![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 8.2.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Da li neko zna u cemu je problem,moj USB flash disk radi na mom kompu,cim ubacim neciji drugi,komp ga prepozna,instalira drajvere,i restartuje se,i tako svaki put kad je flash disk unutra.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Koji OS koristiš. I meni se ponekad dešava sa nekim flash memorijama da izbaci da je podešena nova konfiguracija i da li želim da restartujem OS. Ali sve radi normalno i bez restarta tako da ga nikada ne restartujem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
Fazon je sto se meni restartuje i bez bilo kakve poruke,koristim XP Proffesional.Znaci cim gurnem flash on se odmah restartuje,ne znam u cemu je fazon???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
CSC
Član od: 23.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2.588 puta na 1.856 poruka
|
![]() Citat:
![]() Poslednja ispravka: Freško (19.6.2007 u 23:34) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]()
Moj flash disk koji radi korektno je Corega,i MP3 Player Kingston od 1 GB (oni ne prave problem).Pravi ortakov mob koji smo prikljucili preko USB kabla (Sony Ericsson W800i) i jos neki Flash diskovi (No name).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
koje napajanje imas, meni se desavalo isto to i kad sam kupio kvalitetnije napajanje prestalo je
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ponekad neki mobilni telefoni mogu da stvore probleme verovatno sa napajanjem jer se pune preko USB-a i to mozda moze da zayebe neko loshije napajanje, znam da deluje besmisleno, i da ne ma logike ali to se bas desavalo dvojici mojih ortaka, jednom je 2 puta padao sistem kada mu je mobilni (SE k750i) bio neko vreme povezan preko USB-a, a drugome koji je povezivao vise telefona otislo napajanje.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Predrag Stankovic na korisnoj poruci: | ||
Milos_vkbgd (22.6.2007) |
![]() |
#8 |
Novi član
|
![]()
Stvarno smesno,da covek ne poveruje>
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
komp blokira cak i u biosu | Mishkoo | Kvarovi | 3 | 12.1.2007 15:03 |
pomoc!!! (komp se sam resetuje...) | nino | Kvarovi | 26 | 10.1.2007 17:47 |
Komp se resetuje, i neprepoznaje mi HDD... | aXi_ | Nosači podataka | 20 | 10.1.2007 12:31 |
KOMP SE SAM RESETUJE?! | polarnimeda | Kvarovi | 3 | 3.7.2006 16:13 |
Kad igram Warcraft TFT posle nekog vremena komp mi se resetuje! | Strahinja011 | Kvarovi | 10 | 9.6.2006 13:36 |