Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Role-Play
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Role-Play FRP, RPG...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 14.10.2016, 20:57   #6281
perablenta
Deo inventara foruma

Član od: 30.1.2009.
Zahvalnice: 1.096
Zahvaljeno 1.679 puta na 1.065 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku perablenta
Određen forumom Re: The Witcher 3

I zato igraš takve igre, jer ti se to igra.
perablenta je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.10.2016, 22:45   #6282
panta80
Član

Član od: 22.10.2010.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 24 puta na 18 poruka

Uh Koliko odgovora na moj komentar, igra mi se svidja i igra mi se W3 gameplay grafika atmosfera itd sve je odlicno...mozda bi vise obratio paznju na dijaloge da mi je prica u njima zanimljiva ali vecinom se vode razgovori o nekim nebitnim stvarima koje nisu vezani za glavnu pricu, a sem toga nemam mnogo vremena sve da saslusam i provedem celo slobodno vreme uz W3 jer igram i druge igre.
panta80 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.10.2016, 8:30   #6283
Marko Radonjic
Deo inventara foruma

Član od: 9.5.2008.
Zahvalnice: 966
Zahvaljeno 767 puta na 462 poruka

The Witcher 3 goes abstract with this graphics mod
Marko Radonjic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.10.2016, 18:28   #6284
Sarmatian
Starosedelac

Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka

^

Iznenadjujuce primamljivo.
Sarmatian je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.10.2016, 19:22   #6285
Laserstorm
Veteran

Član od: 2.11.2011.
Zahvalnice: 114
Zahvaljeno 187 puta na 113 poruka

Citat:
panta80 kaže: Pregled poruke
Uh Koliko odgovora na moj komentar, igra mi se svidja i igra mi se W3 gameplay grafika atmosfera itd sve je odlicno...mozda bi vise obratio paznju na dijaloge da mi je prica u njima zanimljiva ali vecinom se vode razgovori o nekim nebitnim stvarima koje nisu vezani za glavnu pricu, a sem toga nemam mnogo vremena sve da saslusam i provedem celo slobodno vreme uz W3 jer igram i druge igre.
Brate, ovo nije Skyrim pa da preskaces dijalog jer time neces nista da izgubis, jer imas quest marker i opis koji ti dovoljno opisuje sta da radis. Mozes ti Witcher 3 tako da igras, samo da pratis quest marker, ali time gubis ogroman deo atmosfere i uzitka koje Witcher igre pruzaju. Bas zbog dijaloga i cutscene-a i nacina na koji se u njima prica razvija, bilo za main, bilo za side ili witcher questove, Witcher 3 je igra kojoj se vracam, dok su mi ostale suvoparne i dosadne. Price vezane za side i witcher questove nisu tu da imaju veze sa main questom, vec da ti upotpune dozivljaj i atmosferu sveta u kome se Geralt nalazi, da pruze uvid u stanje sveta u kome se trenutno nalazi i da prikazu na odgovarajuci nacin ono sto je jedna od bitnih karakteristika Witcher igara i univerzuma, a to je ideja da je Geralt deo sveta koji se ne vrti oko njega, da pored njega postoji jos mali milion drugih ljudi sa svojim problemima.

Preskakanje dijaloga bi ti bilo isto kako kada bi u poslasticari narucio ekler, a onda bacio krem-fil i pojeo samo ono sto je ostalo.

Witcher igre su uvek karakterisali duzi dijalozi i cutscenes, mislim da je o tome dovoljno razgovarano na svakoj temi posvecenoj nekoj od Witcher igara.

