![]() |
![]() |
![]() |
#121 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.373
Zahvaljeno 3.319 puta na 2.293 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 498
Zahvaljeno 3.157 puta na 1.327 poruka
|
![]()
S obzirom da imam aktivan Origin access verovatno cu probati taj demo ali ocekivanja su realno nikakava XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.732
Zahvaljeno 4.129 puta na 2.698 poruka
|
![]()
Moja ocekivanja su nikakava, ne zato sto igra mozda nece biti dobra, nego sto nije u pitanju zanr koji me interesuje.
Slicno kao za Fallout 76. Ponavljajte sa mnom: Nije RPG, nije RPG, nije RPG, nije RPG,nije RPG... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku player1 na korisnoj poruci: | ||
Shonkas (19.1.2019) |
![]() |
#124 |
Veteran
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 200
Zahvaljeno 160 puta na 124 poruka
|
![]()
Ma možemo i da vičemo na ulici, ali ispada da ipak jeste.
![]() Nisam neko ko će da se loži ili osuđuje unapred, prvo bi možda probao demo i/ili sačekao da igra izađe pa pogledao streamove, recenzije i sl. pa tek onda odlučio da li da igram ili ne. Neki povremeni komentari tipa "ako je online onda to nije RPG" su besmisleni. Bioware nije više ista firma od pre 10+ godina i tu se svi slažu, ali znamo svi da kvalitetnu igru mogu da naprave. E sad, da li je Anthem takva igra to se u ovom trenutku ipak još ne zna. Možda bude i deset puta grđa nego Fallout 76 (koji btw nisam igrao, samo sam prihvatio mišljenje većine da je F76 *****). Ono što mi zvuči ok - story/kampanja može da se prođe solo (nemaš nametnutu obavezu da se natežeš sa random igračima ako ne želiš), grupni sadržaj koji je opcion tj. nije direktno vezan sa glavnu radnju, dodatni sadržaj koji će kao da izdaju redovno ne planiraju da naplaćuju, nema lootboxova, mikrotransakcije su samo za kozmetiku, crossplay mogućnost se razmatra. Neutralan sam za - moraš da budeš online (u suštini nije problem, to smo imali sa Diablom 3 i meni lično nije smetalo), automatski matchmaking za grupni sadržaj ako nemaš premade party (ovo je lutrija; može da bude sjajno, može da bude gubljenje vremena - sve zavisi kakvi likovi ti se padnu), kampanja je linearna. Ne sviđa mi se - nema PVP tj. nema za sada, istraživanje (free play) spada pod grupni sadržaj i traži grupu od četvoro ljudi ako sam dobro shvatio (mislim da je bolje da te npr. velike mape ili šta već mogu da se istražuju u klasičnom MMO stilu gde ideš solo pa ako želiš priključiš se nekom eventu tipa lemanje world bossa), najteže instance zahtevaju neke nazovi group comboe odn. sinhronizaciju grupe (sa randomima? pfff....). Naravno, neka forma endgame-a gde kao juriš najbolje stvari igrajući najteži sadržaj mora da postoji da bi se zadržali igrači koji su prošli kampanju i čekaju nastavak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja sam razumeo da u freeplay-u uvek budu cetvorica igraca na mapi a da ne moraju biti u grupi, svako za sebe, nesto kao gta online i rdr2 online samo tamo ima dosta vise igraca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Meni se recimo bas dopada sto nema PVP-a....Bolje da ga nema nego da se ofrlje odradi, i da pri tome jos i posalje balans SP-a u tri lepe...Ako ga odrade kasnije kako valja, onda super...Ali nista nabacano. Warframe, Division i Destiny imaju PVP pa su poprilicno meh na tom polju. Destiny 2 je mozda OK, onaj Gambit Mode vadi stvari pomalo (jos je to vise PVE nego PVP) ali nista posebno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
V.I.P. Test Play
|
![]() Citat:
Vise lici na neki MP loot/shooter nego na ista drugo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa ovo i jeste mp only shooter Destiny/Warframe mislim da je to jasno kao dan.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Exia na korisnoj poruci: | ||
player1 (21.1.2019) |
![]() |
#129 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
Exactly ^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Veteran
|
![]()
Ok, kad se realno izanalizira do sada viđeno deluje će na kraju i da ispadne shooter sa možda nekom (skromnom) dozom RPG-a mada trenutno je sve to samo nagađanje.
Sam Bioware definiše igru kao RPG pa je najčešće nazivaju "online multiplayer action RPG", a povremeno i "RPG shooter". Naravno i to ne mora da znači apsolutno ništa, ali do izlaska full igre ili bar do demoa, ipak bi njihovu kategorizaciju uzeo kao najmerodavniju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Banned
|
![]()
Kada odigram DEMO, neke stvari ce biti jasne... Gledajuci ovo, vec pakujem diskove ME 2 i ME 3 da se predju ponovo...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mislim da ga ne zovu RPG zato sto Bioware radi na njemu, vec zato sto imas lika kojeg pravis, nadogradjujes, skupljas opremu, pravis buildove itd. Reci ovo nije delom i RPG je takodje pogresno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako nema priču, izbore i odluke u rukama igrača, nije RPG.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.939
Zahvaljeno 2.134 puta na 1.186 poruka
|
![]()
^I mladi padawan Leonida krenuo skoro opet sa DAO.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku filpan na korisnoj poruci: | ||
Leonida (21.1.2019) |
![]() |
#136 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kad je off neka je off, ovo je ljubav gejmera:
Qwinn's Ultimate Dragon Age: Origins Fixpack Author: Paul Escalona (aka Qwinn) Original Release Date: April 15, 2010 Current Release Date: November 30, 2017 WHAT IT DOES, AND WHAT TO EXPECT: This fixpack attempts to address ALL dialogue, quest, scripting, plot, and MOST item bugs in the base game of Dragon Age: Origins. As of version 3.4 it fixes more than 790 such bugs. It also attempts to restore any cut content that is consistent with all existing content, and that doesn't appear to have been cut for any reason other than time or budget constraints. https://www.nexusmods.com/dragonage/mods/4689/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Banned
|
![]()
Hahah..zarazni ste! Nakon W3 cu ME2.. pa ovu verziju (DRAGON AGE: ORIGINS – ULTIMATE EDITION – GOG VERSION - ako neko ima bolju -moze na PM)) , pa ME3 ....i taman do Cyberpunk 2077 sve to...
![]() I iskreno cekam Anthem DEMO, ne znam sta da mislim o ovoj igri jos! |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Veteran
|
![]()
To je najbolja verzija, ceo paket. (i onaj fix gorepomenuti obavezno)
Taman do Anthem demoa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da li to onda znaci da su The Walking Dead i Telltale igre RPG?
Diablo nema neku posebnu pricu, izbore niti odluke....On onda nije hack and slash RPG? Nije sve tako crno ili belo....Daleko je Anthem od punokrvnog RPG-a, ali je svakako delom i RPG. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
zorx (22.1.2019) |
![]() |
#140 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja sam napisao šta je neophodno, ne i dovoljno.
Hack and slash se zato tako i zove. A ne Diablo RPG. Biti delom RPG ne znači biti RPG, već action game sa RPG elementima. RPG elemente možeš da gurneš i u puzzle, ali nećeš od puzzle napraviti RPG. Zaista me čudi da o ovome treba diskutovati. Bioware je svoje završio sa DAO i ME2 a Biowhore je samo "kinez" koji koristi "japanski" brand name. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |