![]() |
![]() |
![]() |
#6041 |
Banned
|
![]()
E lepo, kad objave datum izlaska - znacu kad pocinjem igrati Witchera..i samo Witchera...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6042 |
Deo inventara foruma
Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 3.396 puta na 2.042 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6043 |
Član
Član od: 2.7.2016.
Zahvalnice: 45
Zahvaljeno 44 puta na 31 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6044 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zato što ljudi imaju običaj da lepe novčanik za sve što nosi natpis "GOTY" čak i ako je to skuplja varijanta. Plus, CDPR će pažljivo odmeriti cenu GOTY tako da ovi što nemaju DLC-eve dođu u iskušenje da kupe GOTY. To je "suftilna taktikita" koju su mnogo iskusniji igrači tipa Bioware i EA odavno majstorski uvežbali.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6045 | |
Član
Član od: 2.7.2016.
Zahvalnice: 45
Zahvaljeno 44 puta na 31 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6046 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6047 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.165 puta na 1.333 poruka
|
![]()
GOTY je danas nesto sasvim normalno, mnoge igre ga imaju od TES do DA tako da ne vidim sta je tu problem da i TW ima svoj goty...sa jedne strane ceo TW3 (dlc i ekspanzije) ce verovatno sada biti dostupan po ceni originalne igre (60eu max) dobro za igrace koji mozda nisu igrali TW3 dobro i za CDPR koji ce dopuniti svoj racun u banci, jer se bez obzira na neka misljenja Goty edicije dobro prodaju...pogotovu ako im se zalepi realna cena.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6048 |
Banned
|
![]()
Ima li datuma za GOTY>?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6049 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6050 |
Veteran
Član od: 8.1.2009.
Zahvalnice: 140
Zahvaljeno 107 puta na 87 poruka
|
![]()
Prešao sam igru pre godinu dana, i sada krenuo HoS i BaW ekspanzije. Mislim da je ovo trebalo sve u cugu igrati zajedno sa glavnom pričom, al šta je tu je. Velen mi sada deluje dosta praznjikav, al dobro.
Nego, sada kad malo bolje osmotrim igru na ULTRA podešavanjima (sve na max), vegetacija je jako ružna, čuo sam da su dev-ovi renderovali travu u 2d zbog FPS. A onda sam video Ethana Carter-a i stvarno se pitam zašto u toj igri trava i drveće izgleda prelepo dok je u Vešcu katastrofa. Znam da je drugi engine u pitanju, al ako može neko pitko objašnjenje bilo bi lepo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6051 |
Član
Član od: 23.1.2012.
Zahvalnice: 59
Zahvaljeno 58 puta na 43 poruka
|
![]()
^
Ethan Carter izgleda lepse jer je potpuno druga vrsta igre u pitanju. Igra u kojoj nije velika mapa, gotovo da nema NPC-eva, non stop se sporo kreces, nema nekih kompleksnih animacija i komandi.. sve ovo utice na performanse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6053 |
Veteran
|
![]()
Prešao pre par nedelje i drugu ekspanziju, Witcher 3 je definitivno najlepše igračko iskustvo koje sam ikad doživeo. Jedini minus je što je malo praznjikavo sve kad pređeš glavne priče, ali i tad je igra uspevala da me iznenadi. Npr taman u fazonu prešao sam i B&W i sve sporedne questove, kad ono misija s onim demonskim konjem, koja je prezabavna bila
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6054 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 864
Zahvaljeno 261 puta na 147 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6055 | |
Veteran
Član od: 2.11.2011.
Zahvalnice: 114
Zahvaljeno 187 puta na 113 poruka
|
![]() Citat:
Medjutim ja imam drugi problem sa NG+ i enemy level scaling opcijom ukljucenom. Kod fist fighting questova javljaju se neprijatelji koji imaju ?? za level i koji me nokautiraju jednim udarcem svaki put. Generalno W3 je posle 1.12 patch postao takav bug fest da je prosto neverovatno. Ja sam ranije imao par harmless bugova dok sam bio na verzijama manjim od 1.12, ali otkako sam krenuo da update-ujem igru da bih mogao da igram B&W takva *****a su pocela da se javljaju da jednostavno boli glava. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6056 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.5.2008.
Zahvalnice: 966
Zahvaljeno 767 puta na 462 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Marko Radonjic na korisnoj poruci: | ||
Pandemonium (29.7.2016) |
![]() |
#6057 |
Član
|
![]()
Drugari, Witcheri 1 i 2 nemaju expanzije već samo enchanced editions? Za razliku od Witcher 3 koji ima dve expanzije?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6059 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 610 puta na 369 poruka
|
![]()
Završio sam drugu igru danas dugo nakon što sam igrao keca, zbog toga što je stari PC jedva prvu gurao, kamoli drugu.
I mogu reći da sam ipak razočaran u dvojku, očekivao sam znatno više od onog što je imala prva igra,a opet mi se čini da nisu došli čak ni do tog nivoa. Priča deluje nemotivisano, chapteri nisu vremenski usklađeni te se poslednji chapter čini sklopljenim u poslednjem trenutku, combat sistem je sveden na besno kliktanje, dok sam zaista voleo onaj koji se nalazio u prvoj igri i koji je zahtevao ritmičnu preciznost. I što me je najviše razočaralo - atmosfera nije ni blizu one koju je prva igra ponudila. Pritom mislim da se na nivou priče igra oslanja previše na knjige, kao da govori: da biste saznali pozadinsku priču morate kupiti sve knjige. Ja bih rado čitao ali trenutno nemam vremena. Pored svega toga, unapred se radujem trećoj igri koju planiram da uzmem uskoro. Ono što me zanima je koja su poboljšanja u odnosu na prethodne igre, po pitanju sveta, atmosfere, i najpre priče (spoiler free, plz) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6060 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.3.2009.
Zahvalnice: 2.048
Zahvaljeno 971 puta na 571 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
fantasy, rpg, witcher |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Witcher 2 - Assassins of Kings | Psycho13 | Role-Play | 4767 | 21.7.2020 14:23 |
The Witcher | The mighty Boo | Role-Play | 3333 | 6.5.2018 23:01 |