![]() |
![]() |
![]() |
#6281 |
Deo inventara foruma
|
![]()
I zato igraš takve igre, jer ti se to igra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6282 |
Član
Član od: 22.10.2010.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 24 puta na 18 poruka
|
![]()
Uh Koliko odgovora na moj komentar, igra mi se svidja i igra mi se W3 gameplay grafika atmosfera itd sve je odlicno...mozda bi vise obratio paznju na dijaloge da mi je prica u njima zanimljiva ali vecinom se vode razgovori o nekim nebitnim stvarima koje nisu vezani za glavnu pricu, a sem toga nemam mnogo vremena sve da saslusam i provedem celo slobodno vreme uz W3 jer igram i druge igre.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6283 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.5.2008.
Zahvalnice: 966
Zahvaljeno 767 puta na 462 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6284 |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka
|
![]()
^
Iznenadjujuce primamljivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6285 | |
Veteran
Član od: 2.11.2011.
Zahvalnice: 114
Zahvaljeno 187 puta na 113 poruka
|
![]() Citat:
Preskakanje dijaloga bi ti bilo isto kako kada bi u poslasticari narucio ekler, a onda bacio krem-fil i pojeo samo ono sto je ostalo. Witcher igre su uvek karakterisali duzi dijalozi i cutscenes, mislim da je o tome dovoljno razgovarano na svakoj temi posvecenoj nekoj od Witcher igara. Necu da ti pricam kako da igras, igraj kako ti hoces, ali ako ne mozes da lepo ispratis sve sto igra pred tebe pruza, vec letis kroz sadrzaj, po meni ces imati polovican uzitak. Bolje je ostavi za kasnije kad ces moci da joj posvetis vise paznje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6286 |
Član
Član od: 20.5.2016.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 34 puta na 29 poruka
|
![]() ![]() primećujem da se o čemu god da pričamo, na kojoj god temi da pričamo, sve priče svode na "to što si sad napisao nije ok, zato što ja mislim drugačije". još gore ako imamo istomišljenike, onda se svodi na prebrojavanje ovaca i to ko je veći čoban pa ima veće stado. cenim tvoje mišljenje o witcheru, isto koliko cenim i svoje. dijametralno su suprotna i to je dobro, jer da svi mislimo isto, ne bi imali zašto ni da komuniciramo. baš iz tog razloga, pokušajmo u razgovorima da gajimo različitost i da ne prevaspitavamo svoje sagovornike, bez obzira što nam se mišljenja ne poklapaju, jer i oni imaju agrumente za svoje stavove baš kao i mi za svoje. u tom smislu, s obzirom da ljudina očigledno ima drugačije prioritete, a samim tim i očekivanja od igre, mislim da je neumesno učiti ga tome kako se uživa u witcheru, jer on očigledno ume da uživa na drugi način u odnosu na tebe. ![]() ako dozvoliš, naravno. ako ne, zajaši. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6287 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Ma naravno, to sam i napisao na kraju, nek igra kako hoce. Svako nek radi sta hoce, ovo je jos slobodna zemlja. Evo, ja cu da citam A Song of Ice and Fire knjige tako sto cu da preskacem Arjina, Semova i Sansina poglavlja jer nisu bitna za glavnu pricu i bez njih se moze. Zaboravljamo da su side i witcher questovi sporedni, ne mora niko da ih igra ako nece, tako da ne vidim neki valjan razlog za zalbu na dijalog i cutscenes koji su vezani za njih, jer je licni izbor da ako ti dijalog i cutscenes za nebitne questove smetaju ti onda te questove i ne radis. Igrati side i witcher questove, a onda se na nekom forumu zaliti na dijalog i cutscenes vezane za njih meni je cudno. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Laserstorm na korisnoj poruci: | ||
Bascelik (15.10.2016) |
![]() |
#6288 | |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 864
Zahvaljeno 261 puta na 147 poruka
|
![]() Citat:
Ima blank-slate RPG-ova, svakavih drugih RPG-ova za one koji vole nešto drugo... Svaki proizvod ima svoju publiku, nije sve za svakog. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6289 |
Deo inventara foruma
Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 3.396 puta na 2.042 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6290 |
Starosedelac
Član od: 24.12.2009.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 458 puta na 297 poruka
|
![]()
Najbolja misija u Blood and Wine je "Paperchase".Prosto sam se odusevio
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6291 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6292 | |
Deo inventara foruma
Član od: 9.5.2008.
