Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 17.4.2007, 14:53   #381
vertigo
Član

Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 103
Zahvaljeno 17 puta na 14 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku vertigo
Određen forumom Re: S.t.a.l.k.e.r.

Ma skonto sam doktora, ali nisam hteo da otkrivam igracima sta ce se desiti... Hvala.
vertigo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.4.2007, 16:33   #382
Nicolas
Deo inventara foruma

Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 299
Zahvaljeno 397 puta na 300 poruka

E presao sam lab x18, nije tesko bilo, malo scary u pocetku a posle je bilo ok, smori me malo to sto moram opet do Cordona do Guide-a, odjednom sam imao terrible reputation u Yantaru, a odradio sam sve misije ok, profesor Kriglov ostao ziv i tako, a kada sam se vratio u Bar opet exellent, e da i nesto su mi mnogo spustili "vrednovanje" za oruzja koja im prodajem.
Naisao sam na neko odelo kod onog profe/tradera u pokretnoj laboratoriji u Yantaru, 30k odelo, i iako sam dobio ono besno kao profesor Krigloc sto nosi ja lik uzeo i ono za 30k, a ono drugo kosta 24000 i ladno nudi bolje karakterisitke za 10% u tri stavke. Jel ono odelo zaista bolje jer po meni nesto i ne izgleda za borbu bas.
Probacu bas to za menjanje primarne municije, mada nemam predstavu kako...

Evo par screenshotova od mene opet (nadam se da vas necu smoriti s ovim):

ps Ne znam da li je kod vas tako ali ja kada sam malo podesio contrast, brightness i gammu slika mi je mnogo bolja.
Nicolas je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.4.2007, 18:11   #383
kvare_cg
Član

Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 50 puta na 43 poruka

Citat:
NikolaS kaže: Pregled poruke
E presao sam lab x18, nije tesko bilo, malo scary u pocetku a posle je bilo ok, smori me malo to sto moram opet do Cordona do Guide-a, odjednom sam imao terrible reputation u Yantaru, a odradio sam sve misije ok, profesor Kriglov ostao ziv i tako, a kada sam se vratio u Bar opet exellent, e da i nesto su mi mnogo spustili "vrednovanje" za oruzja koja im prodajem.
Naisao sam na neko odelo kod onog profe/tradera u pokretnoj laboratoriji u Yantaru, 30k odelo, i iako sam dobio ono besno kao profesor Krigloc sto nosi ja lik uzeo i ono za 30k, a ono drugo kosta 24000 i ladno nudi bolje karakterisitke za 10% u tri stavke. Jel ono odelo zaista bolje jer po meni nesto i ne izgleda za borbu bas.
Probacu bas to za menjanje primarne municije, mada nemam predstavu kako...

Evo par screenshotova od mene opet (nadam se da vas necu smoriti s ovim):

ps Ne znam da li je kod vas tako ali ja kada sam malo podesio contrast, brightness i gammu slika mi je mnogo bolja.
Ono odijelo sto ima profesor, zuto, uzmi samo dok prodjes kroz onaj tunel, tako sam ja uradio, a kupi i ono drugo, jer je ono zuto protiv vatre i radijacije najbolje, a proiv metaka ne valja nista, znaci kupi obadva, i onda posle tunela put barmena izbaci ono zuto profesorsko, tako ti je najbolje
kvare_cg je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.4.2007, 18:41   #384
nex999
Član

Član od: 5.8.2006.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 152 puta na 83 poruka

.....ili idi do stash-a u wild teritory-ju koji se zove "hidden safe" u jednoj kuci...ima malo jace radijacije i mora malko da se pomuci, skakanje, kutije i tako to...ali isplati se
nex999 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.4.2007, 19:57   #385
Nicolas
Deo inventara foruma

Citat:
kvare_cg kaže: Pregled poruke
Ono odijelo sto ima profesor, zuto, uzmi samo dok prodjes kroz onaj tunel, tako sam ja uradio, a kupi i ono drugo, jer je ono zuto protiv vatre i radijacije najbolje, a proiv metaka ne valja nista, znaci kupi obadva, i onda posle tunela put barmena izbaci ono zuto profesorsko, tako ti je najbolje
Aha, ma presao sam to, i to bas tako, nego mislim na ovo later, kada dobijem ono specijalno odelo po zavrsetku iskljucivanja ona tri reaktora u x18, meni je to odelo zeleno, e a bilo je zuto, tj narandzasto dok nisam sredio contrast, gammu i brightness. Zavrsio sam bas sve s Yantarom, sad sam u Army Warehouse-u.

