![]() |
![]() |
|
Opšta kultura Knjige, školovanje, muzika, film, TV... |
Pregled rezultata glasanja: Koju muziku najviše slušate / preferirate? | |||
Metal |
![]() ![]() ![]() ![]() |
337 | 18,53% |
Rock |
562 | 30,90% |
Punk |
63 | 3,46% |
Rap/Hip-Hop |
211 | 11,60% |
Narodna |
79 | 4,34% |
Techno/Electro |
315 | 17,32% |
Ostalo |
167 | 9,18% |
Ono što puštaju na radiju |
85 | 4,67% |
Glasova: 1819. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#3901 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 299
Zahvaljeno 397 puta na 300 poruka
|
![]()
Texas - sve, ali navescu neke:
- Everyday Now - In Our Lifetime - Halo - Guitar song - Summer son - I don't want a lover - Say what you want - So called friend - So in love with you - Inner smile |
![]() |
![]() |
![]() |
#3902 |
Starosedelac
Član od: 28.11.2006.
Zahvalnice: 375
Zahvaljeno 973 puta na 387 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3903 |
Član
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 95 puta na 75 poruka
|
![]()
Radiohead posle skoro 5 godina ponovo izbacuje album!
Juce je na njihovom blogu okacena poruka da za 10 dana pocinje distribucija njihovog sedmog albuma, In Rainbows. Nece ga biti u prodavnicama, vec ce moci da se naruci box set (tek od decembra salju) ili download (od 10. oktobra). Cena prvog je 40 funti, dok cena drugog - necete verovati - u potpunosti zavisi od kupca! Da, prakticno poklanjaju svoj album (mada se dodaje nekih 50 dinara na upisanu cenu, sto je totalno zanemarljivo. Nemaju izdavacku kucu, sve rade sami - da li je ovo pocetak muzicke revolucije? Ja sam svoj download vec "narucio", ali se i dalje tresem od uzbudjenja ![]() ~edit~ Njihov blog Post od znacaja Ovde se moze naruciti album Poslednja ispravka: pyost (1.10.2007 u 18:05) Razlog: Dodati linkovi... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pyost na korisnoj poruci: | ||
zoran845 (1.10.2007) |
![]() |
#3904 |
Veteran
|
![]()
Cesto dolazi do rasprave o tome koji je album Metallice najbolji i zanima me da li vise ljudi slusha staru Metallicu(Kill em all,Ride the lighting ,Master of Puppets ,And justice for all i mozda Black album) Ili novu metallicu(Load,Re-load ,St.Anger......)
Meni je naravno stara Metallica bolja,jednostavno mi se svidja taj trash zvuk. A omiljeni album mi je Kill em all.... Sta vi kazete? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3905 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
Stari albumi su bolji i to neuporedivo
Po meni Justice For All je zadnji odlican album koji su izdali ![]() Ne kazem-ima dobrih stvari i na Load/Reload a St Anger je najobicnije njesra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3906 |
Član
Član od: 11.5.2007.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 88 puta na 27 poruka
|
![]()
Pa na Load/Reload skoro i da nema dobrih pesama. St Anger generalno nije los, mada nije to to. Najbolja su naravno prva 4 albuma, Kil 'em all, Master of puppets, Ride the lighting i ...And justice for all. Mozda im je Black najpopularniji, ali je nekako komercijalniji, mada je Wherever i may roam vrh pesma za mene.
Kako vam se svidja novi album grupe Nightwish? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3907 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Pa omiljeni riff mi je intro iz Enter sandman ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3908 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Novi Nightwish? Chisto s***e po mom misljenju. Nova pevacica nema bas pogodnu boju glasa za metal, tj nekako sve zvuci pop (pogledajte na tjubu spot za Amaranth
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3909 |
Starosedelac
|
![]()
Pitam se kada ce oni i ovi iz Stratovariousa da pobiju sve zmajeve koje opevaju u pesmama?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3910 |
Deo inventara foruma
|
![]()
A i solo album Tarje Turunen nije nesto(teza rec je njesra
![]() Mislim obrade pesme Merry Christmas i tako to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3911 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
Ne bih se baš složila... reč je "interesantan", u najmanju ruku.