Necu da ti pricam kako da igras, igraj kako ti hoces, ali ako ne mozes da lepo ispratis sve sto igra pred tebe pruza, vec letis kroz sadrzaj, po meni ces imati polovican uzitak. Bolje je ostavi za kasnije kad ces moci da joj posvetis vise paznje.
Laserstorm je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.10.2016, 19:47   #6286
mmike
Član

Član od: 20.5.2016.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 34 puta na 29 poruka

primećujem da se o čemu god da pričamo, na kojoj god temi da pričamo, sve priče svode na "to što si sad napisao nije ok, zato što ja mislim drugačije". još gore ako imamo istomišljenike, onda se svodi na prebrojavanje ovaca i to ko je veći čoban pa ima veće stado.

cenim tvoje mišljenje o witcheru, isto koliko cenim i svoje. dijametralno su suprotna i to je dobro, jer da svi mislimo isto, ne bi imali zašto ni da komuniciramo. baš iz tog razloga, pokušajmo u razgovorima da gajimo različitost i da ne prevaspitavamo svoje sagovornike, bez obzira što nam se mišljenja ne poklapaju, jer i oni imaju agrumente za svoje stavove baš kao i mi za svoje.

u tom smislu, s obzirom da ljudina očigledno ima drugačije prioritete, a samim tim i očekivanja od igre, mislim da je neumesno učiti ga tome kako se uživa u witcheru, jer on očigledno ume da uživa na drugi način u odnosu na tebe.

ako dozvoliš, naravno. ako ne, zajaši.
mmike je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.10.2016, 20:06   #6287
Laserstorm
Veteran

Citat:
mmike kaže: Pregled poruke

primećujem da se o čemu god da pričamo, na kojoj god temi da pričamo, sve priče svode na "to što si sad napisao nije ok, zato što ja mislim drugačije". još gore ako imamo istomišljenike, onda se svodi na prebrojavanje ovaca i to ko je veći čoban pa ima veće stado.

cenim tvoje mišljenje o witcheru, isto koliko cenim i svoje. dijametralno su suprotna i to je dobro, jer da svi mislimo isto, ne bi imali zašto ni da komuniciramo. baš iz tog razloga, pokušajmo u razgovorima da gajimo različitost i da ne prevaspitavamo svoje sagovornike, bez obzira što nam se mišljenja ne poklapaju, jer i oni imaju agrumente za svoje stavove baš kao i mi za svoje.

u tom smislu, s obzirom da ljudina očigledno ima drugačije prioritete, a samim tim i očekivanja od igre, mislim da je neumesno učiti ga tome kako se uživa u witcheru, jer on očigledno ume da uživa na drugi način u odnosu na tebe.

ako dozvoliš, naravno. ako ne, zajaši.

Ma naravno, to sam i napisao na kraju, nek igra kako hoce. Svako nek radi sta hoce, ovo je jos slobodna zemlja. Evo, ja cu da citam A Song of Ice and Fire knjige tako sto cu da preskacem Arjina, Semova i Sansina poglavlja jer nisu bitna za glavnu pricu i bez njih se moze.

Zaboravljamo da su side i witcher questovi sporedni, ne mora niko da ih igra ako nece, tako da ne vidim neki valjan razlog za zalbu na dijalog i cutscenes koji su vezani za njih, jer je licni izbor da ako ti dijalog i cutscenes za nebitne questove smetaju ti onda te questove i ne radis. Igrati side i witcher questove, a onda se na nekom forumu zaliti na dijalog i cutscenes vezane za njih meni je cudno.
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Laserstorm na korisnoj poruci:
Bascelik (15.10.2016)
Stara 15.10.2016, 20:26   #6288
zvucnjak
Starosedelac

Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 864
Zahvaljeno 261 puta na 147 poruka

Citat:
mmike kaže: Pregled poruke
primećujem da se o čemu god da pričamo, na kojoj god temi da pričamo, sve priče svode na "to što si sad napisao nije ok, zato što ja mislim drugačije".
Ne radi se o tome da li neko misli drugačije; mislim da su ljudi hteli da kažu da je Witcher story-driven RPG, prvi i glavni adut mu je priča, napravljen je pre svega da proširi priču koja je napisana u 7 romana, i namenjen je pre svega za ljude koje zanima za priča.