E mislim da je ta kuca full sto se tice radijacije (u Wild Teritoriju), a ima i jednog Bloodsuckera, bio na kratko, ubio samo njega da me ne prepada i zbrisao.
(poslednji shot iz Yantara)

Mogli bi na leto kada bude malo vise slobodnog vremena da se organizujemo i da online napravimo svoj klan u Zoni, ako je to moguce uopste.
Stara 17.4.2007, 20:01   #386
Master Neo
Deo inventara foruma

Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 456 puta na 282 poruka

Ljudi kako to da ja sa mojom konfiguracijom iz profila, igram u 10x7 sve na max kao i full light, osim aa i retko kad secne... Mislim meni odgovara...
Master Neo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.4.2007, 20:04   #387
Nicolas
Deo inventara foruma

Hoces da kazes da ti je slika mnogo bolja od ove moje sa screenshotova?

Meni je na max u 1024x768, light na min. Ali nisam nista klokovao, pre svega mislim na grafiku. A i malo je mutno na ovim shotovima jer sam snimao uvek usred akcije pa pomeranja i slicno, a ono ranije je naravno radijacija.
Stara 17.4.2007, 20:08   #388
Ne$A
Veteran

Član od: 4.10.2006.
Zahvalnice: 293
Zahvaljeno 37 puta na 27 poruka

Evo jedan hint za sve koji igraju stalker- u labaratoriji kod Yantara, kod mrtvog lik gde se nalaze neki dokumenti, ima i njegovo odelo. Odelo uzmite i odnestite profesoru. Kod njega imate pod "Job" da donesete to odelo. Kada to uradite dobijete ono zeleno odelo koje ni malo nije lose....(cak bolje od onog SEVA).
BTW- ja mislim da igru mozes zavrsiti kako hoces, tako da nema bad-endova, osim ono kada poginute. Za ono ostalo vi birajete sta vam je bolje....
Ne$A je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.4.2007, 21:58   #389
Leeroy Jenkins
Član

Član od: 15.9.2006.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 62 puta na 32 poruka

Uh jedva se izvukoh ziv iz one laboratorije u Yantaru, nisam lepo procenio koliko mi naoruzanja treba. A i provalio sam kod onih prekidaca da ima odbrojavanje tek kada mi je ostalo manje od minut i jos sam tu snimio poziciju. Znaci povukao sam poslednju polugu u zadnjoj sekundi... Ovaj mod za skidanje vremenskog ogranicenja je super ali sam video jos nekoliko dobrih modova na FileFront-u kao sto su mod koji dodaje da trgovci mogu da ti popravljaju oruzje,i mod za koriscenje vozila, mod koji povecava mrlje od krvi, mod koji dozvoljava da nosis 170 kg opreme... Ima zaista super modova
Leeroy Jenkins je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.4.2007, 22:15   #390
Nicolas
Deo inventara foruma

E da znas, nemoj ici iz Yantara dok ne zavrsis ona tri dodatna questa od doktora/tradera iz pokretne laboratorije, laki su a i da se ne vracas kasnije zbog toga jer ces opet morati da se makljas po wild teritory-ju malo.

Edit: Dobra je fora i ovaj realistic mod, to treba probati drugi put.
Stara 17.4.2007, 22:45   #391
kvare_cg
Član

Određen forumom

Citat:
Mogli bi na leto kada bude malo vise slobodnog vremena da se organizujemo i da online napravimo svoj klan u Zoni, ako je to moguce uopste.
Da znas da bi bila super fora, ali ko zna moze li, dako naprve da moze, ima multiplayer, jos samo da vidimo preko neta kako ide to

