![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Član
Član od: 15.10.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 7 puta na 7 poruka
|
![]()
Da li je ovo 100% i ima li neki limitacija? Ako jeste bice zbogom WoW piratskim serverima and hello Last Chaos.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Član
Član od: 21.11.2005.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 21 puta na 9 poruka
|
![]()
Interesuje me pošto sam vec počeo da skidam ovo čudo, da li bi mogao malo bolje da objasniš (BaneKG ili neko ko je igrao):
1. Šta se desava za petovima kad umru odnosno vitality pointovi im padnu na 0? Kako ih oživljavaš? Tako sto cekas Xsati ili huntujes Xsati? 2. Kod upgradeovanja itema postoji šansa ako je item 3+ level da se pokvari (ruined) item? Da li se isplati upgradeovati uopšte? 3. Šta radi bloodseal gem? 4. Čuo sam da zarađuju preko kupovine itema za pare (odnosno Aeria pointove). Da li su ti itemi mogu dobiti farmingom? Da li guardian dobija Aeria pointove? |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku rogehpelb na korisnoj poruci: | ||
BaneKG (5.7.2007) |
![]() |
#23 |
Član
Član od: 28.5.2007.
Zahvalnice: 21
Zahvaljeno 19 puta na 15 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() 1. Kada ti odapnu petovi, sto se meni desilo juce usled vrlo "lepog" laga ![]() Postoje 2 nacina da ozivis pet: a) Cekas odredjeno vreme, koliko ti igra i kaze. ali... to nije pravo, realno vreme, vec vreme koje provedes za igrom. Znaci - dosta vremena. Meni je, kao sto i rekoh, bilo potrebno 12 sati igranja da bi mi se pet oziveo. Ja vam ne bih preporucio da to radite, jer je to mnoooogo vremena. Stoga predjite na opciju b) koja kaze: b) Platis lepo animal traineru koliko trazi i pet je revive again! U mom slucaju zaginuo mi je moj Dragisa (Dragon lvl 31). Morao sam platiti 200k da bi ga oziveo. Proporcionalno levelu peta raste cena ozivljavanja. To je sve. Znaci, odete u Randol, kod animal trainera i ozivite peta uz novcanu nadoknadu. 2.Fora kod item upgrade (+1,+2, ...+10 i najnoviji itemi +15) jeste bas ta sto si rekao: item se moze unistiti nakon +3! Znaci +1, +2 i +3 su sigurni sto se opstanka itema tice. Sve do +3 radis sa smelting stones. Nakon +3 radis sa heaven stones. I tek na +8,+9 radis konacno sa extreme stone. Samo jedan extreme stone se moze upotrebiti na jedan item. Da li se isplati? Hm, iskreno koliko sam video ne vredi to raditi kada si manji lvl (npr. do 40 lvla). Mnogima ce to izgledati mnogo, ali verujte mi - ulozicete velike pare u smelting stones, u heaven stones i dosta para ako proces ne uspe i na kraju - 2m weapon 33lvl + 5 npr. Ovo je samo primer, tek na visim nivoima imacete i vise novca a i vise HS (Heaven Stone) pa kombinujte. Vec vidim da se kolaju neke price da upgrade ima vece sanse da uspe ako ste barem 1% exp dobili uz pomoc itema kojeg zelite upgradovati.Sta to znaci? Imate weapon lvl 33. Bijete se dok ne dobijete 1% exp-a i stavite smelting stone. Sanse su, kazu, vece. Probacu bas, pa cu javiti da li sam uspeo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Član
|
![]() Citat:
3. Uh to je bogom dati bonus!!! Njega kupujete kod Merchanta Jeresa u Randolu (kosta, mislim, oko 1k). Itemi imaju tu sposobnost da nakon odredjenog vremena provedenog u borbi dobiju sposobnost bloodseala - cim to vidite, stavite bloodseal gem i videcete rezultat. Postoje razliciti bonusi koje mozete dobiti: +1 mage att, +4 evasion, +6 psychical prowess, +3 long range attack, itd. Znaci za 3-5k vi dobijete veliki bonus!!! Moj savet vam je da kada kod mozete iskoristiti bloodseal gem to i uradite. Weapon ima 5 tzv. bloodseal punjenja a armour 3. 4. Uh, nisam te bas razumeo: "da li se itemi mogu dobiti farmingom"?!? Last Chaos zaradjuje, u pravu si, pare preko tzv. Item Mall-a. Sve sto ti treba jesu pare i neki oblik placanja (PayPal, PayByCash ili neka internet Card). Ja ne znam ni za jedan drugi nacin dobijanja odn. kupovine itema iz Item Mall-a do ovog. Ne, Guardian ne dobija Aeria points, vec tzv. reputaton points. Sa njima on moze kupiti vrlo jak i jedinstven armour. Znaci Reputation i Aeria points nemaju nikakve veze jedno sa drugim. Eto toliko ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Član
|
![]()
Fino jedva cekam da vidim ovu igru u praksi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Član
|
![]()
Šteta. Mada eto ovaj scroll of summoning i npr. book of teleport iz item mall-a... Jel ih moguće na neki način zaraditi bez posezanja za novčanikom (pretpostavljam da je japanesse armor set nemoguće dobaviti drugačije)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Član
|
![]()
Taj item mail izgleda kao mala limitacija. Igru patchujem vec 2 dana. Koliko pocnem patchovanje nestane mi struje. I tako pet puta. Bas me nece ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Član
|
![]()
Eh, bas mi je zao za to patchovanje bez struje
![]() Nego, Item Mall. Hm, kako reci? Prosto, ja sam trenutno 40 lvl Cleric, a nikada nisam kupio nista iz Item Mall-a ![]() Naravno, da ima svojih pogodnosti, ali umerenom igrom daleko cete dogurati. Evo kao ja, na primer: dosao iz grada u 02:00 i evo zaginuo do pola pet ujutru sa nasima. He he, salim se, naravno. Videces i sam sto se Item Mall-a tice. Puno pozdrava ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Član
|
![]()
Uspeo sam da patchujem igru.Pokrenuo je, i razocarenje. Krecem se misem (ok to sam svario), ali seckanje muzike i same igre no way. Sta cu kada imam 512 mb memorije? Oh whell idemo opet na gameogre. Poz .