Ima blank-slate RPG-ova, svakavih drugih RPG-ova za one koji vole nešto drugo... Svaki proizvod ima svoju publiku, nije sve za svakog.
zvucnjak je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.10.2016, 22:05   #6289
Neutrino
Deo inventara foruma

Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 3.396 puta na 2.042 poruka

Citat:
zvucnjak kaže: Pregled poruke
koja je napisana u 7 romana
Po ko zna koji put, osam romana. Čak u igri ima eksplicitnog pominjanja sadržaja iz osmog romana.
Neutrino je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 26.10.2016, 0:48   #6290
MitraljezaC
Starosedelac

Član od: 24.12.2009.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 458 puta na 297 poruka

Najbolja misija u Blood and Wine je "Paperchase".Prosto sam se odusevio
MitraljezaC je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 26.10.2016, 12:48   #6291
Laserstorm
Veteran

Citat:
MitraljezaC kaže: Pregled poruke
Najbolja misija u Blood and Wine je "Paperchase".Prosto sam se odusevio
Taj quest je omaz ovome:

http://www.youtube.com/watch?v=JtEkUmYecnk
Stara 26.10.2016, 15:04   #6292
Marko Radonjic
Deo inventara foruma

Član od: 9.5.2008.
Zahvalnice: 966
Zahvaljeno 767 puta na 462 poruka

Citat:
Laserstorm kaže: Pregled poruke
Iskreno mi je drago da ih inspirišu crtani filmovi
Marko Radonjic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 27.10.2016, 23:47   #6293
MitraljezaC
Starosedelac

Član od: 24.12.2009.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 458 puta na 297 poruka

Konacno 97% zavrsen Witcher 3.Ostao mi je gwent quest mrzi me da jurim koje mi karte fale i jos par witcher gear questova za 20ti lvl na Skellige-u koji mi bas ne treba.

Svaka im cast na Blood And Wine DLC-u odusevljen sam, prosto mi je legao super Kompletan dozivljaj 11/10 i on je jedini deo igre koji sam skroz gustirao i skoro sve obisao, 100% questove zavrsio, nije mi dosadio i ponovo bih ga prelazio.

Cim malo para legne uzimam ga za steam da upotpuni osnovnu verziju.Pa mozda ponovo da se obrne.
MitraljezaC je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.11.2016, 1:05   #6294
zokocx
Starosedelac

Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 931
Zahvaljeno 586 puta na 365 poruka

Upravo sam na 12 Level ubio griffina koji je 25 Level, i iz 2 pokušaja bilo je ****** teško, 1/2 do 2/3 mi skidao jednim udarcem, bez napitaka, oil i bombi ne bi uspeo, super je osećaj.
Šteta što mi nije dao veći neki XP, bezobzira odlična igra

Spoiler za Lokacija:
Nalazi u južnom delu Velena, na brdu gde se ispod nalaze elfovske ruševine gde se ide sa Keirom u main questu, tu on obleće, nije previše agresivan, običano grifinče .
zokocx je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.11.2016, 3:48   #6295
Iceman_37
Starosedelac

Član od: 2.8.2008.
Zahvalnice: 512
Zahvaljeno 933 puta na 531 poruka

To su ti najbolji momenti kao recimo u prvom ikad prelasku. Sećam se kad sam prvi put naišao na običnog medveda. Koliko mi je to bila epic borba. Izbegavanje u stranu, pa kad ga pržiš sa igni, a ako te slucajno ošine skine ti pola. Bukvalno posle tog slučajnog naleta na medveda, kao da sam naleteo na bosa i onda sam dosao ovde da prokomentarisem tu atmosferu koju sam osetio. Taj osecaj kad prvi put igraš ne može da se vrati drugim prelaskom, ili kasnije kad si jako skilovan i gaziš sve pred sobom.

Mnogo je bilo dobro dok je celo to prostranstvo bila misterija, i ti neke slučajni okršaji i dobri side-questovi...

