![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 4.8.2006.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
Hteo bih da cujem komentare na ovo...
hvala... a evo i link : http://righttruth.typepad.com/right_...he_countr.html Poslednja ispravka: Rockman (19.11.2007 u 0:15) Razlog: parovipnsa gerska :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.166
Zahvaljeno 4.234 puta na 1.273 poruka
|
![]() Citat:
![]() Mene vise zanima koliki su procenti iz vasih razreda iz osnovne skole... Koliko je Zavrsilo fakultet, koliko srednju, koliko je upisalo srednju a nije zavrislio a koliko nije ni srednju skolu upisalo? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Ubedljivo prvo mesto...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Član
Član od: 4.8.2006.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 10.8.2007.
Zahvalnice: 417
Zahvaljeno 1.007 puta na 569 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 15.8.2007.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 73 puta na 32 poruka
|
![]()
Ma ovo je bilo pre 100 godina na tv-u, kad su mediji digli halabuku sto je neki Britanac proglasio Srbe glupima.Neki idiot je u pitanju...
Malo bajato ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
@Oluja
Pa shto se tiche osnovne shkole rezultat je porazavajuci, mnogo njih se poudal/pozenilo i ima vec svoje shkolarce ![]() Srednja shkola je chudo nevidjeno. Ishao sam u Teslu BG, i nashe odeljenje je vazilo za najgore po vladanju i izostancima ali niko za cetiri godine nije otpao ![]() Mislim, bilo je svega, ali ljudi su se uvek provlachili, na kraju cetvrte godine bili smo najmnogoljudnije odeljenje (32 uchenika, do druge bilo 30 pa smo dobili josh dva), dok je prosek po odelenju bio 25-26. I sada preko pola odeljenja studira, dace Bog pa ce nastaviti tradiciju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
Član od: 10.3.2007.
Zahvalnice: 318
Zahvaljeno 780 puta na 600 poruka
|
![]()
Toliko je ocigledno da je ovo istrazivanje radjeno prema necijoj narudzbini zbog politicke propagande,jer kako je onda moguce da Poljaci imaju prosek od 106, a Srbi 89, kad imamo iste pretke?Da nisu mozda postali pametniji zbog Nemaca? :ROFL
Dalje, lik koji je ovo radio, Lynn, je takodje radio istrazivanje ciji je zakljucak na kraju bio da je bogatstvo nekog naroda povezan sa njegovim IQ-om, sto je fudementalno pogresno(bio je dokumentarac na NG o tome, i likovi su izvukli potpuno drugi zakljucak, koji po meni ima daleko mnogo smisla.).Mislim mozemo onda da povezemo ta 2 istrazivanja.Ako su Poljaci toliko pametni, zasto imaju 10 puta manje plate nego Nemci?A, ako su Nemci toliko pametni, kako to da nisu u jednom ratu pobedili? A uostalim setite se da kad je Mensa formirana u Jugoslaviji(dok se jos nije raspala) bila po velicini 3 u Evropi, sto mislim da dovoljno govori ![]() O, zamalo da zaboravim.Posto se u ovoj "naucnoj studiji" tvrdi da su Nemci najpametniji narod u Evropi, kako je to moguce, posto se zna da su skoro svi ljudi u Istocnoj Nemackoj poreklom Rusi(Prusi su Germanizovani Rusi), a po ovoj studiij Rusi su veoma glup narod? Da nemaju ovi iz Zapadne prosecni IQ od 150 mozda? Poslednja ispravka: Mrka Kapa (17.11.2007 u 12:31) Razlog: nepotrebno |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Starosedelac
Član od: 28.11.2006.
Zahvalnice: 375
Zahvaljeno 973 puta na 387 poruka
|
![]()
A da se vratimo malo u naše dvorište, m?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 912 puta na 524 poruka
|
![]()
Jedini problem sa tim istrazivanjima jeste jedino to sto NISU TACNA.Za testove se ne uzima vise ljudi razlicite dobi kako bi trebalo nego odredjena starosna grupa(starci?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mislim da Rumuna ima vise nego Srba
![]() Za ostalo se slazem sa tobom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Starosedelac
Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 485 puta na 232 poruka
|
![]()
Никад се незна да можда нису све бројке љупљене и урађене без истраживања.
