![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Koje sve igrice novije relativno mogu da igram sa njom,naravno tesko od ovih naslova iz 2007/06?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 300 puta na 236 poruka
|
![]()
Za sad recimo:
FlatOut2, kad se setim bice jos... o kojim godinama pricamo... ne znam tacno ni iz koje je godine FlatOut2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Pa nije bash novo al bi mogo HL2, a i pouzdano znam da je moj drug preshao oblivion na toj istoj karti
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 555
Zahvaljeno 617 puta na 284 poruka
|
![]()
NFSpeedovi svi... na low naravno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sto na low?
Imam istu graficku i kod mene ide Carbon na 1024x768 na medium i to solidno,a kad sam bio prebacio na High,imao sam stopanje zbog prenatrpanja grafickog procesora (ne)potrebnim efektima osvjetljenja,sjena i refleksije po automobilima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
HL2 sam presao bez problema,jedino u episode one sam napocetku kroz citadelu imao sliku zidova kao sahovsko polje,b2142 sam instalirao,nasao i....za single player,pocela da se ucitava mapa belgrade i izbaci u windows,instalirao sam brothers in arms earned in blood,pocne ucitavanje ali mi se pojavi plavi ekran i moram restart,ne znam zasto nece i sta moze sto se tice ove igrice da bude do masine,ko ima jos neke koje zna neka napise,uskoro,posto je agp sledi zamena ploce i pci neka grafa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Max Payne 2 (po meni graficki NAJBOLJE optimizovana igra u posljednje vrijeme) svi dijelovi NeedForSpeed serijala Just Cause (800x600 medium) GTA San Andreas (1280x1024 full) Pro Evolution Soccer (max detalji max rezolucija) DTM Race Driver Sad sam skoro nabavio Rezi 4 (Resident Evil) pa cu i njega da "ganjam" pa ti javim kako ide ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pogledaj malo i ovu temu:
http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=18443 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
Hvala,samo javljajte ljudi,nema se para uskoro za upgrade
![]() zaboravih,gledam ovaj link sto je postovao Patton,Doom 3 sam odigrao po meni odlicno(ionako je horror smor).... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]() Citat:
Vec sam pricao da sam ja na Athlon xp ,256mb , fx5600 bezuspesno pokusavao da pokrenem NFS MW odnosno frame rate je u 800x600 sve na low bio oko 15fps.GTA SA kada stavim sve na higj i 12x10 ima oko 20fps(tacno se secam) na ovoj konfiguraciji.A slozicete se da je 9250 slabija kartica od fx5600. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Starośeđelac
|
![]()
Radice ti sve sportske simulacije na maksimalnim podesavanjima, ukljucujuci i '08 izdanja vjerujem, koja tek treba da izadju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Starosedelac
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 300 puta na 236 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
jos ako ima nabijeni proc i ako ima 128bit grafu i ako ima 2gb rama e onda DA moze da igra, ALI najverovatnije to nema.
@ dimo nema sanse da mu FIFA(bilo koja od 2006 godine) radi bez seckanja jer onda secka na mnogo jacim konfiguracijama(ati x700) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
|
![]()
Mogli bi i svi heroes-i
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Član
|
![]()
pa FIFA 07
F.E.A.R G.T.A VICE SITY PES 5 SWAT 4 FLATOUT 1 i 2 NWS 2 Underground nisu sve bas za ovu godinu ali bi ti radile na LOW uz 1024 x 768 , i minimum 512 mb rama |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Starośeđelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Nije mi sve islo extra,normalno,ali ja kazem sta se MOZE igrati u ugodnoj atmosferi,pri nesmetanom frejmrejtu,bez nesto pretjeranog trzanja... I Heroje peticu sam igrao na 1024x768 i bilo sve ok na medium detaljima (nesto medium nesto high) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Veteran
Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 101 puta na 73 poruka
|
![]() Citat:
znaci vidi ako ima takva grafa ali da je 128bitna,jer ova 64 bitna definitivno nije za igranje. eh sad, vidim da se vecinom sada prodaju ove 64 bitne,ali ti pokusaj da nadjes 128 bitnu ako mozes. i da,9250 je dx 8.1 kompatibilna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Hitman 2
SWAT IV The Punisher Medal Of Honor (sa expanzijama) Gun (ortak je igrao, ne znam koja podesavanja, ali islo je na nekih 40fps i nije izgledalo loshe) Warcraft 3 Freedom Fighters Postal 2 NFS Carbon Rainbow 6: Raven Shield Command and conquer : Generals PES itd.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|