Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 5.12.2007, 20:01   #481
Pjanovic
Banned

Član od: 22.1.2007.
Zahvalnice: 2.940
Zahvaljeno 2.739 puta na 1.903 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Pjanovic
Određen forumom Re: Call of Duty 4

Citat:
Ne$A kaže: Pregled poruke
Ne znam sto ti to smeta, taj deo je bas preterano uradjen.
Vas cetvoro u kuci, opkoljeni, neprijatelji samo nadiru... to je ta napeta atmosfera koju volim .

A to sto se u igri krijete kao misevi od xy vojnika i par oklopnih vozila... malo razmisli, da li bi iole bilo logicno kada bi ste ih napali ( i recimo) pobili?
I upravo taj deo je jedan od najboljih.
Nisam te bas skapirao sam ovim poslednjim pasusom, ali nije bitno...
Nekima bas treba crtati.
Ako ovo dole tebi ne smeta, pa dobro ima nas raznih na ovom svetu... .

Citat:
Pjanovic kaže: Pregled poruke
Znaci na 5 metara kvadratnih 2 moja saborca i 3 neprijatelja, kao nesto pucaju .
Dobro malo sam preterao, ali bukvalno na razdaljini od 15 metara gomila likova (friendly i enemies), pa dobro bre covece kakvo je to ratovanje .

I nervira me kada neko kaze rec PRETERANO, toliko je gloopo da me nervira.
Reci odlicno, fenomenlano, super (prolistaj malo Vujakljiju ), samo nemoj da koristis glupu rec koja nema to znacenje koje bi trebalo, znam da je sleng u pitanju, ali je veoma gloop sleng .
Pjanovic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.12.2007, 20:03   #482
WhenDarknessFalls
Starosedelac

Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka

Pa dobra je ta misija, sta znam. Izjasnio sam se par puta na tu temu, mrzim spawnovanje neprijatelja, ali COD bez njega ne mozhe, i tu tolerishem maksimalno
Inache ja to preshao slichno - krenes da bezis na dole kroz onaj ambar, i napucavas likove u trku. Nisam cekao moj tim (oni se i ovako dizu kad padnu dole), vec sam samo trcao. Hah, kada sam usao dole u helikopter, cekao sam otprilike jedan minut ove ostale da se ukrcaju. Sta da radish, nekad moras da gledas sebe
WhenDarknessFalls je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.12.2007, 20:09   #483
Pjanovic
Banned

Citat:
WhenDarknessFalls kaže: Pregled poruke
Pa dobra je ta misija, sta znam. Izjasnio sam se par puta na tu temu, mrzim spawnovanje neprijatelja, ali COD bez njega ne mozhe, i tu tolerishem maksimalno
Inache ja to preshao slichno - krenes da bezis na dole kroz onaj ambar, i napucavas likove u trku. Nisam cekao moj tim (oni se i ovako dizu kad padnu dole), vec sam samo trcao. Hah, kada sam usao dole u helikopter, cekao sam otprilike jedan minut ove ostale da se ukrcaju. Sta da radish, nekad moras da gledas sebe
Ma ok je to sa spawnovanjem neprijatelja, ali to spawnovanje je bolje uklopljeno sa dizajnom nivoa i bilo je mnogo realnije u prethodnim delovima.
Ma uostalom ja dzabe pricam, stig'o nov CoD4 ima odlicnu grafiku, desa se uzelela i sada dizu u nebesa ovu po gameplay prosecnu igru .

Instalirajte vi ponovo CoD2 (ja bih ali sam ga milion puta presao), pa cete videti razliku. Znam bre u CoD2 misiju, recimo napadas neko selo, pa ti izlete par neprijatelja, pobijes ih, groones dimnu, pa se probijas do neke sledece tacke i sve to ima smisla, jer je dizajn nivoa takav da ti u svakom trenutku znas sta radis, a u CoD4 je totalni haos, pucas levo pucas desno pravo a ponekad i nazad i uopste nema nekog logicnog napredovanja, jer ti pobijes predjes dalje, a ono eto ih sledja ili tako neka slicna gloopost...