Не би било први пут у енглеској академској историји да угледни професор намешта резултате како му се свиђа. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 912 puta na 524 poruka
|
![]()
Jos samo da se raspravi DA LI je ON SAMOSTALNO radio istrazivanje ili ga je prepisao da svog studenta ''GENIJALCA'' koji je nekako morao da polozi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Starosedelac
|
![]()
Била је још једна анкета, слична.... Као, који народ у Европи има највећу... кхм
![]() Е сад једно питање: Ко је то мерио ![]() А овог лика су разоткрили одавно ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
Bila sam toliko slobodna da pročitam istraživanje prezentovano na sajtu dotičnog profesora (i pogledam još neke tekstove na tu temu) pre nego što postujem ovde... i moram reći da se u potpunosti slažem sa njim! Na inteligenciju utiče mnogo faktora, obrazovanje i imućnost su samo neke od njih, a u slučaju Srbije postoji jedna ogromna neravnoteža - novac i izvršna moć je u rukama pogrešnih ljudi, odnosno ljude koje krasi inteligencija i urođena sposobnost da vode nisu u položaju da ih iskoriste, niti da utiču na svoje okruženje... Mi volimo da smatramo da smo "nebeski narod" i da su svi protiv nas, ali se zapravo ne usuđujemo da se uhvatimo u koštac sa sopstvenim unutrašnjim demonima. Ova generacija se našla razapeta između previše očekivanja sa različitih strana i sopstvenih limitacija, zato je većina i na ovom forumu odmah pokušala da nađe neku vrstu opravdanja komentarom da istraživanja zapravo nisu tačna, tj. da su "lika razotkrili odavno"
![]() Osim toga, kontroverze kada su u pitanju rasa, inteligencija i pol će uvek postojati... bodu oči tim pre što svet teži političkoj korektnosti i globalizmu (zapravo sterilitetu u mišljenju i ponašanju u velikom broju slučajeva). Mnogo će vremena proći, a možda trenutak neće ni doći kada ćemo biti u stanju da citiramo nekoliko važnih činjenica iz galaktičke istorije: "Od početka Galaksije, ogromne civilizacije nastajale su i nestajale... toliko često da je veoma primamljivo na osnovu toga izvesti zaključak kako život u Galaksiji mora biti veoma - glup" (D. Adams) ![]() Poslednja ispravka: Iris (17.11.2007 u 23:05) Razlog: nebeski, tacno, LoneWolf je korektno primenio izraz :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Starosedelac
|
![]()
Obožavam statistiku - sve se može dokazati i/ili opovrgnuti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
2.Koji su to ljudi? 3.Ne znam nikoga ko je rekao da su Srbi narod Bozji niti sam cuo da to neko kaze.Ako hoces da me ubedis molim te postuj link ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Član
Član od: 21.8.2007.
Zahvalnice: 241
Zahvaljeno 177 puta na 91 poruka
|
![]()
@donator99
Pa covece ova drzava ide u ****c godinama zato sto ljudi na vlasti grabe ko cuma decu ![]() PS. idi na sajt pesoholicara pa ces da vidis da Srbi misle da su nebeski narod ![]() Poslednja ispravka: Mrka Kapa (19.11.2007 u 0:20) Razlog: lakše malo |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Deo inventara foruma
|
![]()
Ovo je zaista istina.
Balkanom u cjelini vladaju nacionalisti i primitivci. Citat:
Citat:
Najlakse se zaliti na sve,ali treba uciniti nesto povodom svih problema. Treba uciti i opismenjavati se,treba svima dati jednake sanse da se obrazuju, a ne da samo "tatini sinovi i cerkice" upisuju fancy privatne fakultete a da ogromna masa naroda ostaje nepismena zbog manjka novca. Sve dok ne prestanemo biti bagra sami prema sebi,od SVIH NARODA na Balkanu nece biti apsolutno NISTA. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Moj web sajt, forum, blog... prikažite ovde (reklamiranje najstrožije zabranjeno!) | oluja | Zanimljive Web lokacije | 997 | 20.1.2023 23:44 |
Crysis | Garson | Akcione igre | 2965 | 4.1.2022 23:34 |
Pompolic - made in Serbia!!! | Red Dragon | Akcione igre | 52 | 31.7.2007 22:50 |
SW Serbia forum | M@rsh@LL | Zanimljive Web lokacije | 7 | 30.11.2005 23:53 |