Zahvalnice: 966
Zahvaljeno 767 puta na 462 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6293 |
Starosedelac
Član od: 24.12.2009.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 458 puta na 297 poruka
|
![]()
Konacno 97% zavrsen Witcher 3.Ostao mi je gwent quest mrzi me da jurim koje mi karte fale i jos par witcher gear questova za 20ti lvl na Skellige-u koji mi bas ne treba.
Svaka im cast na Blood And Wine DLC-u odusevljen sam, prosto mi je legao super ![]() Cim malo para legne uzimam ga za steam da upotpuni osnovnu verziju.Pa mozda ponovo da se obrne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6294 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 931
Zahvaljeno 586 puta na 365 poruka
|
![]()
Upravo sam na 12 Level ubio griffina koji je 25 Level, i iz 2 pokušaja bilo je ****** teško, 1/2 do 2/3 mi skidao jednim udarcem, bez napitaka, oil i bombi ne bi uspeo, super je osećaj.
Šteta što mi nije dao veći neki XP, bezobzira odlična igra ![]() Spoiler za Lokacija:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6295 |
Starosedelac
Član od: 2.8.2008.
Zahvalnice: 512
Zahvaljeno 933 puta na 531 poruka
|
![]()
To su ti najbolji momenti kao recimo u prvom ikad prelasku. Sećam se kad sam prvi put naišao na običnog medveda. Koliko mi je to bila epic borba. Izbegavanje u stranu, pa kad ga pržiš sa igni, a ako te slucajno ošine skine ti pola. Bukvalno posle tog slučajnog naleta na medveda, kao da sam naleteo na bosa i onda sam dosao ovde da prokomentarisem tu atmosferu koju sam osetio.
![]() Mnogo je bilo dobro dok je celo to prostranstvo bila misterija, i ti neke slučajni okršaji i dobri side-questovi... Eh...da mogu izbrisao bi pamćenje i krenuo opet, kad je ova igra u pitanju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6296 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 610 puta na 369 poruka
|
![]()
Ja sam se dobrano preznojio tokom nekih borbi, pritom čuka lupa ko luda, kao da se bukvalno borim xD
Ja se uzdam u to da ću za petnaestak godina potpuno zaboraviti većinu toga u vezi sa Witcherom pa da ću moći da ga iskusim kao prvi put. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6297 | |
Deo inventara foruma
Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 3.396 puta na 2.042 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6298 | |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 931
Zahvaljeno 586 puta na 365 poruka
|
![]() Citat:
u TW3 kontam da ima dosta questova koja čak nije moguće pokupiti u prvo prvom prelasku. Ja kad pogledam ono veliku mapu (Novigrad) sad posle ~50 sati sam je obišao tek 1/3, jbg. od posla slabo imam vremena radnim danima a vikend brzo prođe. U svakom slučaju vidi se sa koliko pažnje su odradili Witcher 3, igra je prelepa a u isto vremen i mračna i jeziva. Nisam još naleteo na neki quest koji je skroz sličan nekom predhodnom ili je dosadan, monster tracking je stvarno inovativno i zanimljivo, svaka ima čast za dizajn okoline nema reči (otvoreni svet u Skyrimu izgleda prilično nabudžen i sintetički tj. stalno slična pećina, grobnica itd.) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6299 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.662 puta na 4.095 poruka
|
![]()
Divni CDPR opet nije stavio Witcher 3 Expansion Pass na rasprodaju tako da GOTY verzija kosta skoro koliko i Expansion Pass. Nema sta najbolji izdavac na svijetu.
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku dex3108 na korisnoj poruci: | ||
Iceman_37 (24.11.2016), Matches Malone (23.11.2016) |
![]() |
#6300 |
Član
Član od: 7.4.2015.
Zahvalnice: 122
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka
|
![]()
Могу ли некако да ходам полако,мало ме нервира што увек трчи?
И не знам како, али сам стигао до Isle of Mists мисије, а остале су ми неки side quests, witcher contracts, treasure hunt који су за 5-10 нивоа слабији. ![]() Да радим све то прво, па тек после да наставим са main story? |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
fantasy, rpg, witcher |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Witcher 2 - Assassins of Kings | Psycho13 | Role-Play | 4767 | 21.7.2020 14:23 |
The Witcher | The mighty Boo | Role-Play | 3333 | 6.5.2018 23:01 |