![]() |
![]() |
|
Internet usluge Provajderi, načini povezivanja... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 4.3.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
nadam se da mi neko moze odgovoriti na ovaj cudan problem.
radi se o tome da se od srede uvece jedva mogu povezati na bilo koji 042 dial up nalog. prvo sam mislio da je problem u shumu koji se cesto javlja u signalu, ali sam juce saznao da je ista situacija kod jos par prijatelja koji se ovako vezuju na net, a preko iste centrale. dakle, modemi jedva uspostavljaju vezu sa bilo kojim 042 provajderom a posle toga protoka skoro i da nema. jako sam isfrustriran zbog ovoga i trazim pomoc ako neko zna, bar kontakt kome bih mogao da se obratim. ja pretpostavljam da je do centrale problem. zvao sam sluzbu 977, i naravno slepci nemaju pojma o cemu je rec. hvala unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Imaš li problema sa nekim drugim brojem, možeš li to uopšte da proveriš? Možda su ti stavili PCM uređaj na telefonsku liniju?
Ako je nešto u centrali (pre će biti u vezi između centrala), to se obično samo reguliše za dan-dva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.884
Zahvaljeno 1.004 puta na 623 poruka
|
![]()
da li mislis na dial-up u smislu da bas imas provajdera (mada to si i napisao ali nisam siguran da si bas na to mislio) ili placas ceo net preko racuna- ne kupujes sate... Ako ti trebaju neki drugi brojevi za placanje preko tel racuna samo reci- imam ih nekoliko pa cu okaciti- meni rade.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 6.10.2006.
|
![]()
1. Probaj da iskljucis sve telefone po kuci ako imas vise ili ne daj boze neki kineski ja nisam mogao da verujem koliko to moze da uspori i ukoci vezu i uopste, ne da da se konektujes.
2. Da li ti je problem i sa lokalnim providerom ako si ne selu onda otpada ali probaj pa javi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]()
ovako stvari stoje:
dakle od srede uveče stopostotno ne rade telekomovi nalozi na 042 121212 i 500500. nakon toga sam ubacio nove - teleport na 042 310440 i medainis na 220 220. jedva bih uspevao da se nakačim (dok bi modem ispuštao zvuke koje nikad nisam čuo ![]() a od noćas u 3 sata novi momenat, jer brojevi 042 310440 i 220 220 rade bez ikakvih problema, dok je kod telekomovih pre i postpaid naloga ista priča. čudno. ima li neko logično objašnjenje za ovu pojavu? i već kad smo kod toga, zamolio bih gospodina Polarnog da mi kaže koji je postpaid nalog najjeftiniji. hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 455 puta na 384 poruka
|
![]()
Ako mozes da telefoniras a ne radi ti internet, onda je guzva na serveru. I meni se to desava... Sta radim? Budem uporan, nema nam druge!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Novi član
|
![]()
update:
opet mi nista ne radi kako treba. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
|
![]()
Sta da ti kazemo nego da budes uporan!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Novi član
|
![]()
hm, ma ovo je neki kvar kod telekoma. kako drugacije opisati.
nego, primetio sam sad da mi stabilnije radi ali samo pri brzini od 33,6 kbps. ogranicio sam u modem properties brzinu na negde oko 38,4kbps ali on se i dalje kachi na oko 50. gresim li negde u podesavanjima? |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Šta za 500-550 € | Axel Freeman | Šta da kupim? | 102 | 2.10.2008 2:22 |
Cena Google AdSense reklama (najvece i najnize) | freeminder | Internet usluge | 19 | 28.2.2007 23:06 |
Smeshan problem sa Winamp-om | Predrag Stankovic | Aplikativni softver | 5 | 25.1.2007 14:01 |
Problem sa OpenGL-om | Milos Darmanovic | Grafika | 3 | 15.1.2007 0:07 |