su, po meni, obe igre odlične samo iz drugih razloga, ne bih rekla da Souls serijal ima priču. On ima odlično ono što zovu lore (folklor) kao i ES serijal. Witcher toga ima slabo. Ali kada je priča u standardom obliku u pitanju situacija je obrnuta.
mesomebody je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku mesomebody na korisnoj poruci:
pentraksil (29.5.2016)
Stara 28.5.2016, 21:49   #5833
Neutrino
Deo inventara foruma

Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 3.396 puta na 2.042 poruka

Iza Đeralta iz Revije stoji osam knjiga poezije i proze
Neutrino je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Neutrino na korisnoj poruci:
maxiMD (28.5.2016), voodoo_ (28.5.2016)
Stara 28.5.2016, 22:07   #5834
Laserstorm
Veteran

Citat:
Neutrino kaže: Pregled poruke
Iza Đeralta iz Revije stoji osam knjiga poezije i proze
Don't you mean Gerardo of Riviera?
Stara 28.5.2016, 23:49   #5835
efil82
Starosedelac

Član od: 26.6.2010.
Zahvalnice: 315
Zahvaljeno 420 puta na 238 poruka

DS uopste nije RPG
Ako jeste onda su maltene svi AAA naslovi RPG
I AC igre i Betmen igre i COD i Saints Row i....

To sto je pre 100g tehnologija bila do te mere zaostala da si imao * X i + a ostalo headcanon danas ne znaci nista da izgura sve to iznad u RPG

I witcher ima bogat lore...samo mora da se cita...ne moraju knjige al bar knjige u igrama i codex.
efil82 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.5.2016, 0:39   #5836
Laserstorm
Veteran

Moze li neko ko ima GTX970 ili slicnu graficku kartu da mi napise na PM kako je setovao W3 opcije za i/ili koje tweakove koristi?

Prckao sam ceo dan sa raznim podesavanjima sa oba ova linka

http://www.geforce.com/whats-new/gui...shadow-quality

http://forums.cdprojektred.com/threa...the-PC-version

i nesto sam izgleda zeznuo.

Sad mi se npr. desava u Novigradu da senke od buradi koje se nalaze pored Haunted House, a pored kojih prolazim izgube posle 4-5 koraka, takodje klade (one drvene konstrukcije u koje se stave zatvorenici kako bi ih gadjali povrcem ili drugim rekvizitima za bacanje) koje se nalaze preko puta kuce gde je ziveo dwarf skulptor koga je ubio "zabrinuti gradjanin" (quest sa Prisilom) se pojave tek kad im pridjem na nekih 10-tak metara pri cemu ne cele (!) nego samo poprecna greda, dok se nogare pojave tek kad se na rastojanju od nekih 5-6 metara od njih izrenderuje bolje senka od susedne kuce (wtf??).

Po svemu sudeci, sledi mi clean install celog Witchera 3 sutra, samo sta posle? Kako da ga podesim da nemam stuttering i ****** popin senki, predmeta i likova?

Any thoughts?

PS. Koji sam ja baksuz, umesto da se lepo psihicki pripremam za igranje B&W ja se cigancim sa podesavanjima.

Mali update: vidim da je nekim ljudima sa oficijelnog Witcher foruma krenuo download za Blood&Wine na PS4. The suspense is killing me.

Poslednja ispravka: Laserstorm (29.5.2016 u 1:14)
Stara 29.5.2016, 9:30   #5837
sale94
Deo inventara foruma

Član od: 26.4.2011.
Zahvalnice: 2.080
Zahvaljeno 1.638 puta na 1.357 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku sale94

Citat:
efil82 kaže: Pregled poruke
DS uopste nije RPG
Ako jeste onda su maltene svi AAA naslovi RPG
I AC igre i Betmen igre i COD i Saints Row i....

To sto je pre 100g tehnologija bila do te mere zaostala da si imao * X i + a ostalo headcanon danas ne znaci nista da izgura sve to iznad u RPG

Dal je moguce da neko moze da uporedi, cod i saints row i betmen upgrades sa DS po mehanici odavno nisam cuo veci bias . Mada s obzirom od koga dolazi i ne cudi me nije prvi put.

Prilicno sam siguran da DS ima mnogo vise manipulacije sa atributima,itemima i uopste kontrolu nad likom (citaj mozes da budes hibrid svega i svacega koristis sta hoces i da furas svoju ulogu ne da budes striktno ono sto ti igra namece po default nemas vojnika, heroja, djavola kao Mc i sl svet je tvoj)

Ako to nije dovoljno da se barem nazove Action Rpg-em, i izdvoji od spomenutih igara onda svi koji smo ga ikada nazvali, tako treba da izvrsimo kolektivni Sudoku. Realno nije kao Crpgs ili dungeon crawleri ko grim dawn/diablo al jeste Rpg ne moze bas da se svrsta ni kao pravi 3rd person H&S il Beat Em Up ko prvi Darksiders il Dmc ).

Pa sta ako nema dublji crafting (kazem namerno crafting jer je barebone al Enchant im je slican) i 5 efekata za istu stvar, i duvanje vutre ko U witcheru (ovo sad malo karikiram al dobro).

U stvari i Ds ima ne bas duvanje al uzimanje trave pardon i to vece i manje kolicine za drugu svrhu al dobtp .

Onda skill trees ovo ne treba porediti jer u sustini tamo ucis na klasican nacin progres ti dolazi na noge, dok u DS sve cemu postoji pristup u igri nalazis sam dva razlicita pristupa.

