![]() |
![]() |
|
2D radovi Radovi korisnika iz oblasti 2D rasterske i vektorske grafike, kao i video radovi... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 6.8.2007.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
|
![]()
Ako neko moze da mi pomogne i napravi logo za jednu malu firmu.Firma se bavi elektronikom i zove se "EAGLES ELECTRONICS".Pored naziva firme moglo bi na logo-u da se nalazi neka slika ili nesto sto asocira na elektroniku.Nagrada za rad koji budemo izabrali je 500 dinara.
Evo primera:to sam ja uradio u paint-u ali mi se ne svidja pa sam se ovde obratio za pomoc. Logo je za stampanje Poslednja ispravka: MILAN PFC (16.10.2007 u 16:58) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
information junkie
|
![]()
Do kada traje konkurs?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
paparazzo
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 601 puta na 179 poruka
|
![]()
Prvo pogledaj ove teme:
http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=14370 http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=9655 Preporucujem ti da uzmes jedan prost ispis, da ne pravis nikakav logo. Zasto? Zato sto u najmanju ruku takav logo moze ispasti smesan. Izrada jednog logo-a zahteva mnogo truda i mnogo uskustva. Mozda ce ti to delovati cudno, ali to je tako. Ako vec zelis kvalitetan logo, angazuj nekoga ko se time bavi, imaj u vidu da izrada jednog logo-a kod nas kosta 150e pa navise. Mozda ces naci negde i za 100e. Svi ostali sto nude izadu logo-a za 50e prave gluposti, ili su studenti kojima trebaju pare, a opet nemaju dovoljno iskustva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Ovo treba da bude neki obican logo,to je za firmu koja se takmici u omladinskom preduzetnistvu,da je to za pravu firmu ja bi tu ulozio pare i angazovao nekoga ko se stvarno razume da mi uradi taj logo,ali posto je to za takmicenje nesto tako extra odradjeno i skupo mi ne treba.Ovde na forumu sam video mnogo zanimljivih radova i mislim da mi neko moze pomoci.
Sto se tice vremena logo firme moram da predam krajem meseca znaci najbolje bi bilo da bude gotov do 25.10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
paparazzo
|
![]()
Pa tako reci, daj sve detalje. Dakle, omladinsko preduzetnistvo....bavi se elektronikom...kakvom elektronikom? Daj jos informacija, kako bi se moglo nesto napraviti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Bavimo se izradom infra red alarma,infra red prekidaca,akusticnih prekidaca...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
information junkie
|
![]()
Tesko da se na logou mogu prikazati takvi elektronski uredjaji... Ostaje samo orao, neka stilizacija istog...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Član od: 8.10.2007.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
Mislim da stvarni nebi hteo da das 100e za logo.U kojoj rezoluciji?Mozda mogu da pomognem.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
|
![]()
U bilo kojo rezoluciji samo da ne bude premali
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
information junkie
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
paparazzo
|
![]()
^ae dosta spama
![]() Ok, evo logo-a ![]() Na stranu sto postoji vec firma sa takvim nazovom, a verovatno i ovaj trip da ptica izlazi iz slova E... ovo moze posluziti. Naravno, radjeno u ilustratoru, dakle vektor. E sad stvari stoje ovako. Ako uzmes ovaj logo, uplati na ovaj ziro racun 500din: http://www.sk.co.yu/forum/attachment...2&d=1185568300 Koleginica Imzadi se setila da na taj nacin mozemo pomoci akciju: Sklopimo računar sa srcem Foruma - akcija članova kao poklon za decu bez roditelja |
![]() |
![]() |
Sledećih 11 korisnika se zahvaljuje korisniku kinteC na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#12 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2005.
Zahvalnice: 334
Zahvaljeno 334 puta na 149 poruka
|
![]()
Svaka čast!
![]() @MILAN PFC - samo da znaš da ovaj logo vredi mnogo, mnogo više - straight from the hands of real professional ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku [Imzadi] na korisnoj poruci: | ||
kinteC (17.10.2007) |
![]() |
#13 |
Član
|
![]()
Svaka cast
![]() ![]() ![]() Kada sam video ovaj logo bas sam se iznenadio , ovo je stvarno odlicno uradjeno.Uzecu ovaj logo a sutra cu uplatiti ovu uplatnicu. Puno vam HVALA. Javicu vam kako smo prosli.Sajam bi trebao da bude 28.11.2007 u hali 2 beogradskog sajma ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku MILAN PFC na korisnoj poruci: | ||
kinteC (17.10.2007) |
![]() |
#15 |
Član
Član od: 30.12.2005.
Zahvalnice: 4
|
![]()
kinteC svaka cast za ovaj logo, ja se takodje pomalo bavim ovim "poslom" (tj. pravljenjem logo-a) i slobodno bih mogao da kazem da si profy u onom sto radis.
Inace ja sam radio liku logo za projektni biro pre par dana i odbio je ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku FRIghTMaN na korisnoj poruci: | ||
kinteC (17.10.2007) |
![]() |
#16 |
Banned
Član od: 8.10.2007.
Zahvalnice: 148
|
![]()
Koje Vi programe koristite za pravljenje logoa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Novi član
Član od: 8.12.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]() |
![]() |