Poslednja ispravka: Pjanovic (5.12.2007 u 20:39) Razlog: edit: greska u kucanju
Stara 5.12.2007, 20:22   #484
Ne$A
Veteran

Član od: 4.10.2006.
Zahvalnice: 293
Zahvaljeno 37 puta na 27 poruka

Citat:
I nervira me kada neko kaze rec PRETERANO, toliko je gloopo da me nervira.
Reci odlicno, fenomenlano, super (prolistaj malo Vujakljiju ), samo nemoj da koristis glupu rec koja nema to znacenje koje bi trebalo, znam da je sleng u pitanju, ali je veoma gloop sleng .
Ej, ja sam iz Petrovaradina, i mi govorimo kako govorimo. Isto tako i vi iz BG imate neki svoj sleng, i neke reci koje me nerviraju, ali manimo se toga.

Citat:
Ma ok je to sa spawnovanjem neprijatelja, ali to spawnovanje je bolje uklopljeno sa dizajnom nivoa i bilo je mnogo realnije u prethodnim delovima.
Ma uostalom ja dzabe pricam, stig'o noc CoD4 ima odlicnu grafiku, desa se uzelela i sada dizu u nebesa ovu po gameplay prosecnu igru .
Sto se mene tice, sto vise neprijatelja, to bolje (naravno, u razumnim kolicinama).
Ovo sto sam boldovao nisam razumeo...
Ne$A je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.12.2007, 20:31   #485
iMa_NeKo_PljUgU
Veteran

Član od: 18.4.2006.
Zahvalnice: 922
Zahvaljeno 620 puta na 195 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku iMa_NeKo_PljUgU Slanje poruke preko Skypea korisniku iMa_NeKo_PljUgU

Citat:
...stig'o noc CoD4 ima odlicnu grafiku, desa se uzelela ...
Citat:
Ovo sto sam boldovao nisam razumeo...
Google rečnik kaže: "stig'o nov CoD4 ima odličnu grafiku, deca se uželela"

p.s. Zar je toliko teško pročitati sopstvenu poruku u potrazi za greškama koje se mogu promuvati
iMa_NeKo_PljUgU je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.12.2007, 20:42   #486
Pjanovic
Banned

Citat:
iMa_NeKo_PljUgU kaže: Pregled poruke
Google rečnik kaže: "stig'o nov CoD4 ima odličnu grafiku, deca se uželela"

p.s. Zar je toliko teško pročitati sopstvenu poruku u potrazi za greškama koje se mogu promuvati
E bas si nasao pogresnog da smaras .
Bas sam ja jedan od onih koji citaju ono sto napisu, ali sam na dial up-u, pa kad napisem brzo procitam pa disconnect.
Uostalom kada si ti razumeo, valjda je mogao i preterani igrac Ne$a .
Jel sam lepo rekao , jel Nele .
Stara 5.12.2007, 20:49   #487
iMa_NeKo_PljUgU
Veteran

Član od: 18.4.2006.
Zahvalnice: 922
Zahvaljeno 620 puta na 195 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku iMa_NeKo_PljUgU Slanje poruke preko Skypea korisniku iMa_NeKo_PljUgU

Citat:
E bas si nasao pogresnog da smaras .
Bas sam ja jedan od onih koji citaju ono sto napisu, ali sam na dial up-u, pa kad napisem brzo procitam pa disconnect.
Aha..ok...Samo ovo je baš bilo čudno pa me je bocnulo u oko

------------------------------------------------------------------------------------------------
Kolega sorry za off
------------------------------------------------------------------------------------------------

E sad šta mene interesuje (vezano za temu)... Da li vam je ova igra ubrizgala tonu adrenlina... Živo me interesuje jer je nisam (još uvek) igrao, a čini mi se kao sposobna za tako nešto...
iMa_NeKo_PljUgU je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.12.2007, 21:13   #488
Pjanovic
Banned

Citat:
iMa_NeKo_PljUgU kaže: Pregled poruke
Aha..ok...Samo ovo je baš bilo čudno pa me je bocnulo u oko

Kolega sorry za off

E sad šta mene interesuje (vezano za temu)... Da li vam je ova igra ubrizgala tonu adrenlina... Živo me interesuje jer je nisam (još uvek) igrao, a čini mi se kao sposobna za tako nešto...

