![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Novi član
Član od: 27.4.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
kako da igram pes 6 ne netu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Novi član
Član od: 27.4.2007.
Zahvalnice: 1
|
![]()
dal je moguce to sa kopijama
|
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Starosedelac
|
![]()
Lepo
![]() ![]() www.pesoholichari.com takodje poseti za taze patcheve! |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Starosedelac
|
![]()
Na pesholicarima se lazu sacuvaj boze
NPR. za update za Meridian ligu se lazu dva-tri meseca ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Veteran
Član od: 31.1.2007.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 171 puta na 98 poruka
|
![]()
Posto ne mogu da gledam Milan - Manchester (posao
![]() Da li postoji neki nacin da se da gol iz slobodnog udarca u ovoj verziji... Igramo vec duze vreme PES6, ali svaki slobodan udarac nam je poklanjanje lopte, jer nemozemo da provalim kako se sutira.. U PES 4 su bile one kombinacije, recimo drzis gore + brzo trcanje, to je za vece razdaljine, dole + sporije trcanje za manje razdaljine i prebacivanje zivog zida, ali nista vise od toga ne radi.. Kako se dodjavola sutiraju slobodnjaci ovde? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#410 | |
Veteran
Član od: 31.1.2007.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 171 puta na 98 poruka
|
![]() Citat:
Ja sam samo jednom dao iz slobodnjaka od kako je izasao PES 6, mora da ima neka fora, mada po dosadasnjem iskustvu, svaki pokusaj mi je nasumican totalno, nikakvog pravila nema, a bas steta, u PES 4 su bili idealno uradjeni slobodnjaci, ako znas da sutiras i ako je dobar izvodjac, sanse da das gol su nekih 50, 60%, kao u stvarnosti.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
Novi član
Član od: 3.5.2007.
Zahvalnice: 0
|
![]() Citat:
Sada novi tim radi MSL patch. Ozbiljna ekipa se skupila i radimo pod patronatom tog sajta. 80 posto posla je gotovo, i ne zurimo nigde. Resili smo da je kvalitet vazniji od kvantiteta. Dakle kada izadje ochekujte tezhak patch u MB ali isto tako vredan svakoga kilobajta!! Screenove vam jos ne mogu dati, ali verujte mi na rech da cemo i najveceg skeptika razuveriti.... evo recu vam samo da ce najachi nasi timovi imati svoj stadion... zvezda,ofka,vosha i pfc... Do izlaska patcha poz od PEET-a ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Član
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 38 puta na 34 poruka
|
![]()
Jer zna koliko se krece cena za original PES6, i ima li uopste kod nas da se kupi!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#413 | |
Veteran
Član od: 12.4.2007.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 103 puta na 86 poruka
|
![]() Citat:
![]() To se može postići za dan posla, možda 2 dana sa kvalitetno urađenim dresovima Sada sam pročitao da još nije ni počeo import stadiona, što će dodatno odužiti izlazak ovog dodatka. No bar će ti stadioni biti spremni za PES7. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#414 | |
Novi član
Član od: 3.5.2007.
Zahvalnice: 0
|
![]() Citat:
eh... to mozda na sajtu nisu poceli... mi cemo do 10.maja imati sve stadione koje smo uradili u patch-u ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#415 | |
Veteran
Član od: 11.7.2006.
Zahvalnice: 146
Zahvaljeno 153 puta na 97 poruka
|
![]() Citat:
Sto se tice neke fore za izvodjenje, nisam provalio nikakvu. Jedino iz iskustva mogu da kazem da je verovatnoca 99% da neces dati gol sa rastojanja veceg od 25m. tako da se i ne isplati sutati. Prethodni kog sam ja igrao je PES 5 na kom su takodje bili nerealni slobodnjaci ali u sasvim suprotnom smeru. Meni je recimo sa Lampardom bila sansa da cu dati gol nekih 90%. Nerealno, ali zabavno ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Veteran
|
![]()
Ja se ne secam da sam da neki gol iz slobodnjaka na PES 6...Mozda i zato sto sam batali da sutiram direktno,vec uglavnom koristim kombinaciju...Za slobodnjake s leve strane,moze i malo veca udaljenost,kombinacija u kojjoj Riise sutira-fenomenalno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Starosedelac
|
![]()
Jel moze PES6 da se igra online nekako?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#419 | |
Član
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 38 puta na 34 poruka
|
![]() Citat:
Ako moze iskustva nekih koji su igrali PES6 online, interesuje me koliko to dobro funkcionise, vredi li dati 30e ali da mogu da odigram po neku normalnu tekmu, ne bih bas da dam 30e a posle kuku lele da koci, laguje ili sta vec. (inace imam kablovski net) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Član
Član od: 13.12.2006.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Igram pes 6 bas aktivno igra je bruka! Sto se tice golova iz slobodnjaka nisu problem ako izvodis sa dobrim igracem, i gol moze da se da pored golmana nemora samo od precku ili stativu, ja igram sa Arsenalom i Henry je prosto neumoljiv sto se tice svega
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pro Evolution Soccer 4 | zWest | Sportske simulacije | 10 | 19.4.2009 16:40 |
Pro Evolution Soccer - Golovi, akcije | Patton | Sportske simulacije | 35 | 21.9.2008 19:54 |
Pro Evolution Soccer 2008 PC resenje za sve | relja1234 | Sportske simulacije | 7 | 3.6.2008 10:01 |
Laptop za Pro Evolution Soccer? | Sledge_Hammer | ŠDK - Prenosni računari | 20 | 20.10.2007 22:14 |