![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Član
Član od: 23.8.2007.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 35 puta na 20 poruka
|
![]()
...bez ikakve zamerke, ovde se prica o CoD4-ci, CoD4 i Crysis su dve potpuno razlicite igre, iako su obe FPS, ne mogu se porediti, svaka ima svoju car i draz, ja ih igram obe, i obe su fenomenalne!
Jedina stvar koja mi se ne svidja kod CoD4-ke je sto je moderno ratovanje, nema nam vise IIWW i sladkih "svaba", dok kod Crysis-a malo mi je bezveze ono sa vanzemaljcima, ali o tom je i sama igra, a i daleko je zahtevnija od bilo koje igre danas! CoD4 vs Crysis - nece moci Pozdrav... |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]()
Tema je COD4 a ne COD4 vs Crysis.. Nastavite sa offovanjem o tome koji je bolji, pa će i kazne da lete.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Veteran
Član od: 19.4.2007.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 158 puta na 92 poruka
|
![]()
Upravo ga predjoh i mogu reci da je igrica najbolja pucacina koju sam ikada igrao,atmosfera kao u filmovima je neopisiva.Skidam kapu infinity wardu
P.S.ona dodatna misija koju dobijete ako odgledate credits je pokazala svim tim cs-ima i rainbow sixima kako se to radi!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Novi član
Član od: 12.8.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ja sam instalirao Cod 4.Mnogo mi je dobra ta igrica.Presao sam act I,a II mi nece.Zato sto pri instalaciji nije htjela da mi se instalira mapa assault vilage.Molim vas pomozite mi dje da to skinem.pls pls pls
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Veteran
|
![]()
E svaka cast razvojnom timu na igri! Multiplayer je zaista super, cak iako sam prilicno los bas mi je zanimljiv! To nije lako postici, i zato: svaka vam cast!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Starosedelac
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 132
Zahvaljeno 348 puta na 247 poruka
|
![]()
Snimih je prekjuce...tad sam odigrao mozda sat-sat i po vremena...sinoc od 21 - 01:30 i tad sam je zavrsio,doduse na najlaksem nivou.Igra je odlicna,mada po meni dosta kratka...na masini iz profila igrao sam sa automatskim podesavanjima i desilo mi se kad su veci okrsaji da ponekad zasecne...Inace najbolja misija mi je kad pratim onog kapetana/sta je vec sa snajperom i onom kamuflaznom opremom..odlican filing kad lezis na onoj poljani i cekas da prodje cela jedinica na 10cm od tebe...sve u svemu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Banned
Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 902 puta na 538 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Novi član
Član od: 28.10.2007.
Zahvalnice: 2
|
![]()
Jedva sam čekao da odigram ovaj nastavak (naročito posle odlične dvojke), i oduševio sam se. Sviđa mi se prelazakak na savremeni način ratovanja. Iako sam se plašio da će baš to biti grozno jer nisam do sada igrao igru sa tom tematikom koja mi se dopala, ali ovo je zaista podizanje na jedan sasvim novi nivo. Izuzetna igra u svakom pogledu.
Jedina zamerka je što je isuviše kratka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |
Banned
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Veteran
Član od: 14.1.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 64 puta na 26 poruka
|
![]()
neverovatno koliko se meni ova igra dopala. Predjoh je na normal (za 5 sati, buaaaa) i pun sam utisaka. Nije badava na gamespotu dobila 'oh, snap!' nagradu (sto znaci naterala reviewera da kaze nesto tipa 'majku mu' u toku igranja), ova igra ima puno jedinstvenih momenata za koje je potrebno biti jako originalan da bi se osmislili
![]() btw, pripjat ftw! |
![]() |
![]() |
![]() |
#331 |
Banned
Član od: 1.3.2007.
Zahvalnice: 937
Zahvaljeno 331 puta na 173 poruka
|
![]()
Jos je nisam igrao,ali mi se cini da je jedina igra bez negativnih kritika...
![]() Svaka im cast! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Veteran
Član od: 10.11.2006.
Zahvalnice: 52
Zahvaljeno 127 puta na 74 poruka
|
![]()
Igra nije kratka ako je igrate na hardened ili pak veteran težini
![]() Ma, vrh je igra. Najbolje nešto što se u zadnje vreme pojavilo počev od grafike preko muzike do samog osećaja prilikom igranja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Kratka je i na hardened modu.Ipak smo navikli na relativno duza igre. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Banned
Član od: 1.3.2007.
Zahvalnice: 937
Zahvaljeno 331 puta na 173 poruka
|
![]()
Kojih mana na primer?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 456 puta na 282 poruka
|
![]()
CoD 4, sick man, sick!!! Bolesno dobra igra, mislio sam da pored crysis-a nece jos dugo izaci nesto tako dobro, ali sam se prevario... Odlicna igra, single player jednostavno te drzi vezanog za komp...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Novi član
Član od: 28.10.2007.
Zahvalnice: 2
|
![]()
Tačno je da težina igre može da je produži, ali i broj jedinica isto. Ja sam krenuo iz početka na Veteran težini i sa najvećim brojem jedinica (large valjda) i prelaženje ide sporije jer moram dobro da razmislim pre svakog ali i u toku puškaranja. Inače bih ostao bez glave jer svaki J.J.Rambo fazon dovodi me u neprijatnu situaciju. Samo mi se ponekad učini da ja ne mogu da ih pobijem toliko koliko ih komp štancuje, što je dobro jer mogu da zaista osetim svaku bitku na svojoj koži.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Banned
|
![]()
Jedina mana je što je kratka, ali su misije fenomenalno osmišljene i raznovrsne, tako da ni trena nije dosadno...naprotiv, kad sam je prvi put video kod ortaka nisam mogao da zatvorim usta od oduševljenja. A kad sam počeo da je igram, isključio sam i fiksni i mobilni, zaključao se u sobu, zamračio, razvalio ATP-3 skoro do daske...
Istina, skripta je napravljena tako da će kompjuter non-stop štancovati neprijatelje ako stojiš u mestu, ali treba izabrati pravi trenutak za kretanje, inače će te brzo nafilovati olovom. I to su jedine zamerke. Grafika - 9,5 (Ipak je Crysis lepši, ali bar 3x zahtevniji), Zvuk - 10, Igrivost - 10+... najlošija ocena na netu za igru iznosi 9.3 od 10...ili 93%. Šta više reći... |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Veteran
Član od: 6.2.2007.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 196 puta na 147 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo upravo sam presao igru (nisam mogao da se suzdrzim a rek'o sam sebi da cu je razvuci na bar nedelju dana
![]() ![]() Grafika 5+ (no comment) Gameplay 5- (samo da je malo duze...) Sound 5 (odlicno ide uz 5+ grafiku) Sve u svemu ovo je po meni najbolja igra koja je izasla ove godine ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 305
Zahvaljeno 1.506 puta na 1.040 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
call of duty, gameplay |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Call of Duty 2 Multiplayer!! | alex92 | Mrežne igre | 72 | 4.2.2011 20:55 |
Call of Duty: United Offensive - domaci server | igvan | Mrežne igre | 26 | 26.2.2010 18:25 |
Call of Duty - Nema teksta u meniju | ForceWare | Kvarovi | 15 | 28.8.2006 19:28 |