![]() |
![]() |
![]() |
#7701 | ||
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.160 puta na 1.330 poruka
|
![]() Citat:
Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7702 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jel ti citas sta ti se pise...u pitanju su dva VELIKA projekta u rangu TES ili Fallout, jedan od njih je doticni ''Starfield'' (code projekta) koji ce verovatno biti najavljen sledece godine. Nemaju u planu novi TES zato su i odradili sve ovo oko Skyrima-a...ukoliko nesto nisu slagali TES VI nece biti jos dosta vremena
Mogu da cekaju koliko zele jer ocigledno rade na necemu novom sto planiraju da bude u rangu doticnih naslova |
![]() |
![]() |
![]() |
#7703 |
Starosedelac
Član od: 25.12.2013.
Zahvalnice: 367
Zahvaljeno 366 puta na 321 poruka
|
![]()
Evo preporuke za jos jedan u nizu oglicno odradjenih modova, pod nazivom..
RIGMOR OF BRUMA.... mod je za klasu iznad drugih, jer je prica odlicna, povezanost sa likovima je vrhunska i jedan od retkih modova gde dragonborn igra vaznu ulogu ali ipak nije glavna... Od odlicne price do ujedinjenjaa dve zaracene strane da bi se borili protiv new ordera i glupih thalmora, pomoci jednog bozanstva, do borbe protiv drugih, odlaska u oblivion, i predaha na odlicno postavljenim kampovima, do na kraju tuznog rastanka, ok ima i malo patetike u odredjenim scenama ali je stvarno jako kvalitetan mod preporuka za svakog da proba... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7704 |
Banned
Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 912 puta na 524 poruka
|
![]()
Doslo vreme da se ponovo pokrene Skyrim
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dreamfall na korisnoj poruci: | ||
MARE GSX R (27.1.2018) |
![]() |
#7705 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 927
Zahvaljeno 586 puta na 365 poruka
|
![]()
Kad sam odgledao ovaj trailer, dobio sam neopisivu želju da uzmem i izmodujem Oblivion i da ga ponovo igram.
Meni iskreno se isto više sviđa Oblivion, bolji su mi i questovi a i bolje je nekako dizajnirana mapa i sve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7706 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.092 puta na 3.804 poruka
|
![]()
kad smo već ovde i kod toga jel radi skse za Specijal Ed?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7707 |
Deo inventara foruma
Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 3.391 puta na 2.038 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7708 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Kod mene radi bez problema, imam poprilicnu grupu modova, kao i beyond skyrim bruma, i skyui koji hoce da zabaguje ako skidas nesto preko mods sekcije u samoj igri, a ako koristis nexus za modove nema problema,(ako i nekad izbaci skyui eror zbog necega ne crashuje na desktop vec kad izadjes iz igre reinstaliras skyui i sve ok..) sad vec neko vreme nije bilo update od bethesde, tako da skse barem meni radi ok... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7709 |
Deo inventara foruma
Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 3.391 puta na 2.038 poruka
|
![]()
Ma nije SKSE64 toliko bagovit u smislu da CTD-uje igru već prosto svaki problem koji se pojavi znači da menijima ili drugim modovima treba čitava večnost da se otvore.
Plus jako veliki broj modova koji je koristio originalni SKSE još uvek ne postoji za SKSE64 tako da ja lično bar još uvek nisam spreman da ga koristim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7710 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja koristim skse64 i prilicno je stabilan sada...medjutim nema mnogo modova koji su ga koristili na oldrim-u a da su updateovani za SSE...tako da je jos u alfi, mada ga ja koristim zbog inventara
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7711 |
Starosedelac
|
![]()
Dobar je za sada, mada naravno neuporedivo vise modova ima za Oldrim, tako da mi dodje i njega da instaliram pored SE ver, cisto da bi isprobavao modove...
![]() Evo i dva linka za one koji bi da prate sta se desava sa Skyblivion i sa po meni isto tako dobrim projektom beyond Skyrim... Skyblivion: https://skyblivion.com/ Beyond Skyrim: https://beyondskyrim.org/projects/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7712 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.3.2009.
Zahvalnice: 2.048
Zahvaljeno 971 puta na 571 poruka
|
![]()
Novi TES ili novu Fallout igru u produkciji Obsidiana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7713 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.5.2008.