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.9.2006.
Zahvalnice: 437
Zahvaljeno 1.113 puta na 716 poruka
|
![]()
juce sam krenuo i 10 sam lvl nick mi je BlacKKnight! Daj ljudi da napravimo neki srpski guild, ako vec nepostoji, i da se udruzimo i onda haramo mapama kao jedna horda, ustvari banda bolje da je nazovemo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() Mada, sto kaze Dacha igra fino radi i sa tih 512Mb. A sto se klana tice mozete se, naravno, i ovde dogovoriti a dao sam i onu adresu http://www.lcexyu.co.nr/ pa postujte i tamo, jer ima vise igraca. Gde vama odgovara. Napravili smo taj drugi forum samo za LC, ma procitali ste valjda moju uvodnu rec (he he, kao u skupstini). Za guild vam trebaju Skill Points, mala napomena! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Član
|
![]()
Prijatelj mi je preporucio igricu,i jutros sam je skinuo.Ali po skidanju prijavljen je problem da ne moze da nadje flash.ocx.Instalirao sam igricu i ponovo u toku instalacije prijavio je isti problem.I kada sam pokrenuo launcher ucitavao je do 85/95 i prijavio ponovo problem i loading je blokirao.Resetovao sam ucitavanje i ponovo je stiglo do 85/95 i ponovo isto.Imam najnoviju verziju Macromedia Flash Player posto kada sam problem rekao drugu on mi je rekao da downloadujem Flash Player.Ali nije pomoglo.Igra izgleda super i stvarno bi voleo da je igram.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Član
|
![]() Citat:
Drugo sto mogu videti a bitna je stvar: Budi siguran u tacan naziv greske koju ti prijavljuje sistem! Naveo si da je u pitanju flash.ocx. To si naveo sa malim slovom "f". A ja znam, i to dobro znam, da je to u pitanju spyware! Pogledaj dobro da li je malo slovo f ili veliko F. Jer ako imas ovakvu gresku sa Macromediom prijavilo bi ti Flash.ocx. Da li ti je ovakav error: ![]() Obrati paznju na veliko slovo F!!!! Po onome sto sam procitao sa neta, moze biti da su u pitanju drajveri za graficku, ali nemoj mi verovati. Najbolje idi na link koji sam ti dao gore jer ima puno ucenijih ljudi od mene. Sta zna jedan buduci doktor o racunarima ![]() Probaj neki antyspyware da uradis, cisto da budes siguran. I probaj da promenis Internet Explorer jer, koliko vidim, tako nesto se desava samo na IE 7. Ne znam, ipak konsultuj strucnije ljude gore na podforumu. I ako i dalje ne nadjes potrebnu pomoc kucaj na Google "flash.ocx errors" ili "Flash.ocx errors". Pa trazi, sta da ti kazem. Nadam se da ces resiti ovaj problem. Cujemo se |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku BaneKG na korisnoj poruci: | ||
Cain (7.7.2007) |
![]() |
#40 |
Deo inventara foruma
|
![]()
A zasto se svi nebi jednostavno ugurali u jedan server i tamo igrali. Ovako smo rastrzani po svetu i razlicitim serverima. Jel neko hoce da realizujemo moju ideju o guildu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Greške/zamerke | Nash Knight | Tekstovi u SK | 285 | 23.9.2016 5:55 |
Warhammer: Mark of Chaos | voodoo_ | Strateške igre | 17 | 18.7.2008 10:50 |
Last Chaos | Inuyasha | Mrežne igre | 7 | 25.4.2008 13:48 |
Jos 25 dana do izlaska Warhammer: Mark of Chaos | Isko | Strateške igre | 12 | 21.10.2006 21:54 |
Besplatno hostovanje i promocija YU i eXYu igara, modova, projekta | pcigre | Pravljenje igara | 0 | 4.2.2006 5:00 |