![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 2.6.2007.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Da li neko moze da mi preporuci relativno dobar skener za pristupacni cenu tj. do 6800 dinara?????? HVALA
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 299
Zahvaljeno 397 puta na 300 poruka
|
![]()
Imas da ih biras do tih para, pogledaj Canon modele recimo. Lide, od 25 za osnovne potrebe do malo savrsenijih 60 i 70, a pogledaj i HP. Zavisi sta ti treba. Za osnovne potrebe je dovoljan i lide 25.
Poslednja ispravka: Nicolas (18.8.2007 u 14:50) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
PA TREBA MI SKENER ZA KUCNU UPOTREBU MISLIM ONO ZA SVESTKE NEKE SLIKE DA SKENIRAM I TAJ FAZON ......U svakom slucaju treba mi preporuka sta da uzmem od 80 e a da skenira dobro i tj da se vidi cela slika a opet da ne bude mnogo spor!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Sta znaci kada kod skenra pise TIP:Flatbed (+Film) sta zanci taj film jer sam video da to pise i u karakteristikama jos nekih jeftinijih skenera?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Flatbed = "ravni" skener,klasicni.
Film = strip (ribon) koji se nalazi unutar skenera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Ja imam LiDE 25 koji je vec gore pomenut, i jako sam zadovoljan, mada je malkice spor, ali mu je scan jako dobar, mada oce malo da ode u magentu neki put tako da mora da se pegla u photoshopu, a pored toga zauzima i jako malo mesta, tako da je jako praktican, a i ne kosta puno, stavices i neki ojro u dzep...
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku muki85 na korisnoj poruci: | ||
boi1300 (21.8.2007) |
![]() |
#7 |
Novi član
Član od: 27.11.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Ja mogu da ti preporucim Mustek Bearpaw 2448TA Plus koji kod mene radi besprekorno preko godinu dana, a kvalitet scan-ova je makar za mene odlican. Mislim da mu je cena oko 50e. Pozdrav
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ivanik na korisnoj poruci: | ||
boi1300 (21.8.2007) |
![]() |
#8 |
Starosedelac
|
![]()
Ja sam se dvoumio izmedju tog musteka i canona, mada sam imao jako lose iskustvo sa mustekom koje je vezano za digitalni foto-aparat koji je bio blagi krs... Uzmi slobodno lide i neces se pokajati, a za ostatak para od 6800 dinara kupi sebi jos nesto
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku muki85 na korisnoj poruci: | ||
boi1300 (12.9.2007) |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Moja preporuka ti ovako dodje.Ako slucajno imas digitalni aparat nekog brenda,ili stampac istog uzmi isti brend i skener.U principu nema veze,ali...U ponudi ima sjajnih brendova,ali ni oni nisu bez mane,znaci stara poslovica koja glasi:Koliko para toliko muzike.Izaberi neke od ovih:canon,HP,zasto da ne i mastek,ali ako kazu da je slab sa dig fotografijom onda ove posto ti je budjet nemali.
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku todos na korisnoj poruci: | ||
boi1300 (12.9.2007) |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
Ljudi hvala vam JA sam uzeo HP ScanJet 3800 i platio sam ga 65E super je ali jedina mana je sto nemoze da se instalira program za podesavanje svetline slike jer uvek se instalacija prekine na pocetku.Takodje sam i skinuo sa neta isti taj program i imao sam isti problem.Sada skeniram u nekom Scaner and Camera vizrd modu i slike nisu lose ,samo kada se stampa neki txt slika je malo vise svetlija sto predstavlja problem pri stampanju jer onda ispadne malo bleda....Hvala Vam u svakom slucaju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Starosedelac
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 132
Zahvaljeno 348 puta na 247 poruka
|
![]()
Ja imam HP ScanJet 2400 i extra sam zadovoljan sa njim...mislim da je nov oko 50e,nisam siguran.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Digitalac za male pare | KAMIKAZA | Šta da kupim? | 16 | 25.8.2009 23:03 |
Koji skener? | alradeta | ŠDK - Ostale komponente | 3 | 20.6.2007 14:00 |
Nadogradnja računara za male pare | MaliZmaj | Šta da kupim? | 3 | 25.2.2007 11:41 |
Mustek 1200dpi CIS skener, interesantna anegdota u vezi istoga... | Branislav Gavric | Kvarovi | 3 | 7.6.2006 19:17 |
Digitalac za male pare | Rocker | ŠDK - Foto i audio/video | 24 | 18.4.2006 23:30 |