Album ima samo dve obrade, i urađene su na prilično ingeniozan način. Njen glas je i dalje fantastičan samo više ne peva metal - to nije automatski loše, samo drugačije. Meni se album sviđa, finski jezik i njen novi stil pevanja (sličan onome što je postigla Kiri Te Kanawa na albumu "Maori Songs") mu daje drugačiju notu a čitava produkcija je savršeno kvalitetna; ako prihvatimo da to više nije Nightwish i da je Tarja krenula drugim muzičkim putem, album može da dobije "thumbs up". |
![]() |
![]() |
![]() |
#3912 |
Veteran
|
![]()
Ma ljudi kakav Nightwish,mislim oni su lol,
Ovo je muzika....Dugacke solaze......jedna od najboljih pesama ikada...extra rifovi.....reci uopste nisu vazne(i nema ih puno) Megadeth-Wake up dead,pesma je savrsena...... http://www.youtube.com/watch?v=mWn-KRPCWiA Za svaku preporuku! Mali tip : Na youtube je kvalitet zvuka dosta losh...Da bi ste 100% uzivali u pesmi nabavite album verziju(audio) i odvrnite ! Znam ja sta radim ![]() Comment:"the last minute of this song is the greatest thing in all of music" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3913 | ||
Deo inventara foruma
|
![]()
A ne bi se slozio ni ja-najobcniji popic koga jedino izdvaja vokal zvucne pevaljke i nista vise
Ne kazem ja da je lose zato sto nije metal ![]() Citat:
![]() Citat:
![]() I da se razumemo-ja i nisam ocekivao da ce njen solo biti nesto poput Nighwish-a bend koga,iskreno,ne mogu da smislim ni pod stavku razno ![]() Poslednja ispravka: Covenant (4.10.2007 u 17:25) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3914 |
Novi član
Član od: 3.10.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Jazz, Metal, Rock & Roll, Classic, Blues...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3915 |
Starosedelac
|
![]()
Sutra, 7. oktobra, sa pocetkom u 2100, odrzace se koncert grupe Muse. Verujem da nece biti preko 10000 ljudi, za sta je najvise odgovorna losa promocija koncerta. Tek su skorije poceli agresivnije, a pocela je i prodaja karata sa cenom od 2000 dinara (uz flajer). Da je sve to pomalo smesno za ovako kvalitetnu grupu govori da su oni rasprodali 75 000 karata u roku od 3 sata za koncert koji su drzali na Wembley stadionu! I tako 3 puta! Proglaseni su vise puta za najbolji Live band u UK, a o tome najvise govori ovo:
Space Dementia LIVE ili Stockholm Syndrome LIVE Dovoljno je videti ova dva snimka i uveriti se u svu energicnost i eksplozivnost MUSE-a. Godine 2006, sa albumom Black Holes and Revelations, bend je osvojio nagradu za najbolji britanski bend.Vrlo cesto koriste klavir ili ponekad orgulje. Postoji i posebna internet stranice koja se bavi ovim koncertom: http://www.muse.kontra.org.yu/ Mnogo detaljnije mozete tamo procitati. Poslednja ispravka: ACHTUNG (6.10.2007 u 14:10) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3916 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Pozz, ljudi, evo vratih se sa ekskurzije
![]() otpase mi usi od narodnjaka, ufff ![]() Nego, razredna (inace najveci kralj u skoli, omiljeni bend joj je Pink Floyd, a zena ima oko 50 godima ![]() Njihova pesma Psycho killer, topla preporuka za svakoga, bila je opljuvana u autobusu u roku od 2 minuta. E sad, ono sto meni nije jasno, cemu tolka ogorcenost prema roku kod narodnjaka? Na primer, pocinje neka TF pesma i cuje se neka fina solaza. Ja se iznenadio, nisu valjda pustili neki rock? ma kakvi, posle 3 sec. harmonika i klasicno seljacenje. E sad, takva solaza bi bila ispljuvana da je u rok pesmi sa komentarom "Bolje bez muzika nego ovo", dok je u TF pesmi skroz super? Zar su ljudi tolko ograniceni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3917 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2005.
Zahvalnice: 186
Zahvaljeno 199 puta na 108 poruka
|
![]()
Volim klubsku stranu muziku, strane radio hitove. House i tako to. Naravno tu je poneka i domaci pop a i kada se zalije sa drustvom zna se
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3918 |
Veteran
|
![]()
Ma da ja se cesto zaustavim na tvu da cujem neku cool solazu i napalim se i razmisljam kako su Srbi konacno shvatili da je rock zakon a onda neki seljober razvali harmoniku i shugav text. Nemam nista protiv harmonike. Instrument je tezak da se svira i svako ko ga savlada - svaka mu dala ali brate istina je da me uzasava taj zvuk. Da se ne lazemo.
Inace u osnovnoj smo mi na ekskurziji bili terorisani narodnjacima samo u disco-u (podrumu hotela sa sijalicama u boji). Dok smo u autobusu pustali bi nam Bijelo Dugme, Elektricni Orgazam, Atomsko Skloniste, Crvena Jabuka, Parni Valjak, Prljavo Kazaliste i ostale zakon bendove ciji je vrhunac moja generacija propustila. A u skoli jedan lik poceo da me nabedjuje da sam bolestan sto slusam Rock i Metaliku (ne metal nego Metaliku ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3919 |
Član
Član od: 11.5.2007.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 88 puta na 27 poruka
|
![]()
@ SirDuck
To kod nas na ekskurziji nije moglo da prodje. Uglavnom smo u autobusu slusali stari domaci rok, a cim je neka devojka htela da pusti viki, miki, stoju i ostale tf "kraljice", bude mala rasprava i posto je vecina nas za divno cudo slusala sve sem tf-a, bilo je ok. E, da kazem i ja sta slusam. Uglavnom symphonic-power-thrash metal ili nesto slicno gde ima dobre melodije, solaza i vokala. Omiljeni bendovi: Rhapsody of fire, Nightwish, Within Temptation, Sonata Arctica, Hammerfall, Metallica, Iron Maiden, Stratovarius i jos mnogo toga. Omiljena pesma Unholy Warcry i najbolja solaza po mom misljenju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3920 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
Jesu.
![]() ![]() Ima i suprotnih slucajeva - ljudi ''vole rock'' , a cim cuju najnoviji Cecin hit... A kad ih pitas zasto radije slusaju Cecu nego neki rock, krece prica ''pa uz Cecu mogu da pevam, uz AC/DC ne moze da se igra...'' , a ovamo turbo-folk ne podnose! Nego, bolje i to nego da se slusa turbo-folk iz fazona. ![]() A i mene su ubedjivali da sam pijanica zato sto gotivim rock, a druga da je narkoman jer slusa Disturbed... Eto, tako ljudi ne slusaju muziku iz zadovoljstva, nego da bi bili ''in''. Inace, Bijelo Dugme nije zakon bend (moje misljenje). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
metalsucks, muzika, satana, \m/ |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
OGame! Pridružite nam se! | suzie | Mrežne igre | 603 | 18.3.2017 20:16 |
Dobijanje broja koji je stepen od 2 | Stevvan | Programiranje | 14 | 6.3.2008 9:25 |
Kazna od 222.000$ zbog skidanja muzike | Bryan Fury | Opšta kultura | 23 | 13.11.2007 19:56 |