![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka
|
![]()
Na steam (i drugim) forumu je opsta kuknjava povodom toga koliko je igra bagovita, bolje je sacekati da izbace jos koji patch pre nego sto se krene sa igranjem. Pre par dana su vec izbacili prvi patch koji sredjuje dosta kriticnijih bagova.
https://store.steampowered.com/news/...72216358791482 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]()
^ Kontam ja to, ali to zavisi ko pre stigne... COOP ortak ili zakrpa...kul! Kao nekad, flesbek me puca na svakoj coop offline igri
![]() Secam se na c-64 hokej, plavi i crveni (ameri i rusi), pa vaterpolo....Ozbiljni turniri u kuci bili...I kad bolje razmislim nakon toga nikad vise nisam igrao hokej ili vaterpolo na KOMPu...Tuga... E sad dolazi do izrazaja lik kome malo 1080 na 60MHz.... Nama tad uz atmosferu do plafona - grafika nije uopste bila ni bitna ...Niti je ko komentarise! Vec samo gameplay i atmosfera... Zato se jezim na ove graficke sminke od efekata za koje se placaju celi somovi evra ![]() ![]() Poslednja ispravka: Shonkas (10.8.2021 u 16:52) |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Veteran
Član od: 2.8.2010.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 86 puta na 66 poruka
|
![]()
Obrnuo, meni je kratka ali je, brate bas slatka. Nervira me sto je najjace oruzje ona burst puska sa pratecim metkovima. Ima dve varijante balistic i electro. Tek posle (pred sam kraj) se nadje onaj shotgun-minigun koji mi je bio cool, ali nekako... Svet izgleda predivno, bas je ono Cyberpankovski do kraja, nego su mi oruzja nekako, ne znam ni sam, ima ih mnogo a kao da ih nema, deluje mi da su tu ispustili loptu i nisu iskoristili sve kombinacije sa tipovima dmg kao i sa dmg i stager vrednostima. Zelo sam Ramobo osecaj ali sam ga nasao tek pred kraj. MIslim nije neka mana posto je individualne prirode, one burst puske su bile najjace a nisu mi se uopste svidjale.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]()
Bas sam ortaku prokomentarisao da oruzje nam slabo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Veteran
Član od: 2.8.2010.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 86 puta na 66 poruka
|
![]()
Ma ja sam to burst oruzje uzeo zbog buga, kada sa ICE1 otvoris ICE2 kovceg i dobio je prerano. Onda sam jedan deo igre pregazio jer je to cudo ubijalo sve zivo. Medjutim, ta burst puska, nije to to, makar meni, nekako mi je meh a onda me iznerviralo sto su sve ostale puske slabije od nje i ono bzv teraju te da igras sa time.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.939
Zahvaljeno 2.134 puta na 1.186 poruka
|
![]()
Igra je bas zabavna, izazovna na najvecoj tezini ako se zagubite gde ne treba. Treba imati oruzje i klop za svaku situaciju, tako da nemojte bas sve da prodajete sto trenutno ne koristite jer moze da bude korisno u odredjenoj situaciji.
Muzika ide odlicno uz ovaj sajberpank svet. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku filpan na korisnoj poruci: | ||
=FI=Ghost (11.9.2021) |
![]() |
#28 |
Član
Član od: 30.10.2018.
Zahvalnice: 115
Zahvaljeno 80 puta na 61 poruka
|
![]()
slazem se, igram je vec par dana i bas mi je legla.
neverovatna kolicina detalja u igri i muzika koja sve to prati. po koji bagic tu i tamo ali nista sto je dealbreak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da li neko zna koji je max Mk upgrade za oruzja? I za sta se koristi Advanced crafting materijal?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Član
|
![]()
Max MK upgrade je 10 i tada se item prikazuje ljubicastom ikonicom u inventaru.
koliko sam ja ukapirao, za to ti treba superior crafting materials. advanced je verovatno za MK9 koji se prikazuje zutom (gold) bojom. zavrsio sam igru sa svega dva MK10 oruzja, doduse na normalnoj tezini ali je bilo izazova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja igram na Hard i nisam nijedno oruzje nadogradio preko Mk3. Ali sam bogami jedno 10 oruzja nadogradio na Mk3. Greota mi je da pored tolike ponude ne probam vecinu pa da gruvao max nadogradnju samo za par oruzja.
Trenutno sam 19. nivo i jedini izazov do sada mi je bila Megarachnoid kraljica. Jedva sam bezao od bacaca plamena i paukova koji te jure i eksplodiraju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Član
|
![]()
mene je jedino namucio Siege Mech i to samo zbog toga sto nisam koristio delotvorniju augmentaciju. kad sam se lepo opremio zacudio sam se kojom sam ga brzinom pregazio
![]() poslednjeg bosa sam resio iz prvog puta ali bukvalno za dlaku. previse oruzja se otvori za kratko vreme pa nisam imao vremena da isprobavam i nadogradjujem svako od njih jer sam vec pronasao ono sto mi lezi. mozda nekim sledecim prelazom isprobam ostalo... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku RedMantella na korisnoj poruci: | ||
filpan (16.9.2021) |
![]() |
#33 |
Deo inventara foruma
|
![]()
I dalje ne mogu da se otrgnem utisku koliko detalja ima u igri. I da izgleda iz prvog lica kao da je namenjena za to. Ovo je bre neka magija, toliko mi je žao što je izometrijska igra. Ne videh bolji sajberpank svet u igrama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Član
|
![]()
meni je bas legla sto je izometrijska
![]() dobio sam nekako mix iz oba sveta, nesrecni diablo i jos nesrecniji cp2077. igra jeste jako lose optimizovana i morao sam da koristim tweak za FOV ali sam je presao bez ikakvih problema i bas sam zadovoljan igrom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja nikakvih problema sa optimizacijom nemam osim sto ume da brljavi u gl. meniju.
Mozes li da napises nesto o tom FOV triku, sta poboljsava? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Član
|
![]()
kod mene je isto trzalo i seckalo u glavnom meniju nekoliko sekundi pri pokretanju igre ali je generalno igra jako lose optimizovana, narocito kad se upali RT koji ne radi nikako
![]() ja nisam mogao da igram sa ukljucenim RT sa 10980XE i RTX 3080, doduse na 3440x1440p monitoru... poboljsava Field Of View koji je uzasno los, narocito na visim rezolucijama i ultrawide monitoru. https://community.pcgamingwiki.com/f...x-fov-changer/ evo jedan moj skrinshot cisto da vidis na sta mislim, valjda nije nikakav spoiler... fabricki igra ima jako nizak FOV i skoro pa ne vidis ko odakle puca na tebe koliko je kamera nisko i blizu, da tako opisem... ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku RedMantella na korisnoj poruci: | ||
filpan (17.9.2021) |
![]() |
#37 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja igram na fullHD tako da ne verujem da bi ovo kod mene radilo. Mada bi dobro doslo u nekim situacijama kao sto kazes kada puca neko van ekrana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.372
Zahvaljeno 3.319 puta na 2.293 poruka
|
![]() Citat:
Nedostaje mi drndanje sa starijim igrama na PC-u i modovanje ali to je otprilike sve što mi nedostaje a za to vremena odavno više nemam... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Član
|
![]()
meni je pored svega drago sto sam batalio konzole jednom za svagda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.372
Zahvaljeno 3.319 puta na 2.293 poruka
|
![]()
Vala ja se na svemu igram, jedino na telefonima redje mada volim tamo i SNES/PSX emulatore povremeno da opalim...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Elyon (bivši A:IR) | Exia | MMORPG igre | 15 | 21.10.2021 21:46 |