![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Masina :
Procesor : Athlon 2000+ Ploca : VIA KT400 Memorija : 768 MB DDR Hard : 2x40 GB Integrisana zvucna Graficka : ATI 9550 Sistem : Windows XP Home edition Oridjinale Problem : Mrtvi trojanac ![]() ![]() Da li postoji neka mogucnost da se odstrani ili mi ne gine reinstall sistema. Hvala unapred na pomoci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Deo inventara foruma
Član od: 31.8.2005.
Zahvalnice: 974
Zahvaljeno 965 puta na 571 poruka
|
![]() Citat:
Posle čišćenja diska od zaraženih fajlova, kad budeš pokrenuo svoj Windows, iako se virus, recimo, poziva u Registry-ju, neće moći da ga pokrene, jer si ga obrisao (logično, zar ne? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Hvala na odgovoru.Probacu to da ga ocistim sa Avast-om i javljam da li je nesto pomoglo.Pozdrav
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Meni je neki glupi virus zarazio sve exe fajlove na kompjuteru i sada kada hocu da udjem u bilo koji program ili igru prvo moram sa Avastom da skeniram taj fajl pa da ga popravim...Ima li nacina da ocistim kompjuter bez rusenja sistema?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Ne znam kako si to uspeo,ali ako je toliko lose,veruj mi najbolje resenje je reinstall sistema....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 455 puta na 384 poruka
|
![]()
To su nekada radili CIH virusi. Cak i nakon ciscenja ako makar jedan fajl bude preskocen, restrartom masine je ponovo sve zarazeno. Probaj da napravis diskete za ciscenje (u novom Kasperskom je to CD) pa butuj racunar sa njih i tako probaj da sredis stvar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Deo inventara foruma
Član od: 31.8.2005.
Zahvalnice: 974
Zahvaljeno 965 puta na 571 poruka
|
![]() Citat:
Obratite pažnju ako imate uključen System Restore na NTFS-u - vraćanjem na neki od starih Restore Pointa, vratićete i virus, pošto po defaultu nije omogućen pristup System Volume Information direktorijumu. Naravno, moguće je omogućiti pristup grupi Everyone, pa tek onda iskenirati ceo disk. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|