Citat:
Master Neo kaže: Pregled poruke
Ljudi kako to da ja sa mojom konfiguracijom iz profila, igram u 10x7 sve na max kao i full light, osim aa i retko kad secne... Mislim meni odgovara...
Ne znam brate, ja je igram na istu rez, sve max, ali static light, i aa do kraja, pa mi sjecne jednom u deset min, a kad upalim dynamic light onda vec nervira kako sjecka, a ovako melje, na moju konf

Poslednja ispravka: Rocker (17.4.2007 u 22:47) Razlog: spajanje
Stara 17.4.2007, 22:52   #392
vertigo
Član

Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 103
Zahvaljeno 17 puta na 14 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku vertigo

Citat:
Dobra je fora i ovaj realistic mod, to treba probati drugi put.
Opisi malo taj realistic mode.
vertigo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.4.2007, 0:30   #393
Alex
Član

Član od: 30.12.2005.
Zahvalnice: 46
Zahvaljeno 12 puta na 7 poruka

Citat:
Kishobran kaže: Pregled poruke
Ma ljudi ima 5 'laznih' krajeva koji se zavrsavaju kod Monolitha (neko je postovao sve zavrsne animacije ovde, pretrazite) i 2 'prava' kraja - 1 se odma zavrsava posto vam onaj hologram ili sta-li-je objasni celu stvar (nema sta vise od toga da se objasni, tako da ne znam sta ljudima nije jasno) i vi prihvatite da se pridruzite njihovoj 'inicijativi', a drugi kad odbijete. I tada imate jos nekih sat-sat i po vremena igranja cime zavrsavate igru na najkompletniji moguci nacin.

Igrajte igru na tenane i bez zurbe jer to najmanje zasluzuje

Edit: @Ne$a
Taj deda je bio deo ekipe koja se probila do Monolitha. Ako si nasao Streloka onda znas koja je to ekipa
Ja sam igru presao na lazan nacin, dakle kod monolita. Ako moze neko da mi potanko objasni sta da radim da bih video pravi kraj? A da ne prelazim igu od pocetka?
Alex je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.4.2007, 1:32   #394
Maverick78
Veteran

Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 101 puta na 73 poruka

Citat:
Alex kaže: Pregled poruke
Ja sam igru presao na lazan nacin, dakle kod monolita. Ako moze neko da mi potanko objasni sta da radim da bih video pravi kraj? A da ne prelazim igu od pocetka?
Pazi,par kljucnih stvari se desava negdje na sredini igre,znaci kada u LabX16 nadjes tjelo od Ghosta,kod njega ces uzeti dokumente koje trebas odnjeti barkeepu,ali bi tada trebao i dobiti kvest da se nadjes sa Guide-om,to je stalker koji ce biti u onoj kuci sto je psi stalno napadaju negdje na pocetku,znaci na Cordonu. Nakon sto se nadjes sa njim on ce te uputiti kod Doctora,koji se nalazi u Strelokovom secret stash tamo kog Agroproma. Kad najdes docu,on ce ti dati neke bitne odgovore i dobices kvest da nadjes decoder u Pripjatu,u jednom hotelu. Tek sa tim decoderom ides u Cernobilj,zadnji nivo, gdje trebas naci secret lab.... nadam se da sam ti pomogao.
Maverick78 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Maverick78 na korisnoj poruci:
Alex (18.4.2007)
Stara 18.4.2007, 2:32   #395
Nicolas
Deo inventara foruma

Citat:
vertigo kaže: Pregled poruke
Opisi malo taj realistic mode.
Evo sta pise o njemu u attachmentu, to je Realistic mod.
Znaci beta je, ali nisam video da se ljudi zale na njega.

A i ima i Realism Mod, izgleda da je on malo ozbiljniji, tacnije Realism Pro Mod.

btw Provalio sam menjanje municije i granata, nesto sam bio izmenjao rapored na tastaturi pa se zbunio.

Ja sam sad u bunkeru, ide bogami sve teze i teze, ali nisam bio do Guide-a jos, to cu kad zavrsim ovo, mrzelo me da jurim do Cordona opet. A Iigra ima problema s questovima samo tako i nesto s rejtingom meni, na jednoj teritoriji imam exellent rejting dok na drugoj imam terrible/
Nego jel ima nekoga ko nije odradio zadatak na barijeri, jel su Monolithi i onda neprijateljski nastrojeni?

