![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Veteran
|
![]()
Ja sam za.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
Molim da svu dalju raspravu oko organizovanja toga što imate da organizujete prenesete u podforum "Online susreti"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Starosedelac
|
![]()
Ok!
Tamo cemo se dogovoriti! Poslednja ispravka: LunaticRS (22.11.2007 u 11:00) |
![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Veteran
|
![]()
Prosvetlite me ljudi i recite mi zasto 80% ljudi skuplja mirani maelstorm(kasnije mjolnir),posto nisam primetio da ima neki imba AS i zbog njene fragilnosti ocekivao sam da svi vicu "Sange and Yasha!!!!"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Starosedelac
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 154 puta na 115 poruka
|
![]()
E, nemam pojma, to ni meni nije jasno, mada mozes da napravish neki AS uz pomoc Power Treadsa i Mjolnira (poshto on dodaje 35 agi). Ja obichno gledam da napravim DPS/tank hibrida od nje - 2 bracera, ili 3-4 Wraitha, Bottle ili Arcane (ponekad i oboje, mada je to malo overkill), Power Treads, pa Eye of Skadi + neki IAS, ili Heart + Deso. Naravno, uvek nositi Town Portal scrollove sa sobom, nikad ne znate kad ce vam zatrebati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Veteran
|
![]()
Koji su najbolji itemi za Morphlinga???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Veteran
|
![]()
Ovako,ako hoces da ides na pure dmg 2 wraith banda,pa se malo stekas za butterfly i onda buriza ako budes mogao.Ako hoces i dmg i "izdrzljivost"ides na SaY i skadi po mogucnosti,a ako bi da vise budes tanker uzmes morph i sve prebacis na str i napravis heart of tharrasque ali ti to ne preporucujem posto on nije za to namenjen.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Starosedelac
|
![]()
Ma morphu treba bruka mane zatoje skadi dobar!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Član
|
![]()
volim da igram sa njim...
estra heroj... samo sto ja ne stavljam nista od toga sto ste rekli ![]() za pocetak 2 mala ringa za helt pa arcane ring... ima malo mane a sa prvom pocistis skoro ceo talas kripova... i uz to dosta kesa, brze se nabudzis... sledece 2 bracera da prezivis pocetak igre... + daje ti stun druga sto i nije lose kad protivnicki heroj ima malo Hp-a i rokas ga malo vise... ides dalje sa treads pa Helm of Dominator ![]() i to su svi puni slotovi... stekas pare za satanic, naravno prodas jedan ring kad vise ne treba...e sad u kombinaciji sa trecom prebacs str u agi i drzis ka na nekih 1200-1500 hp-a a sve ostalo na dmg... imas satanic koji isto daje damage i hiluje ko lood... pa ako jos traje partija smisli nesto... vidis sta ti treba i tako to... ![]() buterfly, mozda monkey ili buriza kako god... |
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Starosedelac
|
![]()
Arcane naravno!Potreban mu je jer ima 4 aktivne magije, a 3. magija mu omogucava bjezaniju jer sa povecavanjem str povecavaju se i hp i regeneracija sto opet nije moguce ukoliko nemash dovoljno mane.Jedino shto je arcane kasnije beskoristan recept.Empty bottle i ptica su bolje rijeshenje po meni.
Je li iko primjetio da arcane ring ukoliko se uvijek koristi kad je istekao cooldown ima isti efekat kao mana potion-a koji ti regenerishe manu neprekidno?! Kad puknesh chainlightening odmah oshinesh prvu i pobijesh sve "kripove"!Ne treba njoj say, ali je zato eye of skadi imba! |
![]() |
![]() |
![]() |
#991 |
Starosedelac
|
![]()
Morphu za pochetak treba samo 3-4 Wraitha, Treads (moze i str i agi, svejdno) i Bottle. Sabija sve zhivo.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#992 |
Član
|
![]()
moze i tako
![]() u svakom slucaju morph u dobrim rukama moze cuda da uradi... moze i da bude tanker... nabudzis buterfly i zamenis agi za str i u letis u rulju i boli te + imas stun i ulti za malo pomoci... ![]() i ja mislim da se stakuje... barem je tako bilo u staroj verziji... ne znam za novu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#993 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
Član
Član od: 2.2.2007.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 6 puta na 3 poruka
|
![]()
Pitanje:
Na koju verziju trebam da nadogradim Warcraft da bih mogao da igram najnoviju dotu??? Naprimer imam tek instaliran Warcraft i hocu da ga nadogradim, koj pec (ili vise njih) trebam da skinem? Ajde pomozite mi!!! !!!PLEAS!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#995 |
Starosedelac
|
![]()
Eh, to je bilo vec toliko puta pitano, malo searcha nikog nije ubilo...
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku GrimReaper na korisnoj poruci: | ||
Karadjordje (26.11.2007) |
![]() |
#996 |
Veteran
|
![]()
Zanima me koje iteme vi kupujete rexxaru i da li uzimate wild axes+call of the wild,ili wild axes+beast rage.Dosta ljudi kaze da se prvo uzimaju zivuljke zato sto svinjce ima slow.Ja sam pokusavao sa 2 bashera kod njega ali cesto ni ne dostigne neki veliki AS zato sto dok on naredja 5 kontinualnih udaraca:a)borba se vec zavrsila b)borba se zavrsila tako sto su me stunovali/hexovali i ugazili
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
Starosedelac
|
![]()
Skill build je definitivno Axes + Call. Na 4. lvlu zivotinjke su imba - soko je nevidljivi pokretni ward, koji ima ogroman vision (skoro pa maphack
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#998 |
Veteran
|
![]()
E juce sam bas nesto eksperimentisao sa sniperom.I vidim posto on ima decent AS (sa power threads(agility) i 2 wraitha) i probao sam sa mjolnirom i mogu vam reci da uopste nije lose!Naime u protivnickom timu bio je dragon knight(kako ga mrzim mrcina jedna) i iz par hitaca mu skinem dobar deo helta a jos mjolnir dodaje jos 35 agi(valjda) tako da je to jos veci AS.Mjolnir naravno ne moze se praviti ako ste planirali i sange & yasha posto dosta ljudi to skuplja sniperu.Vasa cenjena misljenja molim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
Starosedelac
|
![]()
Snajper vam dodje kao neki top.Njegovo je da stoji iza i puni ljude dok neki tenk ispred prima batine.Ja sam sa Leviathanom tukao se 5 ljudi dok je drug iza sa snajperom shicao i bez ultija je uspio sve da ih pobije.Dobro sad nisam se bash sam tukao sa 5 ljudi.
![]() @Irondacha Sabili smo ti klan 2 partije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Btw ja u te 2 partije nisam igrao pa zato je mom klanu bio nizak moral pa izgubise,ali sledecu cu ja igrati-vengeance is mine ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
dota |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
DotA All-stars | Lucic Nemanja | Online susreti | 79 | 14.6.2009 22:48 |
Izrada mapa: DotA Marvel comics edition | Adonai037 | Mrežne igre | 5 | 1.8.2007 2:03 |
Dota i Kanter | skorpius | Akcione igre | 24 | 23.11.2006 6:55 |
Metacritic lista - Strategije | The mighty Boo | Strateške igre | 14 | 4.9.2006 22:37 |