Zahvalnice: 966
Zahvaljeno 767 puta na 462 poruka
|
![]()
Zanima me da li će pokleknuti za nekom multiplayer igrom, kao anthem ili neki battle royale
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7714 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nema nista od novog TES-a jos duze vreme, ovo sto bi sad trebalo da najave (pod uslovom da se pojavi Tod Howard) jeste taj SF projekat na kojem rade i koji su tizovali jos od E3 2016...aka ''Starfield" a posle toga imaju jos jedan veliki projekat (ranije glasine su bile da je u pitanju GOT igra) pa tek onda TES6, kao sto je rekao Pete Hines ''down the line down the line"
Nemoj da me pogresno shvatite i ja bih da prvo izbace TES6 pa tek onda sve ostalo, ali nazalost to nece biti tako, vec vise puta su to rekli, prvo ta dva velika projekta pa tek onda TES6. Sem ako ne troluju pa izbace najavu na E3 A sto se tice settinga za novi TES ja bih najvise Akavir, prvo zato sto je u pitanju totalno drugi kontinent a drugo zato sto je vec mnogo puta tizovan i u gotovoj svakoj TES igri ima po nekoliko knjiga koji ga opisuju, plus Akavir je jedno od naj bitnijih delova u istori lore-a za TES. Ah da i ako se neko seca iz Obliviona postoji jedan est egg gde u toku lutanja po ulicama gradova u Ciryodil-u imate banter izmedju npc u kojem se pominje da je Nerevarine (igrac tj protagonista iz TES Morrowinda) poveo ekspediciju u Akavir i da mu se od tada gubi svaki trag, jeste da je izmedju desavanja u Morrowind/Oblivion i Skyrim-u proslo 200 godina ali bih bas voleo da vidim taj famozni Akavir posto je cela ta lokacija jako misticna i jedino sto se zna jeste da je u dalekoj proslosti bilo stalnih sukoba izmedju Akavir-a i Tamriel-a (jedan od Septima je tamo zaginuo tokom sukoba) Takodje i te race koje zive tamo su prilicno zanimljive, monkey people, snow demons ili recimo Tsaesci rasa drevnih vampira (pola ljudi pola zmije) pored kojih vampiri koje vidjamo po TES igrama izgledaju kao mala deca, a koji su u dalekoj proslosti vise puta vrsili invaziju na Tamriel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7715 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Meni bi bilo totalno smešno da umesto TES ili Fallout-a kao glavnih IP-a ili 10 drugih IP's koje rade njihovi drugi studiji za koje oni izdaju igre, oni startuju E3 sa nečim totalno novim.
Ako vidim TES ili Fallou novčanik poleće ka monitoru, a za nešto novo... meh |
![]() |
![]() |
![]() |
#7716 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da ali Bethesda (kao izdavac) i nije imala nekog komercijalnog uspeha zadnjie dve godine, niti Dishonored 2 niti Prey 2 pa ni ove dve zadnje sto uzbacili the New Colosus i Evil Within 2 nisu postigle ocekivanu prodaju. A uz to Zenimax (vlasnik Bethesde) je vec pokazao da i oni prate ''trendove'' tipa microtransakcije aka paid mods (creation club) tako da vrlo lako moze da se desi da i oni udju u te vode...jer se takve igre danas prodaju (live service)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7717 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nije to više ista kompanija, da bi pratila isti trend.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7718 | |
Veteran
Član od: 9.2.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 254 puta na 136 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7719 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hmmm...
Šta reći na to, ako je istina... Sa jedne strane imati mnoštvo modova je super, i vrlo je značilo eksploziji popularnosti TES igara. Pogotovo kada su modovi besplatni, community može sam da nagrađuje modere itd. A sa druge strane, od 1,000,000, 1% njih ima stvarnu upotrebu za dobar deo igračke populacije jedne TES igre. Ostatak su modovi koji se probaju pet minuta, ako su komični ismeješ se i obrišeš. Po meni lično, savršen sistem je gde moderi postaju vrlo povezani sa originalni razvojnim timom, prave odlične modove koji rade 100%, podižu kvalitet igre, a igrači instaliraju, probaju i imaju mogućnost da plate za te modove. Modova je manje, ali zagarantovano rade, vrhunskog su kvaliteta i tehnički i idejno. Ono što se gubi ovim sistemom je sloboda modera i brojnost modova. Ali, kao što rekoh za mene lično, više znači kvalitet i stabilnost 1,000 modova nego 1,000,000 modova od kojih 99% nema upotrebu, poentu ili jednostavno ne radi. Što se plaćanja tiče, ako neko pravi tako dobre modove treba da može i da zaradi a ne samo da se nada slučajnoj nagradi. To što sa druge strane imamo ljude koji nisu spremni da to plate za tako nešto, nazvao bih delom nezahvalnost delom navikom a delom lopovlukom. Tačno da nema svako novca da plati za tako nešto, ali nije ni njegovo pravo da mu bude sve dostupno besplatno. Pogotovo danas kada imaju bukvalno već hiljade free to play igara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7720 |
Starosedelac
|
![]()
Ne slazem se sa jako velikim delom tvog misljenja, jer realno bethesda bi se zakopala bez modova, besplatnih modova u velikim kolicinama, zamisli koliko bi ti novca trebalo da popravis sve one bagove u igri koje skyrim ima, pa razni modovi koji popravljaju druge delove i dodaju novog sadrzaja, zbog cega je igra i dan danas jako popularna, te stoga i dosta njih kupi igru bas zbog modova, a gledajuci koje pare traze za ona *****a na creations club, zamisli tek za ogromne projekte tipa beyond skyrim skyoblivion itd na kraju bi te igra izasla par stotina eura... Ja sam vise da ostane ovako kako jeste, modovi besplatni a da svi oni koji odrade kvalitetne i dobre modove dobiju neke pare, kroz donacije ili kako god, a ne da se za svaku sitnicu tutne po koji euro...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
bethesda, elder scrolls, skyrim |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Elder Scrolls Online | Angelo Serafin | MMORPG igre | 1190 | 18.1.2024 23:55 |
The Elder Scrolls 5 | dzangrizalo | Role-Play | 4 | 17.1.2010 0:51 |
Elder Scrolls MMORPG | donator99 | Mrežne igre | 10 | 14.11.2007 10:42 |
Elder Scrolls vs Gothic? | karlito brigante | otpaTci | 6 | 21.11.2006 23:58 |