Adrenalina ima naravno, ipak je ovo Call Of Duty , samo mene nervira jer je, po mom misljenju, korak unazad u odnosu na CoD2, ou well: .
I naravno preprucujem svakome da je igra... al bas i nije kandidat za igru godine...
Stara 5.12.2007, 21:26   #489
WhenDarknessFalls
Starosedelac

Pjanovicu, ima neke istine i u tome. Ne secam se kada sam neki FPS igrao sa svime na max odmah kada se pojavio.
Al nije ovo Crysis, pa da je grafika (jedina) bolja strana igre. Sve u svemu - zachin C. Slazem se sa tobom, COD2 jeste bolji i remek delo, ali i chetvorka je fenomenalna igra.
Stara 5.12.2007, 22:02   #490
uros@3D
Deo inventara foruma

Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 1.193
Zahvaljeno 1.918 puta na 966 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku uros@3D

Citat:
Adrenalina ima naravno, ipak je ovo Call Of Duty , samo mene nervira jer je, po mom misljenju, korak unazad u odnosu na CoD2, ou well: .
I naravno preprucujem svakome da je igra... al bas i nije kandidat za igru godine...

A sto bar da ne bude kandidat? Ja bi je stavio barem medju prvih 5. Ne bih znao sta je to pa toliko bolje izaslo ove godine? Meni se napr. onaj Bioshock uopste ne svidja ali to je samo moje misljenje...
uros@3D je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.12.2007, 22:57   #491
muki85
Starosedelac

Član od: 14.1.2007.
Zahvalnice: 862
Zahvaljeno 514 puta na 347 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku muki85

Realno COD4 moze uci za kandidata godine u zanru FPS kao i Bioshock, a mislim da crysis kaska lagano za njima, bar sudeci po ocenama sa neta... Nije neralno ocekivati da COD4 bude u prva tri fps-a...
muki85 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2007, 1:20   #492
Marshall George
Veteran

Član od: 21.11.2006.
Zahvalnice: 459
Zahvaljeno 340 puta na 268 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Marshall George Slanje poruke preko MSN-a korisniku Marshall George
Cool Re: Call of Duty 4

Šta vi bulaznite dIco moja..? Ona misija u Ukrajini,Pripjat je do bola dobra,kada tada mladi cpt Price ide sa starijim kolegom u misiju likvidacije snajperom..U celini,grafika je odlična,igra je odlično optimizovana..Eh kamo sreće da je nesretni S.T.A.L.K.E.R. imao takvu grafiku kao što je tu odrađena...
Marshall George je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2007, 3:07   #493
Ninoslav
Veteran

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 235 puta na 119 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Ninoslav Slanje poruke preko AIM-a korisniku Ninoslav Slanje poruke preko MSN-a korisniku Ninoslav Slanje poruke preko Yahooa korisniku Ninoslav Slanje poruke preko Skypea korisniku Ninoslav

Citat:
Sol-Badguy kaže: Pregled poruke
^^jel to kad Rusi navaljuju a ti (sa timom) morate da se spustite skroz niz ono brdo? Ja sam išao desno skroz kroz onaj ambar i tamo neke neprijatelje tamanio, a od drugih bežao ko muva bez glave, i onda se sakrio u onoj pumpi, i onda došao helikopter, prešao sam je iz 4-5 pokušaja.
Najlaksi sistem...

