![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Član
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 31 puta na 27 poruka
|
![]()
Cccccc .... e nemam šta reći više ... što dolazim ovde uopšte
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
Izvini, a šta si očekivao kad vrlo dobro znaš (ili ne znaš) da ovaj forum sprovodi anti-warez politiku?
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
paparazzo
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 601 puta na 179 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Član
Član od: 3.3.2007.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
ja mogu da se pohvalim gugl grupom koju smo napravili drugar i ja u svrhu razmene domacih zadataka elektronskog tipa
![]() pelezinjo at googlegroups.com |
![]() |
![]() |
#385 |
Član
Član od: 16.10.2006.
Zahvalnice: 65
Zahvaljeno 62 puta na 23 poruka
|
![]()
Moja virtualna galerija www.artwanted.com/girl_genius (da ne bude zabune, sajt nije moj, ja sam samo clan).
|
![]() |
![]() |
#386 |
Član
|
![]()
Ljudi dobre volje, izvolite posjetiti fin Counter Strike forum, napravljen prije 2 dana, pa malo spammajte, hehe.Hwala.
www.csprogamers.co.sr To je forum od druga, pa regajte se, znamo da ovakvih foruma ima dosta ali ovo je only 4 fun |
![]() |
![]() |
#387 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo posle dosta peripetija i moj sajt je proradio.Slike su zastarele ali vremenom bice dosta promena na samom sajtu.Uskoro bi sajt trebao da se prevede na engleski jezik,potrudicu se da bude i na francuskom jer mi rodjena tetka govori isti.E sad znam da cete da me rafalnom paljbom ismejati
![]() www.smisdejt-foto.com Poslednja ispravka: todos (16.7.2007 u 18:44) |
![]() |
![]() |
#388 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Ismejaćemo te zbog "izvršim prevod na engleskom jeziku" ("ja izlazim na kolovozu, on naleće na mene i penje se na haubi"
![]() ![]() Što se sajta tiče, ne vidim da mu nešto bogznakoliko fali, bar za početak. Poslednja ispravka: VojaM (16.7.2007 u 19:06) |
![]() |
![]() |
#389 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#391 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
#392 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#393 |
paparazzo
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 601 puta na 179 poruka
|
![]()
^Pa to je barem prosto:
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0"> Nije ni cudo sto nece, jos se nije desilo da nesto radi sto je pravljeno u FrontPage-u ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Član
|
![]()
^Nije problem jeftinoce ili cega drugog, vec ideje.
Treba ti sajt, otvoris blog. ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Član
|
![]()
Mozda najosnovniji:
nemanja.blog.co.yu --- licni blog plumts.com --- "firmin sajt" nezavrsen i jos 5 ~ 6 sajtova zavrsenih i objavljenih. Zamerke mogu da imam bez obzira sto smo zemljaci, nema protekcije. ![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Kaiser Soze na korisnoj poruci: | ||
todos (18.7.2007) |
![]() |
#398 |
Novi član
Član od: 19.7.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Od live FRPa nema boljeg, ali mnogi od nas nemaju toliko vremena, ili ne mogu da se skupe, fali im GM.. itd.. Onda mi dodjosmo na ideju online FRP-a. Treba ti za post 10min! A toliko vremena svako ima! (naravno ako ima komp
![]() ![]() Za sada se igra D&D, 3, 3.5 , nasa edicija ![]() svratite! ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Član
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Evo napravio sam sajt o tenisu,
tj sajt je uglavnom o srpskom tenisu, novosti, uvek nove galerije sa slikama forum... www.srbijatenis.net komentari... |
![]() |
![]() |
#400 |
Član
|
![]()
Ako si ovo ti zaista radio, moras da shvatis da ovakvi, high-profile sajtovi, sto bi ovaj trebalo da bude, ne moze da ima alexa zalepleno ispod menija i ove ruzne dzidzabidze "VAS BANER OVDE!".
To je jednostavno ruzno. Sajt o tenisu a na dnu "Besplatne knjige PROROCANSTVA", ma daj! Time odbijas posetioce. Ovi linkovi sto si ih izvadio i stavio u header galerija, razmena banera itd... Sve me vuce na to da si iskoristio template za Joomla, a ove "linkove" uradio za 5 sekundi. Moj savet, izbaci sve ove reklame i postavi GoogleAds sistem, ako nista, barem ce biti lepse. |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blog, forum, sajt |
|
|