![]() |
![]() |
![]() |
#61 |
Starosedelac
Član od: 15.7.2016.
Zahvalnice: 107
Zahvaljeno 498 puta na 292 poruka
|
![]()
Gledajući samo inserte iz prve igre oni bude nostalgična sećanja na early 2000
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Deo inventara foruma
|
![]()
^^ Zna li se ko radi recenziju dvojke?
Cini mi se da jos negde imam Psychonauts izdanje SK-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |||
Veteran
Član od: 25.4.2008.
Zahvalnice: 361
Zahvaljeno 366 puta na 244 poruka
|
![]()
Čim igra dobije prvi valjani patch, krećem sa igrom. Nikakve recenzije, pregledi i yt prelasci me neće interesovati, ovo je must-play za ovu godinu. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jel probao neko? Neki kazu da ima malih problema sa sitnim cimanjima tokom igre, samo ne znam da li je nesto ozbiljnije ili sitnica?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Starosedelac
Član od: 19.8.2007.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 829 puta na 496 poruka
|
![]()
Ja nisam ništa primetio, nisam ni apdejtovao drajvere (AMD), sve radi kako treba. Igra je bombona.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Igrao malo danas i igra je zaista bombona
![]() Ima maaaaaalo stucanja tokom nekih tranzicija ali zaista nista sto remeti igru, ionako mi je sve nasvirano na maksimum a masina vec "pomalo" ostarila ![]() Sto se tice same igre zaista odlicno za sada, to je taj Psychonauts smek uz dosta humora, odlicnog dizajna, odlicne glasovne glume i zanimljivog platformisanja. Igra tera na istrazivanje svakog kutka i na sakupljanje svakakvih sitnica po mapi, gameplay za sada onaj dobri stari Psychonauts uz neka poboljsanja i nesto bolje kontrole. Bukvalno kao prvenac u modernom ruhu i uz dovoljno unapredjenja (za mene). Svaka cast ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
Pandemonium (26.8.2021), Vlajk@ (26.8.2021) |
![]() |
#67 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Igra ne prestaje da odusevljava, dizajn nivoa odlican, stil i dalje maestralan. Prica takodje dosta interesantna, iako ne nesto preterano originalna vuce na igru; sto zbog odlicnog tempa, sto zbog nekih sitnih ali dobrih "preokreta", sto zbog maestralnih likova koje upoznajete.
Jos jedna od onih igara koju jedva cekam ponovo da pokrenem nakon odredjene sesije. Gustiram polako, ne zurim i sve se bojim da cu je prebrzo preci ![]() Izasao je i prvi pec, oko 250 mb-a. Addressed game crashing issues. Fixed missing audio issue. Various AI improvements. Added UI fixes and changes. Other minor bug fixes. Apsolutna preporuka, ovakve igre (po meni) zasluzuju pazarenje cak i pod punom cenom. Bio sam pomalo skeptican (60 evra nikako nije malo), ali visoka produkcija i ogromna kolicina brige, paznje i detalja izbija iz svake pore ove igre. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Veteran
Član od: 16.3.2015.
Zahvalnice: 850
Zahvaljeno 253 puta na 159 poruka
|
![]()
Nisam pri parama sad, ali cim budem uzimam. Psihonauti su mi najomiljenija platforma/avantura ikada.
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Vlajk@ na korisnoj poruci: | ||
pentraksil (29.8.2021) |
![]() |
#69 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Starosedelac
Član od: 15.7.2016.
Zahvalnice: 107
Zahvaljeno 498 puta na 292 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku code master na korisnoj poruci: | ||
pentraksil (3.9.2021) |
![]() |
#71 |
Veteran
Član od: 1.1.2006.
Zahvalnice: 120
Zahvaljeno 239 puta na 154 poruka
|
![]()
Fenomenalno, umetnost u pravom smislu reči, kakva je legenda Šefir, ne znam šta je bolje dizajn ili gemplej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Veteran
Član od: 16.3.2015.
Zahvalnice: 850
Zahvaljeno 253 puta na 159 poruka
|
![]()
Krenuo sam da igram i mislim da je kec ipak bolji, narocito sto se price tice i karaktera. Ovde je nekako sve zbrda-zdola, neubedljiv start generalno, ovi novi klinci su meh, neupecatljivi. Cudna glasovna gluma i narocito zvucni efekti u katscenama, prilikom reziranih scena gde cesto ima tih nekih cudnih momenata gde na par sekundi nema nikakvog zvuka iako su karakteri prisutni i ocekuje se od njih da ispolje neku emociju. Generalno jako cudan i nedovrsen zvucni segment igre.
Grafika, muzika i animacije su super, fluidno kretanje i borba, sve je to bolje nego u kecu ali eto prica i karakteri mi nisu bas za sad toliko dobri koliko sam ocekivao. Naravno dacu joj jos sanse, nadam se da ce se do kraja situacija malo popraviti. Za sad jedna nategnuta osmica maks. Kec je bio cista desetka da se razumemo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.655 puta na 4.090 poruka
|
![]()
Krenuo i ja ovo da igram jer mi se cinila kao idealna praznicna igra
![]() Vanilla vs. MXAO https://imgsli.com/ODc2Njg https://imgsli.com/ODc2NzI https://imgsli.com/ODc2NzM Vanilla vs. RTGI https://imgsli.com/ODc2Njk https://imgsli.com/ODc2NzA https://imgsli.com/ODc2NzE https://imgsli.com/ODc2NzQ Mozda se nce svi sloziti ali po meni obe varijante daju dubinu slici i mozda je potrebno jos malo cackanja da se postigne pravi balans ali to je sad to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.379
Zahvaljeno 3.324 puta na 2.298 poruka
|
![]()
MXAO nešto najjače za rane DX8 i 9 naslove a i ovde fino čuči. Neverovatno mi je da igra nema bar neku osnovnu varijantu AO - ali kontam da se kosilo sa art styleom dosta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
Pa nema se sta mnogo kositi, mogli su da ubace slobodno AO ili neki vid GI. Mislim da cu nastaviti sa RTGI jer je prirodnije ali moram da tweak-ujem malo, pojedine stvari su prejake.
Sad kada sam skontao kako da sredim depth buffer u UE4 igrama moracu ponovo da skinem Jedi Fallen Order i tu se jos malo poigram sa RTGI XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |||
V.I.P. Test Play
|
![]()
Vec proveo 8 i po sati u igri i tek zagrebao povrsinu XD Sta reci, fenemenalna igra za sada, u svakom aspektu po meni bolja od keca. Soundtrack me posebno iznenadio, pojedine melodije jako podsjecaju na rad John Williams-a, tipa ova
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
V.I.P. Test Play
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
"Qzmizam" - Da li su igre umetnost? | iurisvulgaris | „Ja, igrač!” | 590 | 7.12.2012 23:33 |
Psychonauts 2 coming?! | M.C. | O igrama uopšte | 21 | 14.3.2012 0:43 |
Psychonauts | volf | Platformske igre | 40 | 21.9.2010 7:23 |
Psychonauts 2...hoce li ugledati svetlost dana??? | The Dark Gamer | Akcione igre | 23 | 16.8.2006 11:36 |
Stare i nove igre | BEAST | Stare igre | 42 | 30.3.2006 20:39 |