Stvarno ne znam sta ih to odvaja da ne mogu da se svrstaju u istu grupu.

Jedan je Monster Slayer krljacina a drugi je krljacina sa bradatim Macevaocem koji banguje sve na 2 noge.

Jedino sto ih stvarno odvaja je veca otvorenost kod witchera(nije obavezno merilo za rpg, bolje/klasicnije prezentovana prica(nije merilo za rpg) I gomila odluka kod witchera dok Ds ima samo quest lines koje kupis usput (JESTE merilo za rpg ali samo ako taj isti hoce da bude story driven a oba imaju Action Rpg u tagu )

I rest my case.

Poslednja ispravka: sale94 (29.5.2016 u 11:54)
sale94 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.5.2016, 10:50   #5838
Cainite
Član

Član od: 27.5.2015.
Zahvalnice: 24
Zahvaljeno 15 puta na 13 poruka

Citat:
Laserstorm kaže: Pregled poruke
Moze li neko ko ima GTX970 ili slicnu graficku kartu da mi napise na PM kako je setovao W3 opcije za i/ili koje tweakove koristi?

Prckao sam ceo dan sa raznim podesavanjima sa oba ova linka

http://www.geforce.com/whats-new/gui...shadow-quality

http://forums.cdprojektred.com/threa...the-PC-version

i nesto sam izgleda zeznuo.

Sad mi se npr. desava u Novigradu da senke od buradi koje se nalaze pored Haunted House, a pored kojih prolazim izgube posle 4-5 koraka, takodje klade (one drvene konstrukcije u koje se stave zatvorenici kako bi ih gadjali povrcem ili drugim rekvizitima za bacanje) koje se nalaze preko puta kuce gde je ziveo dwarf skulptor koga je ubio "zabrinuti gradjanin" (quest sa Prisilom) se pojave tek kad im pridjem na nekih 10-tak metara pri cemu ne cele (!) nego samo poprecna greda, dok se nogare pojave tek kad se na rastojanju od nekih 5-6 metara od njih izrenderuje bolje senka od susedne kuce (wtf??).

Po svemu sudeci, sledi mi clean install celog Witchera 3 sutra, samo sta posle? Kako da ga podesim da nemam stuttering i ****** popin senki, predmeta i likova?

Any thoughts?

PS. Koji sam ja baksuz, umesto da se lepo psihicki pripremam za igranje B&W ja se cigancim sa podesavanjima.

Mali update: vidim da je nekim ljudima sa oficijelnog Witcher foruma krenuo download za Blood&Wine na PS4. The suspense is killing me.
Šaljem ti svoj kompletan user.settings (sa GTX 970) preko pm.
Nervirale su me senke tu i tamo, ovo ih je za mene rešilo, nisam više primećivao pop-in.
Gubiš nešto fps-a, ali nije strašno, i dalje je uvek preko 45, najčešće između 50 i 60.

EDIT: Možda postoje mesta u samoj igri gde se baguje prikaz senki, to ne mogu da garantujem.
Jednostavno, ja to nisam primetio sa ovim podešavanjima. Nadam se da će ti pomoći...

EDIT2: Ignoriši prvu poruku, izgleda da nisam poslao ceo sadržaj fajla. Sledeće dve su Ok.

Poslednja ispravka: Cainite (29.5.2016 u 10:58)
Cainite je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.5.2016, 11:47   #5839
perablenta
Deo inventara foruma

Član od: 30.1.2009.
Zahvalnice: 1.096
Zahvaljeno 1.679 puta na 1.065 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku perablenta

Da, postoje mesta gde nije moguće promeniti pop in. Ima npr. jedan kamp imperijalaca gde NPC pop in-uju na 2 metra šta god uradio.
perablenta je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.5.2016, 11:51   #5840
Laserstorm
Veteran

Citat:
Cainite kaže: Pregled poruke
Šaljem ti svoj kompletan user.settings (sa GTX 970) preko pm.
Nervirale su me senke tu i tamo, ovo ih je za mene rešilo, nisam više primećivao pop-in.
Gubiš nešto fps-a, ali nije strašno, i dalje je uvek preko 45, najčešće između 50 i 60.

EDIT: Možda postoje mesta u samoj igri gde se baguje prikaz senki, to ne mogu da garantujem.
Jednostavno, ja to nisam primetio sa ovim podešavanjima. Nadam se da će ti pomoći...

EDIT2: Ignoriši prvu poruku, izgleda da nisam poslao ceo sadržaj fajla. Sledeće dve su Ok.
Hvala puno za fajlove, prijatelju. Probacu sa njima bez reinstalacije, pa ako to ne pomogne, moracu da reinstaliram celu igru iz pocetka.

Cemu sluzi tacno user.settings.bak fajl? Meni se cini da je u pitanju backup user.settingsa pre najnovije promene u igri.

Takodje, primetio sam da tvoj user.settings u Rendering odeljku ima dve stavke tipa

TextureStreamingHeadsDistanceLimit
TextureStreamingCharacterDistanceLimit
TextureStreamingDistanceLimit

s tim sto jedne imaju postfix Sq tj.

TextureStreamingHeadsDistanceLimitSq
TextureStreamingCharacterDistanceLimitSq
TextureStreamingDistanceLimitSq

i drugacije vrednosti.

Da li neko zna cemu sluze koje stavke sada?
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
fantasy, rpg, witcher

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
The Witcher 2 - Assassins of Kings Psycho13 Role-Play 4767 21.7.2020 14:23
The Witcher The mighty Boo Role-Play 3333 6.5.2018 23:01

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 13:12.