Eh...da mogu izbrisao bi pamćenje i krenuo opet, kad je ova igra u pitanju
Iceman_37 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.11.2016, 4:10   #6296
Cracked But Whole
Starosedelac

Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 610 puta na 369 poruka

Ja sam se dobrano preznojio tokom nekih borbi, pritom čuka lupa ko luda, kao da se bukvalno borim xD

Ja se uzdam u to da ću za petnaestak godina potpuno zaboraviti većinu toga u vezi sa Witcherom pa da ću moći da ga iskusim kao prvi put. To mi se sad dešava sa Skajrimom koji nije ni toliko mator, doduše propustio sam dosta toga prilikom prvog igranja.
Cracked But Whole je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.11.2016, 15:33   #6297
Neutrino
Deo inventara foruma

Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 3.396 puta na 2.042 poruka

Citat:
Dovahkiin kaže: Pregled poruke
Ceo serijal je za pohvalu! Sve tri igre su razlicite, sve tri su sjajne! Da imam vremena igrao bi sve opet, od keca pa nadalje. Bas mi je zao sto je kraj Ali je svaka prica dobra ako je kompletna Ponekad zamisljam Witcher 4 i njegovog protagonistu... Bice tesko zameniti RPG ikonu - Geralta.
Pa nisi valjda kompletirao White Orchard?
Neutrino je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.11.2016, 23:18   #6298
zokocx
Starosedelac

Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 931
Zahvaljeno 586 puta na 365 poruka

Citat:
Cracked But Whole kaže: Pregled poruke
Ja sam se dobrano preznojio tokom nekih borbi, pritom čuka lupa ko luda, kao da se bukvalno borim xD

Ja se uzdam u to da ću za petnaestak godina potpuno zaboraviti većinu toga u vezi sa Witcherom pa da ću moći da ga iskusim kao prvi put. To mi se sad dešava sa Skajrimom koji nije ni toliko mator, doduše propustio sam dosta toga prilikom prvog igranja.
Ma za jedno 5 godina već može witcher 3 ponovo, možda i naprave neke modove pa bude opet zanimljivo. Meni recimo Skyrim posle 3 godine lepo lego ponovo, ali ja recimo Thieves Guild i Dark Brotherhood quest linije nisam ni počeo prvi put, a ni neke sporedne questove a još je tu i DLC Dragonbron, tako da imam šta da igram.
u TW3 kontam da ima dosta questova koja čak nije moguće pokupiti u prvo prvom prelasku.
Ja kad pogledam ono veliku mapu (Novigrad) sad posle ~50 sati sam je obišao tek 1/3, jbg. od posla slabo imam vremena radnim danima a vikend brzo prođe.

U svakom slučaju vidi se sa koliko pažnje su odradili Witcher 3, igra je prelepa a u isto vremen i mračna i jeziva. Nisam još naleteo na neki quest koji je skroz sličan nekom predhodnom ili je dosadan, monster tracking je stvarno inovativno i zanimljivo, svaka ima čast za dizajn okoline nema reči (otvoreni svet u Skyrimu izgleda prilično nabudžen i sintetički tj. stalno slična pećina, grobnica itd.)
zokocx je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.11.2016, 21:05   #6299
dex3108
V.I.P. Test Play

Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.662 puta na 4.095 poruka

Divni CDPR opet nije stavio Witcher 3 Expansion Pass na rasprodaju tako da GOTY verzija kosta skoro koliko i Expansion Pass. Nema sta najbolji izdavac na svijetu.
dex3108 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku dex3108 na korisnoj poruci:
Iceman_37 (24.11.2016), Matches Malone (23.11.2016)
Stara 25.11.2016, 13:55   #6300
powSbr
Član

Član od: 7.4.2015.
Zahvalnice: 122
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka

Могу ли некако да ходам полако,мало ме нервира што увек трчи?

И не знам како, али сам стигао до Isle of Mists мисије, а остале су ми неки side quests, witcher contracts, treasure hunt који су за 5-10 нивоа слабији.
Да радим све то прво, па тек после да наставим са main story?
powSbr je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
fantasy, rpg, witcher

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
The Witcher 2 - Assassins of Kings Psycho13 Role-Play 4767 21.7.2020 14:23
The Witcher The mighty Boo Role-Play 3333 6.5.2018 23:01

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 11:40.