![]() |
![]() |
|
ŠDK - Zvuk na računaru Saveti u vezi sa kupovinom zvučnih karti, zvučnika, slušalica... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 13.4.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Mene interesuju on ear BT slusalice, budzetski da je do 60-70e. Bitno mi je da ne spadaju, do sada, a i dalje koristim zicane Sony MDR-ZX300, one su mi ok (cak sam i zadovoljan, eto koliko sam skroman sto se tice zvuka). Glavna stvar je sto su pocele tokom treninga da mi smetaju i spadaju, a i sam dzek je vec poceo da se izlizuje i lako ispada. Tako da, koristile bi se naravno za muziku najvise u toku treninga, grad i ostale neke aktivnosti. Bio bih veoma zahvalan na necijoj preporuci...
Cisto barem od dva zla biraj manje... U tom nekom cenovnom rangu za modele koji su on-ear ono sto mi je zapalo su JBL 500BT ili Sony WH-CH500 BT/NFC. Ukoliko je neko upoznat da jos nesto moze da se ponudi, a da je dostupno ovde, cenio bih sugestiju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 28.9.2011.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 654 puta na 444 poruka
|
![]()
Da li bas mora on-ear?
Ja sam uzeo Level U Pro od Samsunga za 7K i za tu cenu cu fantasticne, u teretani ih najvise i koristim i jedina mana je sto umeju da spadnu pri vezbama gse se naginjes nazad a glava ne lezi na klupi (recimo vertikalno vucenje ili predominatno vezbe za gornje trbusnjake - ali i to se lako resava jer samo krenes ogrlicu u suprotnu stranu na tih par vezbi). Zvuk je odlican, izolacija je takodje odlicna i pogotovo je dobro ako imas Samsung telefon imas i Dolby ekvilajzer koji dodatno pomaze. Ako ne, tu je Samsung Level aplikacija sa Playstorea. Mnogo su pogodnije i za koriscenje van teretane jer su relativno low-profile i ogrlica ni priblizno nije glomazna kao on ear varijanta, a i ostaje ti opcija da koristis u samo jednom uvu. Poslednja ispravka: buraz (27.4.2019 u 19:02) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.4.2006.
Zahvalnice: 1.301
Zahvaljeno 1.404 puta na 950 poruka
|
![]()
Kupio sam WH-CH500 pre 2 meseca možda, veoma sam zadovoljan i baterijom i kvalitetom zvuka (ovde baš i nisam neki ekspert ali je za mene sasvim dobar). NFC nisam pre imao na slušalicama i dopada mi se baš automatsko uključivanje i uparivanje prevlačenjem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 13.4.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
@buraz Taj tip mi najvise odgovara, zbog jačine zvuka i što ne ulaze direktno u samu ušnu školjku. Verujem da ih koristiš i van teretane, a takođe i te koje bih uzeo ako naidjem na dobru preporuku bi se takođe koristile za sve. A već sam imao priliku da probam JBL 450BT, malo jače stežu što neki zameraju, ali neverovatno kakva izolacija po nekom mišljenju i da mlatiš glavom koliko god, ne mrdaju. Hvala na sugestiji.
@JohnnyNT I o njima sam razmatrao kao što sam i naveo u svom komentaru i inače koristim trenutno Sony koje su žične, nisam toliki čak ni ja ekspert da razaznam sve razlike, jer vidim da ima ljudi koji dosta dublje ulaze u materiju. Jedino što mi se čini kod tih CH500 BT da su labavije i da bi mogle da spadnu, pogotovu tokom treninga (imao sam priliku da ih probam). Jedino ta NFC funkijca zaista nije loša, a i sam Sony vidim da je forsira u svojim modelima. Hvala i tebi na sugestiji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Deo inventara foruma
Član od: 15.4.2006.
Zahvalnice: 1.301
Zahvaljeno 1.404 puta na 950 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |
Slusalice do 3000 | lukaj | ŠDK - Zvuk na računaru | 24 | 29.12.2015 19:39 |
Slusalice do 20€ ili do 50€ | Djuro | ŠDK - Zvuk na računaru | 5 | 9.11.2015 8:03 |
Smešni, interesantni tekstovi o raznim geek temama | NjegovaWisost | Cvet kompjutera | 286 | 20.2.2010 13:18 |
slusalice do 2000 | beat95 | ŠDK - Zvuk na računaru | 4 | 26.6.2009 18:15 |