Kad ti kaze da moras da se vrnes nazad, kod tog ambara gde stojis samo se vratis par koraka nazad pa skroz desno, zaobidjes taj prvi ambar... onda zgazis na shift i samo piiiiicis okolo pa kad dodjes do padine samo slobodan pad bilo kuda do pumpe, malo se razbijes na par stena ali sta sad... uskocis u helikopter i sacekas svoje...

Nije zanimljivo kao kad bi se probijao ali sta sad
Ninoslav je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2007, 3:53   #494
MladenIsakovic
Član

Član od: 7.6.2007.
Zahvalnice: 178
Zahvaljeno 54 puta na 39 poruka
Slanje poruke preko Yahooa korisniku MladenIsakovic

Citat:
Marshall George kaže: Pregled poruke
Šta vi bulaznite dIco moja..? Ona misija u Ukrajini,Pripjat je do bola dobra,kada tada mladi cpt Price ide sa starijim kolegom u misiju likvidacije snajperom..U celini,grafika je odlična,igra je odlično optimizovana..
Apsolutno se slažem, COD 4 je najbolji FPS kojeg sam ja igrao. Odlično je urađen. Imam 2 zamerke, prva je što je igra kratka (ehhh - da je malo duža) i malo mi je HEAT misija prenatrpana, ono, nas par sroka buljuke njih sa bazukama i tenkovima. Dobro, ima oni detonatori i kad ih rokam iz srušenog helihoptera, ali malo mi ta misija smara, nekako mi je više na fazon MOH-a, palijaj i piči. Ostale misije su mi sve do jedne extra.
MladenIsakovic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2007, 16:07   #495
taXicity
Član

Član od: 25.8.2007.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 63 puta na 40 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku taXicity Slanje poruke preko Skypea korisniku taXicity

Igra je fenomenalna, i ja sad sigurno mogu da tvrdim da je CoD4 najbolja igra koju sam imao priliki da igram. Igrao sam je na max nivou detaljaz izgleda odlichno i apsolutno nemam nikakvih zamerki. Mozda trajanje.... E sad, ovu igru ne mozete uprediti sa Bioshockom, ne po kvalitetu vetj po tematici. Prich i radnja iz CoDa mi je nekako bliza pa sam se verovatnoi vishe uziveo u nju, prava ratna simulacija koje vas zacukati uz komp par sati..... Preporuchujem Veteran nivo tezine, kad to predjete u normalno vremez onda ste pro
taXicity je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2007, 18:15   #496
The mighty Boo
Veteran

Član od: 25.7.2006.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 258 puta na 113 poruka
Question Re: Call of Duty 4

Ima li CoD4 botove za offline napucavanje?

Gledam da nabavim igru ali me ne privlaci kamapnja od 5 sati, a posto je necu igrati online iz raznih razloga hocu da vidim da li moze offline da se napucava.
The mighty Boo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2007, 18:33   #497
Ne$A
Veteran

Član od: 4.10.2006.
Zahvalnice: 293
Zahvaljeno 37 puta na 27 poruka

Citat:
Uostalom kada si ti razumeo, valjda je mogao i preterani igrac Ne$a .
Jel sam lepo rekao , jel Nele .
Mi makar ne govorimo "extra"...
Ne$A je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2007, 18:49   #498
Pjanovic
Banned

Određen forumom Casovi sprskog jezika :)

Citat:
Mi makar ne govorimo "extra"...
Uuu sta si se namrgodio, dobices bore .
Extra kao rec znaci upravo to sto znaci, nesto dodatno, izuzetno .
Dakle ima smisla reci da je igra ekstra .

Preterano ima, kao sto svi znamo, potpuno nevezano znacenje u odnosu na kako ga ti (vi) koristite.
To je i problem kada neko koristi neke glupave reci, samo zato sto je cuo da je to neko drugi rekao i tako se rasiri glupava rech.
Mozda taj sto je tako prvi rekao, bio malo high iliti uslagiran , sto bi rekla jedan moja profesorka iz srednje.
J.ebi ga ja sam strog po pitanju izgovora, dijalekat jos nekako mogu da svarim, ali glupave reci ne mogu.