Malo sam ceprkao oko grafike i poboljsao dosta bogami (aa na sredini, i to bez klokova), i to ne koci nista vise nego pre, samo povremeno secne, mada sa static lightingom. Evo primera:
Priloženi fajlovi
Tip fajla: txt Realistic mod.txt (1,8 KB, 40 puta viđeno)
Tip fajla: txt Realism Pro mod.txt (8,1 KB, 19 puta viđeno)
Stara 18.4.2007, 9:33   #396
Alex
Član

Član od: 30.12.2005.
Zahvalnice: 46
Zahvaljeno 12 puta na 7 poruka

Citat:
Maverick78 kaže: Pregled poruke
Pazi,par kljucnih stvari se desava negdje na sredini igre,znaci kada u LabX16 nadjes tjelo od Ghosta,kod njega ces uzeti dokumente koje trebas odnjeti barkeepu,ali bi tada trebao i dobiti kvest da se nadjes sa Guide-om,to je stalker koji ce biti u onoj kuci sto je psi stalno napadaju negdje na pocetku,znaci na Cordonu. Nakon sto se nadjes sa njim on ce te uputiti kod Doctora,koji se nalazi u Strelokovom secret stash tamo kog Agroproma. Kad najdes docu,on ce ti dati neke bitne odgovore i dobices kvest da nadjes decoder u Pripjatu,u jednom hotelu. Tek sa tim decoderom ides u Cernobilj,zadnji nivo, gdje trebas naci secret lab.... nadam se da sam ti pomogao.
Aha... Uuuu, pa ja bih morao maltene ispocetka...
Pazi, ja sam prateci walkthrough otisao do hotela i tamo do sobe 26, gde se taj dekoder nalazi, ali mi ne da da udjem unutra (vrata su zakljucana), sto sugerise da mora da se taj quest pokrene kako bih usao u sobu. Nema veze...
A jel mozes da mi das neki tvoj save game od tih vrata u secret lab?
Alex je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.4.2007, 12:29   #397
Ne$A
Veteran

Član od: 4.10.2006.
Zahvalnice: 293
Zahvaljeno 37 puta na 27 poruka

@NikolaS
Mislim da su oni Moonlightovci uvek neprijateljski nastrojeni...
Ne$A je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.4.2007, 13:27   #398
kvare_cg
Član

Citat:
Ne$A kaže: Pregled poruke
@NikolaS
Mislim da su oni Moonlightovci uvek neprijateljski nastrojeni...
Ja isto mislim da su oni uvjek neprijatelji, barem su meni bili.
A sto se tice reputacije, mislim da ima veze u koji se dio mape nalazite, jer ubijanje vojnika donoci terrible reputaciju, e sad ako na taj dio mape dje ste sad, vecinu "stanovnika" cine vojnici, ta ce bit reputacija, barem je to moje misljenje, mozda grijesim, ali to je logicno objasnjenje

Citat:
Maverick78 kaže: Pregled poruke
Jeste, tu su par kljucnih stvari, ali ipak mu je najbitnije da prihvati quest da nedje dekoder, i da onda dok je u Pripjatu, da odluci oce li sa onim Stalkerima da ide, ili da sam udje u NPP, pa da nadje ulaz u secret lab, mada je ulaz lako naci, nije nesto mnogo sakriven
Stara 18.4.2007, 14:09   #399
M.Silenus
Veteran

Član od: 27.12.2005.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 124 puta na 82 poruka

Citat:
Još bolje, da organizujemo ekskurziju do Černobilja!
M.Silenus je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.4.2007, 14:21   #400
kvare_cg
Član

Citat:
M.Silenus kaže: Pregled poruke
Još bolje, organizujemo ekskurziju do Černobilja!
Hahahaha, ovo je dobro, nije losa ideja, samo se bojim da nam radijacija ne udari u glavu, pa se porokamo medju sobom
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Shadow Man caine Akcione igre 5 23.5.2014 20:28
Shadow Factory miša topola Male igre 4 20.12.2009 13:53
Shadow Quest Nash Knight Male igre 6 22.11.2008 17:29

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 0:35.