![]() |
![]() |
|
Internet tehnologije Komunikatori, pretraživači, servisi i protokoli... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 16.10.2011.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Ne znam da li je ovo adekvatno mesto za postavljanje teme ovakvog tima, ali mislim da odgovara najbolje.
Naime, imam problem sa pingom, ali samo u igrama. Ping mi se na speedtestu krece od 10-20, naravno na nekom serveru u Srbiji, dok je na nemackim ili holandskim serverima 40-60. Konkretno imam problem sa CS:GO, ali sam primetio da je nestabilan i u Doti. Ping mi na nekim serverima bude oko 50 I tako je 5, 6 dana recimo, a onda jednog dana, totalno nasumicno (ne dolazi do prekida veze, nema nevremena, internet brzina je ista) skoci za 20-30 I tako bude 10-ak dana, posle toga se ponovo vrati u normalu i tako u krug. Broj dana normalnog i povisenog pinga nije uvek isti, vec je I on nasumican. Takodje za vreme kada mi je ping 50 I kasnije 80, ping na speedtestu je uvek isti. Ovo mi se desava proteklih 3, 4 meseca i iritantno je, jer je igra na 80ms neigriva. Trazio sam odgovore na redditu i video da jos neki imaju iste probleme, ali da ima I onih koji tvrde da je to do provajdera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Član od: 3.5.2009.
Zahvalnice: 1.239
Zahvaljeno 438 puta na 374 poruka
|
![]()
To je normalno da ping varira kad igrash online, il ti provajder ima povremene smetnje il sami serveri
P.S. koji ti je provajder? da nemas torent ili neki naljavi launcher koji aploduje u pozadini? posto ping 20 je mnogo, meni je tipa 5-6 konstantno |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 16.10.2011.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Telekom ADSL je u pitanju. Ne menja se u toku dana ili da u igri skoci za 20 pa da se vrati u normalu u roku od nekoliko sekundi. Desavalo mi se da ode I u 250 i da se spusti za 5,6 sekundi, ali je to vec do njih i ne smeta toliko. Ovde je problem sto mi je ping 50 nekoliko dana i konstantan je, ne povecava se, ne smanjuje. Onda jednog dana skoci na 80 I tako je sledecih nekoliko dana, takodje je konstantan. A da je ping 20 mnogo jeste, ali je fora u tome sto i kad mi je 50 u igri i kad je 80 na speed testu je uvek isti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Cudan problem sa hardverom | Lacho1985 | Kvarovi | 1 | 15.12.2011 17:23 |
Cudan problem sa flesom? | Master_Touch | Nosači podataka | 11 | 1.12.2010 18:53 |
Bežični Internet - problem sa signalom | renato21 | Internet usluge | 15 | 14.7.2008 23:01 |
Cudan problem sa hardom | gasho | Kvarovi | 2 | 5.1.2008 3:23 |
Cudan problem sa Internetom | nikornla | Kvarovi | 1 | 22.5.2006 9:41 |