![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Član
|
![]()
Ma skonto sam doktora, ali nisam hteo da otkrivam igracima sta ce se desiti... Hvala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 299
Zahvaljeno 397 puta na 300 poruka
|
![]()
E presao sam lab x18, nije tesko bilo, malo scary u pocetku a posle je bilo ok, smori me malo to sto moram opet do Cordona do Guide-a, odjednom sam imao terrible reputation u Yantaru, a odradio sam sve misije ok, profesor Kriglov ostao ziv i tako, a kada sam se vratio u Bar opet exellent, e da i nesto su mi mnogo spustili "vrednovanje" za oruzja koja im prodajem.
Naisao sam na neko odelo kod onog profe/tradera u pokretnoj laboratoriji u Yantaru, 30k odelo, i iako sam dobio ono besno kao profesor Krigloc sto nosi ja lik uzeo i ono za 30k, a ono drugo kosta 24000 i ladno nudi bolje karakterisitke za 10% u tri stavke. Jel ono odelo zaista bolje jer po meni nesto i ne izgleda za borbu bas. ![]() Probacu bas to za menjanje primarne municije, mada nemam predstavu kako... Evo par screenshotova od mene opet (nadam se da vas necu smoriti s ovim): ![]() ![]() ![]() ![]() ps Ne znam da li je kod vas tako ali ja kada sam malo podesio contrast, brightness i gammu slika mi je mnogo bolja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Član
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 50 puta na 43 poruka
|
![]() Citat:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Član
Član od: 5.8.2006.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 152 puta na 83 poruka
|
![]()
.....ili idi do stash-a u wild teritory-ju koji se zove "hidden safe" u jednoj kuci...ima malo jace radijacije i mora malko da se pomuci, skakanje, kutije i tako to...ali isplati se
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() E mislim da je ta kuca full sto se tice radijacije (u Wild Teritoriju), a ima i jednog Bloodsuckera, bio na kratko, ubio samo njega da me ne prepada i zbrisao. (poslednji shot iz Yantara) ![]() Mogli bi na leto kada bude malo vise slobodnog vremena da se organizujemo i da online napravimo svoj klan u Zoni, ako je to moguce uopste. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 456 puta na 282 poruka
|
![]()
Ljudi kako to da ja sa mojom konfiguracijom iz profila, igram u 10x7 sve na max kao i full light, osim aa i retko kad secne... Mislim meni odgovara...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hoces da kazes da ti je slika mnogo bolja od ove moje sa screenshotova?
![]() Meni je na max u 1024x768, light na min. Ali nisam nista klokovao, pre svega mislim na grafiku. A i malo je mutno na ovim shotovima jer sam snimao uvek usred akcije pa pomeranja i slicno, a ono ranije je naravno radijacija. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Veteran
Član od: 4.10.2006.
Zahvalnice: 293
Zahvaljeno 37 puta na 27 poruka
|
![]()
Evo jedan hint za sve koji igraju stalker- u labaratoriji kod Yantara, kod mrtvog lik gde se nalaze neki dokumenti, ima i njegovo odelo. Odelo uzmite i odnestite profesoru. Kod njega imate pod "Job" da donesete to odelo. Kada to uradite dobijete ono zeleno odelo koje ni malo nije lose....(cak bolje od onog SEVA).
BTW- ja mislim da igru mozes zavrsiti kako hoces, tako da nema bad-endova, osim ono kada poginute. Za ono ostalo vi birajete sta vam je bolje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Član
Član od: 15.9.2006.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 62 puta na 32 poruka
|
![]()
Uh jedva se izvukoh ziv iz one laboratorije u Yantaru, nisam lepo procenio koliko mi naoruzanja treba. A i provalio sam kod onih prekidaca da ima odbrojavanje tek kada mi je ostalo manje od minut i jos sam tu snimio poziciju. Znaci povukao sam poslednju polugu u zadnjoj sekundi... Ovaj mod za skidanje vremenskog ogranicenja je super ali sam video jos nekoliko dobrih modova na FileFront-u kao sto su mod koji dodaje da trgovci mogu da ti popravljaju oruzje,i mod za koriscenje vozila, mod koji povecava mrlje od krvi, mod koji dozvoljava da nosis 170 kg opreme... Ima zaista super modova
|
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Deo inventara foruma
|
![]()
E da znas, nemoj ici iz Yantara dok ne zavrsis ona tri dodatna questa od doktora/tradera iz pokretne laboratorije, laki su a i da se ne vracas kasnije zbog toga jer ces opet morati da se makljas po wild teritory-ju malo.
