![]() |
![]() |
|
Forum o forumu Pitanja, sugestije i problemi u radu s našim forumom |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#361 |
V.I.P. Recenzent
Član od: 8.11.2008.
Zahvalnice: 779
Zahvaljeno 1.042 puta na 580 poruka
|
![]()
Пре ће бити да је само меца.
![]() @Iris Нема ту off-topica, ово и јесте место за постове овакве садржине. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Starosedelac
Član od: 20.5.2012.
Zahvalnice: 674
Zahvaljeno 1.841 puta na 1.181 poruka
|
![]()
Najbolji helper : Picard (cak bih voleo da licno znam ko je on, citao sam tonu njegovih postova ,neverovatno umeren i korektan lik. Pomislio bih da je mrtav hladan i ne ulazi u rasprave)
Sledeci najbolji helperi po mom misljenju su SlobaL i Fresko ,te i njima ocena 10 od 10 Nisam bas stari ,tu sam tek pola godine, ali ZoNi je aktivan (nekad se slazem ,nekad ne) ,ali okej lik i za kraj ovaj mali Sale94... Nije los ni Bokile ,njegovim postovima se radujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.493
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]()
Ja sam uglavnom uspeo sa svakim da se zakačim osim sa Vojom,možda i sa njim al se ne sećam.
Uglavnom bio sam banovan više puta(jednom trajno,izvini Bojane),kazni ko zna koliko sam popio,al na kraju razumem ih i znam otprilike dokle je granica,a desi se i da preteram i dobijem po ušima zasluženo. U ime pomirenja,za vrh administracije i moderacije, pečeno prase i pivo u cisterni. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Bokile na korisnoj poruci: | ||
sale94 (14.12.2012) |
![]() |
#364 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.4.2008.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 1.135 puta na 897 poruka
|
![]()
sale94 kralj.
![]() Inače dosta forumaša sa ovog foruma su mi pomogli u raznim prilikama i ovom prilikom im se zahvaljujem (znaju ko su ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Veteran
Član od: 7.7.2011.
Zahvalnice: 264
Zahvaljeno 130 puta na 101 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Član
Član od: 21.8.2007.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Prva strana koju otvaram kada ujutru udjem na net je ovaj forum. Sada sam se prijatno iznenadio kada sam video da su stigla online izdanja SK
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Banned
|
![]()
Sve pohvale na rad ovog foruma, na njega sam usao vise slucajno a sada sam svakodnevno na njemu.
Poslednja ispravka: Iris (8.2.2013 u 12:03) Razlog: pravopis |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Član
Član od: 25.10.2009.
Zahvalnice: 61
Zahvaljeno 44 puta na 39 poruka
|
![]()
Odlično,ažuriran http://www.sk.rs/samo 1 mesec unazad nije full
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Veteran
Član od: 2.11.2008.
Zahvalnice: 499
Zahvaljeno 1.348 puta na 495 poruka
|
![]()
Nesto sad citam uz kafu i kako je red po ovako sivom danu krenem po retrospekciji, zaista sam na ovom forumu proveo dosta lepih momenta, naucio mnogo toga i dosao u kontakt sa mnostvom istomisljenika s kojima komunikacija, makar i devalvirana posredstvom interneta, mnogo znaci.
Ljudi se menjaju, odlaze, dolaze i forum se samim time menja, verovatno nije ni bolji ne gori nego samo malo drugaciji. Treba se samo malo potruditi kako se ne bi oduzimalo od dobre atmosfere u razgovoru nego joj se doprinelo. Iako je mnogo toga proslo bice ovaj forum lepo steciste racunarskih entuzijasta jos dugo vremena. Nije da idem negde nego je bio takav momenat, palo mi je napamet a forum otvoren, nije da moze da skodi ili zauzima mesto. A ko zna, mozda se neko prepozna u onoj zajednici ljudi koji zajedno doprinose ovom forumu i to ga podstakne da bude jos bolji i aktivniji na dobrobit svih clanova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Član
|
![]()
Ove godine imam
Pohvale na: - nove tehnologije sve više zastupljene u časopisu - podjednak pristup i indie ostvarenjima i hard core igrama - brzinu odgovora na forumima ![]() Imam i male zamerke na: - nedetaljno testiranje ostalih uredjaja (najviše mi fali što nema detaljnijeg opisa mobilnih telefona sa benchmarkingom i svim tim čudima kao što ima kod ostalih pc komponenti) - nekad jednostavno ne postoji informacija o okvirnoj ceni pored uredjaja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.653
Zahvaljeno 11.184 puta na 7.153 poruka
|
![]()
Tema se odnosi na forum, ne na časopis
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Član
Član od: 26.9.2009.
Zahvalnice: 223
Zahvaljeno 64 puta na 41 poruka
|
![]()
Mobilni forum je brz kao munja. Pristupam mu sa starog iPoda 2 koji se muci sa nekim drugim forumima ali kod sk foruma to nema uticaja na brzinu. Odluka da mobilni forum ne zatrpavate nepotrebnim karefekama je super, jer se ostvaruje maksimalna brzina pristupa i surfovanja, a to je nabitnija stvar.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku N3n0 na korisnoj poruci: | ||
Oggy (1.12.2016) |
![]() |
#374 |
Član
Član od: 23.11.2010.
Zahvalnice: 88
Zahvaljeno 69 puta na 30 poruka
|
![]()
Zelim da se i javno zahvalim clanu Nergal.
Covek mi je pomogao u vezi sa nekim, ne bas lakim pitanjima iz istorije, za veoma kratko vreme. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku amdx2 na korisnoj poruci: | ||
Oggy (1.12.2016) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|