![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 25.12.2005.
Zahvalnice: 198
Zahvaljeno 145 puta na 44 poruka
|
![]()
Reinsalirao sam win, ubacio sam sve drajvere (ploca,grafika), ali nisam uspeo da instaliram stampac. Ubacim cd, pokrenem instalaciju, pojavi se na monitoru da stampac ne bude povezan sa kompom, zatim trazi da prikljucim stampac, prepozna nov uredjaj i trazi da cekam. To cekanje je trajalo vise od sat vremena i nista. Prekinuo sam instalaciju. Da li neko zna sta da radim? Inace stampac je pre instalacije radio ok.
Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
|
![]()
Za win XP
Click Start, and then click Control Panel. In Classic view, double-click the System icon. In Category view, click Performance and Maintenance. Click See basic information about this computer. The System Properties window appears. Click the Hardware tab, and then click Device Manager. Click the Plus ( +) sign next to Universal Serial Bus Controllers. Right-click the entry for USB Printing Support, and then click Uninstall. A warning message will appear. Click OK. Close Device Manager, close System Properties, and Control Panel. Pa instaliraj (j)opet. Imao sam isti problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 25.12.2005.
Zahvalnice: 198
Zahvaljeno 145 puta na 44 poruka
|
![]()
Uspeo sam. Hvala puno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem pri povezivanju sa TV-om | VMedic | Operativni sistemi | 11 | 3.2.2009 23:36 |
suffering - problem pri instalaciji | jagodanbg | Akcione igre | 6 | 17.2.2006 2:27 |
Pioneer 110D - DVD rezac PROBLEM | overlord | Nosači podataka | 16 | 5.2.2006 10:54 |
Problem sa XP-om | vladale | Operativni sistemi | 10 | 21.1.2006 22:11 |
U.S. Robotics problem | Nikola Milosavljevic | Kvarovi | 7 | 12.12.2005 0:36 |