![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#61 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.668 puta na 4.100 poruka
|
![]()
Igra dobija odlicne ocjene. Ja vise nego zadovoljan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dosta ljudi deluje zaista zadovoljno. Po ovome sto sam danas gledao izgleda kao dostojan nastavak Indija. Ako vec ne mogu filmovi tu su igre
![]() Vidjao sam i uporedjivanja sa Escape from Butcher Bay i mislim da ima smisla, deluje slicno u mnogim delovima. Machine Games je i nastao od zaposlenih iz Starbreeze Studios ![]() Ovo mi nije bilo toliko na radaru, ali nakon ovih pozitivnih recenzija moracu da razmislim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
Sto se tice cijene novi standard je 70€ (so nekad bi 60€) tako da iako je rast tih cijena u globalu mozda manje opravdan ovo je ipak igra koja samo za SP golden path trazi do 20h, a sa sporednim stvarima preko 30+. Tako da po meni cijena i nije neki problem jer u ovom slucaju se dobija i kvalitet i kvantitet.
Takodje izgleda da PC verzija izgleda i radi odlicno. Najveci problem je traversal stutter koji se javlja pri prelasku odredjenih zona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.884
Zahvaljeno 1.004 puta na 623 poruka
|
![]()
traversal stutter mu dodje kao mali "štuc" tamo gde bi nekada bio loading screen, tako da mogu da zivim sa tim.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 308
Zahvaljeno 1.512 puta na 1.044 poruka
|
![]()
70e je previše za svaku igru po meni, pogotovo za naš region. Da imamo prilagođene cene kao neke druge regije onda bi se i razmišljalo o launch day kupovini. Ovako uvek ima šta da se igra, backlog samo raste od silnih bundleova i rasprodaja.
Ko baš mora da igra odmah a ne voli Gamepass ili pirateriju, igra se lagano nalazi u trejdu za upola cene pošto dolazi uz nVidia kartice. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku M.C. na korisnoj poruci: | ||
ezenkiel (12.12.2024) |
![]() |
#66 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ovo je potpuno druga tema u pitanju naravno, ali mi je jako smesno kada se CEO i ostali pravdaju nekim inflacijama, razocaravajucim prodajama itd. a svake godine dobijaju milionske bonuse dok sami devovi ostaju bez posla. Razlog povecanja cena je bahatost i kapitalizam. Prosto i jednostavno.
Ako je tacno sve ovo sto se prica, vredi ona mozda i 70 jer je jako duga cisto SP igra....ali je opet previse, da ne pricam o tome sto su konverzije iz nekog razloga 1:1 itd. Na srecu postoje zvanicni preprodavci tako da je ta cena skoro pa eliminisana (plus mozes da placas u dolarima). Na GMG-u je igra oko 58 dolara, sto je i vise nego OK po meni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Član
Član od: 28.10.2014.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Član
Član od: 28.10.2014.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
valjda će da izmisle neki fix hakeri
do sad nisam ni znao šta je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Na izlasku ce kao biti patch koji ce to omoguciti. Mada opet to su neke glasine nisam siguran da li je potvrdjeno sve. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | ||||
V.I.P. Test Play
|
![]() Citat:
https://blogs.nvidia.com/blog/what-is-path-tracing/
Poslednja ispravka: dex3108 (7.12.2024 u 18:10) |
||||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dex3108 na korisnoj poruci: | ||
pentraksil (8.12.2024) |
![]() |
#72 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Iskreno, mislim da je ovo jako losa odluka. Imam RTX ali bezveze je zbog tehnologije koja je uvek bila ON/OFF limitirati prodaju na ovakav nacin. Path Tracing izgleda neverovatno na CP 2077 recimo, ali nista toliko presudno, po meni. Plus sto nesto ne vidim da je ovo bilo jasno naznaceno prilikom reklamiranja i na samom STEAM-u, mozda i gresim. Nadam se da ce ipak moci nekako da se iskljuci, da li preko modova ili preko neke buduce zakrpe. EDIT: Gledajuci sad ovaj DF video, cini mi se da je bas iz razloga sto je ovo od starta RT naslov, igra u mnogo boljem stanju sto se tice performansi i samog izgleda. Pre svega u odnosu na mnoge druge igre kojima je RT samo nakacen, em ne izgledaju nista posebno em jedu resurse. A ovde se cini da, ukoliko imate RTX ili slicnu kartu, igra izgleda odlicno, plus je RT adekvatno odradjen, plus ne jede previse resursa i radi kako treba, bez preteranih pomagala i ostalog. Takodje, vidim da je ipak svuda po zahtevima pisalo da jeste potrebna RT karta. Nije da nisu reklamirali i da su slagali, ali mislim da su trebali da budu malo otvoreniji sto se toga tice. Svakako mislim da ce im ovo ogranicenje doneti vise stete nego koristi. Jeste RTX tehnologija vec zasla u godine, ali opet. Mislim da bi dobro bilo da su na neki nacin dodali opciju za iskljucivanje. Poslednja ispravka: pentraksil (8.12.2024 u 3:18) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja podržavam ovu odluku u fulu nakon što sam probao i video kako igra izgleda. Evo prošlo je 4 godine od izlaska ove generacije konzola a i dalje se igre izdaju uporedo i za prethodnu i posle pitanje zašto se sporo napreduje. Ranije je taj prelazan period bio mnogo kraći i stvarno se osetio "next-gen".
Što se tiče optimizacije da je ovo pravljeno u UE5 umesto u id Tech bilo bi veoma čupavo, pogotovo na Series S gde je pitanje dal bi igra radila i u 720p. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Kekule Mekule
|
![]()
Ne znam da li je idtech7 dostupan za licenciranje, ali postoji tu jedan ogroman problem - niko ne zna da radi u njemu van zaposlenih u id-u.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.386
Zahvaljeno 3.334 puta na 2.307 poruka
|
![]()
Da neko u Bethesda/MS ima malo business sensea sad bi napravili push da od ovoga naprave novi Quake 3 engine pa udare po licenciranju da progledamo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
V.I.P. Test Play
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
Stigao PathTracing update
https://imgsli.com/MzI1MDY4/0/1 https://imgsli.com/MzI1MDY4/2/3 https://imgsli.com/MzI1MDY4/4/5 https://imgsli.com/MzI1MDY4/6/7 ![]() ![]() Poslednja ispravka: dex3108 (8.12.2024 u 22:09) |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Starosedelac
|
![]()
Bedak, cekao sam ovo nekoliko meseci i sad ne mogu da igram sa gtx 1080..
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Telepatic na korisnoj poruci: | ||
Partybreaker (11.12.2024) |
![]() |
#80 |
V.I.P. Test Play
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Indiana Jones and the Emperor's Tomb | huligan | Akcione igre | 67 | 27.2.2021 4:06 |
Lego Indiana Jones 2: The Adventure Continues | Uros12 | Platformske igre | 14 | 17.11.2009 11:27 |
Bethesda kupila iD Software | donator99 | O igrama uopšte | 12 | 24.6.2009 23:31 |
LEGO indiana jones i star wars | zidan grobar | Platformske igre | 24 | 2.2.2009 12:03 |
Indiana Jones and the Fountain of Youth | Bart Starr | Avanturističke igre | 1 | 19.7.2006 20:15 |