![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 12.2.2016.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Laptop HP 250 G3
Na laptopu je bio Windows 10 ali sam rešio da stavim sada 7 cu. Nakon podizanja 7 ce ustanovio sam da ne radi USB tj da nema drajvera. Zbog toga sam morao da narezem cd sa drajverima. Medjutim kada instaliram neki drajver sa cd a i restartujem racunar, taj drajver kao da nije instaliran. Ta komponenta je i dalje pod znakom pitanja. Važi za sve drajvere. Promenio sam i cd i opet isto. Proverio sam i da li sam skinuo dobre drajvere, nisam promašio. Probao sam i x64 i x32 Windosom, opet isto. Windows je instaliran sa USB 3.0 pa ne znam da li to ima veze... Prvi put ovo vidim da se dešava, računar nije moj.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 6.7.2006.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 61 puta na 61 poruka
|
![]()
Svi noviji laptopovi su optimizovani za Win 10. Drajvere za Win 7 ces tesko da nadjes, i ako budes uspeo da instalirs pitanje je kako ce se ponasati na duze staze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 11.6.2007.
Zahvalnice: 76
Zahvaljeno 142 puta na 129 poruka
|
![]()
moze da ti radi win7,ali bih ipak ostao kod desetke.imam slican laptop-asus x751s,isti cpu,4gb ram.treba da u instalaciju win7 ubacis drajvere za usb.to mozes pomocu programa ntlite.imas objasnjenje na youtube,nije komplikovano.medjutim,ako se kojim slucajem nekad odlucis da u njega stavis ssd,radice ti samo malo brze ali nista znacajno.taj cpu moze da posluzi za gledanje filmova,cak i youtube 1080p secka samo tako,nazalost.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
Član od: 3.5.2009.
Zahvalnice: 1.239
Zahvaljeno 438 puta na 374 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
Član od: 20.8.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav.
Ako neko ima rješenje: Na jednom laptopu (HP 15-r020ne) sam imao windows 10, pa sam odlucio da ga reinstaliram sa sedmicom. Prethodno sam skinuo nekoliko drajvera na lt za win 7. Međutim, nisam skinuo drajvere za internet i usb. Laptop nema optiku (CD/DVD). Sada laptop uopšte ne prepoznaje usb ni u jednom portu, a nema ni internet. Kako da mu instaliram neophodne drajvere ili šta je najbolje rješenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
V.I.P. Test Drive
Član od: 16.2.2011.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 813 puta na 699 poruka
|
![]()
Skini drajvere za USB i Wireless karticu na neku flešku sa butabilnim linuksom, tako pokreni kompjuter, prekopiraj fajlove na hard i instaliraj drajvere potom iz Windowsa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa puštanjem HD filmova sa eksternog HDD-a | Pipboy | Foto i audio/video | 0 | 24.12.2010 21:09 |
nVidia GeForce 6200 - problem sa drajverima | Tijuana | Grafika | 4 | 9.4.2010 3:59 |
Problem sa SP3 i zvucnim drajverima | kURSULA(: | Zvuk na računaru | 3 | 6.3.2008 14:20 |
Problem sa drajverima?! Pomoć! | Qrjak | Zvuk na računaru | 3 | 6.3.2008 11:10 |
Problem sa drajverima serije 169 | Chemist | Grafika | 6 | 21.1.2008 18:55 |