![]() |
![]() |
|
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 27.8.2007.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
kako uraditi neshto poput ovoga:???Mislim da zamjenim lica na videu)
http://youtube.com/watch?v=wcAq9mOUx8s Molim vas, da mi odgovorite, mnogo mi je hitno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Pocni da ucis Programe za video konpoziting, na primer Aftereffects ili Combustion ( elementarno popznavanje photoshop-a se podrazumeva).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Za zamjenu lica na videu pozeljno je da,u nekoj osnovnoj verziji,imas "source" i "destination" glave (glavu koju mjenjas i kojom je mjenjas) i da su snimane pod istim uglom,ako mislis da mjenjas glave sa DINAMICKIM snimkom (da se otvaraju usta,da neko nesto govori i slicno). Ako mislis da odradis samo "southparkoliku" zamjenu glava,za to ti ne treba neko posebno znanje. Samo koristi provjereno dobar software kompanije Adobe. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako uplodovati MYSQL na server | Boris Zegarac | Serverske aplikacije i baze podataka | 1 | 25.10.2007 0:58 |
Kako instalirati program na Fedori? | dacho | Slobodni softver | 2 | 4.10.2007 9:00 |
Kako podesiti ISDN da radi na 128 kbps | jaba.hut | Internet usluge | 7 | 31.5.2007 11:54 |
Kako ce da radi DDR550 na DFI NF4 ultra INFINITY | dex1 | Osnovne komponente | 9 | 19.5.2006 20:11 |
kako da posaljem mail na svoj tel? | Vorador | Aparati i oprema | 10 | 24.1.2006 21:12 |