Edit: Dobra je fora i ovaj realistic mod, to treba probati drugi put. |
![]() |
![]() |
![]() |
#391 | |
Član
|
![]() Citat:
Ne znam brate, ja je igram na istu rez, sve max, ali static light, i aa do kraja, pa mi sjecne jednom u deset min, a kad upalim dynamic light onda vec nervira kako sjecka, a ovako melje, na moju konf Poslednja ispravka: Rocker (17.4.2007 u 22:47) Razlog: spajanje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#393 | |
Član
Član od: 30.12.2005.
Zahvalnice: 46
Zahvaljeno 12 puta na 7 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Veteran
Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 101 puta na 73 poruka
|
![]()
Pazi,par kljucnih stvari se desava negdje na sredini igre,znaci kada u LabX16 nadjes tjelo od Ghosta,kod njega ces uzeti dokumente koje trebas odnjeti barkeepu,ali bi tada trebao i dobiti kvest da se nadjes sa Guide-om,to je stalker koji ce biti u onoj kuci sto je psi stalno napadaju negdje na pocetku,znaci na Cordonu. Nakon sto se nadjes sa njim on ce te uputiti kod Doctora,koji se nalazi u Strelokovom secret stash tamo kog Agroproma. Kad najdes docu,on ce ti dati neke bitne odgovore i dobices kvest da nadjes decoder u Pripjatu,u jednom hotelu. Tek sa tim decoderom ides u Cernobilj,zadnji nivo, gdje trebas naci secret lab.... nadam se da sam ti pomogao.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Maverick78 na korisnoj poruci: | ||
Alex (18.4.2007) |
![]() |
#395 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo sta pise o njemu u attachmentu, to je Realistic mod.
Znaci beta je, ali nisam video da se ljudi zale na njega. A i ima i Realism Mod, izgleda da je on malo ozbiljniji, tacnije Realism Pro Mod. btw Provalio sam menjanje municije i granata, nesto sam bio izmenjao rapored na tastaturi pa se zbunio. Ja sam sad u bunkeru, ide bogami sve teze i teze, ali nisam bio do Guide-a jos, to cu kad zavrsim ovo, mrzelo me da jurim do Cordona opet. A Iigra ima problema s questovima samo tako i nesto s rejtingom meni, na jednoj teritoriji imam exellent rejting dok na drugoj imam terrible/ ![]() Nego jel ima nekoga ko nije odradio zadatak na barijeri, jel su Monolithi i onda neprijateljski nastrojeni? Malo sam ceprkao oko grafike i poboljsao dosta bogami (aa na sredini, i to bez klokova), i to ne koci nista vise nego pre, samo povremeno secne, mada sa static lightingom. Evo primera: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 | |
Član
Član od: 30.12.2005.
Zahvalnice: 46
Zahvaljeno 12 puta na 7 poruka
|
![]() Citat:
![]() Pazi, ja sam prateci walkthrough otisao do hotela i tamo do sobe 26, gde se taj dekoder nalazi, ali mi ne da da udjem unutra (vrata su zakljucana), sto sugerise da mora da se taj quest pokrene kako bih usao u sobu. Nema veze... A jel mozes da mi das neki tvoj save game od tih vrata u secret lab? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Veteran
Član od: 4.10.2006.
Zahvalnice: 293
Zahvaljeno 37 puta na 27 poruka
|
![]()
@NikolaS
Mislim da su oni Moonlightovci uvek neprijateljski nastrojeni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 | |
Član
|
![]()
Ja isto mislim da su oni uvjek neprijatelji, barem su meni bili.
A sto se tice reputacije, mislim da ima veze u koji se dio mape nalazite, jer ubijanje vojnika donoci terrible reputaciju, e sad ako na taj dio mape dje ste sad, vecinu "stanovnika" cine vojnici, ta ce bit reputacija, barem je to moje misljenje, mozda grijesim, ali to je logicno objasnjenje Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Veteran
Član od: 27.12.2005.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 124 puta na 82 poruka
|
![]() |