Mislim reci: igra (ili bilo sta drugo) je preterana, pa meni para ushi koliko je gloopo .
Reci preterano dobra, e to ima smisla...

Citat:
The mighty Boo kaže: Pregled poruke
Ima li CoD4 botove za offline napucavanje?

Gledam da nabavim igru ali me ne privlaci kamapnja od 5 sati, a posto je necu igrati online iz raznih razloga hocu da vidim da li moze offline da se napucava.
I mene ovo zanima, dakle offline multiplayer... dok mi u kucu ne dodje SBB kablovski, a evo dolazi mi par meseci .
Stara 6.12.2007, 22:35   #499
Mean_Machine
Veteran

Član od: 21.1.2006.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 49 puta na 45 poruka

Nisam igrao CoD2 (igrao sam CoD i UO) ali CoD4 je extra pogotovo americka kampanja. Bio mi ortak pa mu dao malo da igra (vec sam je bio presao). I provalio sam x sporednih puteva za prelazenje. E sada ja sam se rokao ko budala kada sam prelazio i to je bas davalo draz igri. Ako ides onako kako su programeri zamislili onda nema bas tog filinga (npr. ima mesta odakle mozes da opusteno cistis protivnike preko puta).
Upravo igranje za svaki pedalj ulice je ono sto mi se svidja(iako igra nije tako smisljena).
A bogme u pravim borbama haos je osnovna komponenta. Zato mi se svidja swapovanje protivnika pogotovo u americkoj kamapanji i haos koji nastaje zbog toga (iako ga ovde mnogi mrze)

Sta me nervira?
Pa snijperska misija sve je ekstra do terenutka kada krenete da bezite e tada se stvori xy rusa sa kalasima i nikako da vas ubiju e to mi je bas glupo. Ekstra je kada nosite saborca ali opet je glupa zavrsnica kod luna parka. Uleti buljuk Rusa i uvek me iskasapi. To jeste realno jer dva snajpa nemaju nikakve sanse protiv cete. Ali onda provalim onaj autodrom vidim ima samo dva ulaza i gomilu onih metalnih autica. Zavucem se izmedju dva autica i od datle snijperisem. Komp skoro da ne pokusava da uce unutra. Samo pucaju iz zaklona i bacaju bombe koje ne mogu da vas povrede (okruzeni se metalom i tesko je da uopste ubace jer postoji krov).
Taj deo su mogli da urade znatno realnije (opet neka sunjacina tipa stignite do visoke trave, pa onda malo snijperisanja i slicno).
Takodje pre nego sto stignete do luna parka ima jedan deo gde je ispred vas park sa drvecem. E tu spustite saborca a onda iza sume neki rus(vi ga ne vidite) pocne da rostilja po vama. E sada kako to da vas gomila Rusa ne vidi u travi kada prolaze na deset santimetara sa BOV-ima a ovaj nesrecnik vas vidi? Dobro to jeste dlaka u jajetu ali opet...

P.S. Igram na regular mozda na vecoj tezini komp pokusava da uce u autodrom.
Mean_Machine je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2007, 22:54   #500
WhenDarknessFalls
Starosedelac

Nisi odigrao COD2? Sad ce Pjanovic da ti objasni neke stvari...
Shalu na stranu - meni nije jasno sta cekas. Jedan od najboljih FPS koje sam odigrao.
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku WhenDarknessFalls na korisnoj poruci:
Pjanovic (6.12.2007)
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
call of duty, gameplay

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Call of Duty 2 Multiplayer!! alex92 Mrežne igre 72 4.2.2011 20:55
Call of Duty: United Offensive - domaci server igvan Mrežne igre 26 26.2.2010 18:25
Call of Duty - Nema teksta u meniju ForceWare Kvarovi 15 28.8.2006 19:28

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 15:11.