![]() |
![]() |
![]() |
#841 |
Starosedelac
|
![]()
Pa znate sta ljudi,polovicno ste upravu.Razor kad kupi radiancu,jedan je od najboljih farmera,recimo ja sam za 1 sat,primera radi kupio:radiancu,treads,butterfly,3 bashera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#842 |
Član
Član od: 8.3.2006.
Zahvalnice: 74
Zahvaljeno 34 puta na 27 poruka
|
![]()
E što sam skonto foru danas...
![]() Znači moj tim odvaljuje Rošana lvl3, suprotnog tima nema, brzo brzo, sve super, dobili ga bežanijaaa, osto ja da pokupim sir i "slaninu" ![]() kad skontam neka ptica ![]() ![]() sir i aegis....!!!!!!! ![]() Dok sam ja skonto koliko je sati, da je to njiova ptica lopuža, pa dok zamahnem,i kasno je deknem, eto bar im aegis potrošim... ![]() Znači šok kod nas ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#843 |
Starosedelac
|
![]()
Ja sam uspeo da ukradem i aegis i sir sa weaver-om lol,imam replay
|
![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Član
|
![]()
E dobru foru što sam vidio...
Znači ako sa Priestes odapneš stun strelu u uskom "kanjonu" reke pod nekim uglom, ona se odbija o zidove i nastavlja da ide pravo... Tjs prati prati pravac reke.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#845 | |
Član
|
![]() Citat:
??? ![]() nisam znao da se strela uopste odbija... Aj da se i ja ukljucim... Moj favorit je Spiritbreaker a.k.a. Barathrum... Boots of Travel je obavezan ali tek ih uzimam oko 15 lvl Prvo obican Boots pa S&Y pa Manta Style koja mi je u poslednje vreme isto postala obavezna (samo pridjes protivnickom heroju, najbolje sa Charge pa click Manta ![]() ![]() A vec za ostale slotove smislite nesto, ako se igra traje i dalje ja mu obicno stavim jos jedan Basher... za svaki slucaj ![]() I ima neke fore sa Battle Fury... Kad recimo kupite Leviathanu on se vrti svaki udarac... bukvalno... probajte malo je zbunjujuce... to i nije tako lose jer svakim udarcom nanosi 200+ dmg u radiusu ali je dosta sporo... ovo je dobor za farming recimo... I Yurnero ima slicnu foru sa BF... stalno udara crit sto je odlicno uz kombinaciju sa Hiperom, jedina zamerka je sto ima ultra malo helta ali kad imate ovo onda je farming laganica... para ko salate ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
Starosedelac
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 154 puta na 115 poruka
|
![]()
@Balaburin
Ne ne, loshe si ti to shvatio - Tide se vrti za svaki udarac, ali nije svaki Ancor Smash, prosto mu je takva animacija za cleave. Isto je i za Juggernauta, nije svaki udarac crit, to mu je animacija samo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
Starosedelac
|
![]()
Ne slazem se bash.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#849 | ||
Član
|
![]() Citat:
![]() Sad sam proverio u single playeru... ali bas su im bzv animacije ![]() Citat:
totalno u pravu ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#850 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Tako da veruj mi da je bolje da uzmes lepo bot,dagger,linken(vanguard nemoj zato sto se nestakuje sa anchor smash ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#851 |
Član
|
![]()
Ladno sam juce igrao sa likom koji je Sand Kingu nabudzio Desolator
![]() Nko nije mogao da mu objasni da ne radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
Veteran
|
![]()
mozda battlefury nije najbolji item za njega ali ne verujem da bi mu neko rekao da je n00b
|
![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Član
|
![]()
Uostalom što trošiti keš na area dmg, ako već imaš 3 da to radi.
Ja mu prvo kupim hyperstone, a onda BoT. Posle nastavljam lagano, hart, satanic.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
Novi član
Član od: 17.6.2007.
Zahvalnice: 21
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Jel neko od vas igrao sa Night stalkerom a.k.a. Balanar.
Mislim: 1-uspori i 350 dmg 2-40% miss i neka vrsta silencea samo sto se ne zove tako 3-noću dobija 35% atack i 75% movement speed 4-pretvori dan u noć na 80 sekundi ![]() Jel nije dovoljno... mislim ko može da ga dobije. Noću ne može niko da mu pobegne prvo usporenje pa fear onda ga izudaraša 20 puta (barem 4 puta stanuješ sa basherima) i onda ako slučajno preživi opet 1 i gotovo, a ti ne bez ogrebotine (osim ako te ne udari 2-3 puta jer nema moći pa samo to i može) Još sklopiš 2 bashera,power threads,heart,satanik i još nešto šta ti padne na pamet (ja preporučujem eci-peci-pec taktiku) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#856 |
Veteran
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 95 puta na 71 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#857 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
XXXtreme
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#860 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
dota |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
DotA All-stars | Lucic Nemanja | Online susreti | 79 | 14.6.2009 22:48 |
Izrada mapa: DotA Marvel comics edition | Adonai037 | Mrežne igre | 5 | 1.8.2007 2:03 |
Dota i Kanter | skorpius | Akcione igre | 24 | 23.11.2006 6:55 |
Metacritic lista - Strategije | The mighty Boo | Strateške igre | 14 | 4.9.2006 22:37 |