![]() |
![]() |
|
Web razvoj Sve u vezi sa razvojem Internet sajtova: programi, dizajn, usluge hostinga, administracija... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Treba da postavim sajt rađen u asp tehnologiji (baza MS SQL 2005). Odgovara mi hosting plan kod Godaddy-a, ali naravno problem je plaćanje. Išao sam danas u e-dućan kad oni to ne mogu da urade zbog zakonskih ograničenja (vlasništva)...
Sad ja vas molim za pomoć. Koje kartice provereno prolaze kod Godaddy-a ili nekog drugog (po vašoj preporuci). Bila je priča da Visa Virtoun više ne prolazi kod njih... HELP ![]() p.s. Čini mi se da bih lakše platio hosting iz Sahare, zakopan do pola u pesku, nego iz ove Nedođije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
Visa Virtuon prolazi bez ikakvih problema kod GoDaddy-a
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku holodoc na korisnoj poruci: | ||
iMa_NeKo_PljUgU (29.10.2007) |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Koliki je minimalni depozit? Ja pre kad sam se rapitivao bio je 20 evra, mozda se stanje promenilo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 95 puta na 75 poruka
|
![]()
Master Card takodje savrseno funkcionise kod GoDaddy-ja, barem za kupovinu domena.
On a side note, cuo sam price da iako je dobar (ako ne i najbolji) za domena, treba izbegavati hosting kod IdiTatice ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pyost na korisnoj poruci: | ||
iMa_NeKo_PljUgU (29.10.2007) |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 28.4.2007.
Zahvalnice: 89
Zahvaljeno 112 puta na 81 poruka
|
![]()
Visa Electron npr. mi je odbijena na tom sajtu... (Kod Skypea i namecheap.vom nisam imao problema).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 28 puta na 2 poruka
|
![]()
kao sto kaze pyost - provereno radi master card....
ako zelis jedan (po meni od najboljih hostinga) tj, veoma mnogo mesta, BW-a... potrazi na: http://www.hostgator.com/ # 600 Gigs of Web Hosting Space # 6,000 Gigabytes of Bandwidth # Host UNLIMITED Websites # FREE Instant Setup # 99.9% Uptime Guarantee # CGI, PHP 4 & 5, RoR, Perl # MySQL, SSH, SSL, IMAP, POP = 7.95 $ / mesecno |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Novi član
Član od: 26.11.2007.
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
@ivicca
prijatelju imas li ti predstavu koliko kosta 6TB of bandwith? na tom hostgatoru kao i na ostalim hosting "firmama" kao sto je servage ili dreamhost koje nude TB-e protoka i prostora na disku za tako malo novca dostupnost sajta ima da ti bude 0.5% ili ima da te najure cim predjes 50MB protoka. @iMa_NeKo_PljUgU na GoDaddy-u nisam imao problema sa Virtuon Visom Reiffeissen banke, ne znam kakav im je Window$ hosting ali ih nikako ne bih preporucio za domene i za Linux hosting. Support im je najgori sa kojim sam imao posla. Obavezno Googlaj pre nego se odlucis da im das novac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Član
Član od: 3.12.2005.
Zahvaljeno 28 puta na 2 poruka
|
![]() Citat:
proguglaj malo i raspitaj se ![]() btw... kada postavis par videa na sajt i kada ti to pogleda par desetina hiljada ljudi, sta mislis koliki je to BW ![]() sto se tice go dadyja - za linux hosting ne znam, ali za domene? zasto ih ne bi preporucio??? Ja licno imam domenu kod njih i zadovoljan sam... PS. ovo sve shvati kao dobronamernu kritiku na tvoj komentar, a ne kao na neko moje prepucavanje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zamolio bih vas da temu ne vodite u offtopic.
Prethodnih par postova sam ostavio pre svega zbog nekoliko korisnih informacija koje će nekome možda dobro doći ali dalji offtopic neću tolerisati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Novi član
|
![]()
@ivicca
pazi, ti imas jedan domen a ja sam ih imao preko 200. kad mi je bio hacknut nalog vise sam novca potrosio na telefon, objasnjavajuci se sa njihovim glupim automatima i nepismenim sekretaricama iz tunguzije koje gore govore enleski od mene, nego sto su mi domeni bili vredni. kad sam uspeo da povratim domene sve sam ih prebacio sem nekoliko koji mi nisu vise trebali i oznacio ih da se ne obnavljaju automatski. medjutim jedan mi je trebao a nisam mogo da ga prebacim posto je ostalo manje od 7 dana do isteka pa sam morao da ga obnovim kod njih i kad sam ga obnovio svi ovi ostali su automatski stavljeni na automatsku obnovu bez mog znanja. ode jos masa novca na domene i na tel. ja nemam nista od toga dal ces ti ili bilo ko da hostuje domene na godaddy ili ne, ja znam da ja sigurno necu. samo sam izneo svoje misljenje za sta valjda i postoje javni forumi. 5 godina sam u ovom poslu i za to vreme sam proso sve i svasta i veruj mi bio sam i na dreamhostu i na servageu i na hostgatoru i svuda su mi gasili nalog cim sam poceo da radim sa malo ozbiljnijim brojem posetioca a najbolji su bili na servageu kad su mi ugasili nalog posle par hiljada zahteva pod izgovorom da im mnogo opterecujem cluster. http://www.google.com/search?hl=en&q...ks&btnG=Search http://www.google.com/search?hl=en&q...ks&btnG=Search i pre nego sto se odlucite za neki hosting pretrazite malo net i obavezno http://www.webhostingtalk.com/ (nadam se da je ok da stavim link ka drugom forumu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
|
![]()
Šta misliš o Namecheap:
5GB space 250GB transfer 50 email accounts 15 MySQL databases 1 domain 15 subdomains 5 FTP users ---------- 10 Spam Protected POP3 Email Addresses 2000MB Storage Unlimited Email Aliases Webmail Unlimited Autoresponders ------------ 2,91$ |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Novi član
|
![]()
namecheap je odlican, barem za domene. trenutno imam 30-tak domena kod njih i vise sam nego zadovoljan. za webhosting ih nisam koristio posto sam odavno na dedicated serverima ali ova ponuda izgleda manje-vise realno. moj savet ti je da ih probas ali nikako sa nekim ozbiljnijim projektom i obavezno citaj TOS (terms of service).
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Braffe na korisnoj poruci: | ||
mr.marvin (17.12.2007) |
![]() |
#16 |
Član
|
![]()
Uzeo sam hosting kod njih. Izgleda vrlo korektno, jedino sto sam primijetio malo sporiji odziv ponekad. Ali, nisam ni ocekivao nista posebno. TOS nisam citao
![]() Ono sto mogu da pohvalim kad je Namecheap u pitanju jeste njihova tehnicka podrska. Bilo koje pitanje, bilo koje doba dana, bilo koji prioritet - bice vem odgovoreno, uz nekoliko savjeta. Nema broje telefona, vec sve ide preko ticketa, ali stvarno su me odusevili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Deo inventara foruma
Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 668 puta na 346 poruka
|
![]() Citat:
|
|