![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#261 |
Veteran
Član od: 9.4.2010.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 238 puta na 159 poruka
|
![]()
За оне који траже баш игру где се треба доста потрудити у суровим условима постапокалиптичног света, ово је права игра и не треба одустајати. Има да се мозга, сналази и доносе неке важне одлуке, а у много случајева мора брзо да се размишља посебно када долазе нивои са пењањима, скакањима, коришћењем оружја где меткова малтене и немате итд. Тежини игре нарочито добриноси save system.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.008
Zahvaljeno 4.068 puta na 2.438 poruka
|
![]()
Meni nije težina problem, ta napeta mehanika borbi mi se zapravo jedino i svidela. Priznajem igrao sam na normal ali sam u šteku imao dovoljno svega da se ne stresiram oko težine. Nego mi ostatak igre prosto nije legao. Skontao sam da nakon sesije pentranja obično upadnem negde gde ima par ljudi i tako u krug. A same te ulice, prostorije... sve mi se stapaju i ničim ne razlikuju, i nakon nekog vremena više nisam imao motivaciju da idem dalje, prosto mi nije bilo zabavno.
Ono, vidim da se mnogima dopala ali meni to prosto nije to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Starosedelac
Član od: 7.12.2012.
Zahvalnice: 77
Zahvaljeno 218 puta na 185 poruka
|
![]()
ја сам се одиграо само да се каже да сам играо... чекао сам да одиграм на крају ми је некако све млако.. што неко рече,одлична идеја али слаба реализација..
ово ми је такође једна од игара која изгледа да је испала из неког претходног времена,старије.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Postoji li način da se ubrza igra, a da se ne menjaju procesor i grafička? | Player feet | Overklok | 9 | 6.8.2010 1:45 |
Nova Leisure Suit Larry igra? | NSadian | Avanturističke igre | 22 | 4.4.2009 16:29 |
WiiWare | simakosmos | Konzole | 32 | 9.12.2008 10:08 |
Call of Duty Real-Time Card Game (kartaška igra sa tematikom drugog svetskog rata) | Liquid Nitrogen | Brbljaonica | 9 | 7.6.2008 12:56 |