![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 5.1.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Imam InkJet stampac HP7260. Pre nekog vremena je poceo da pravi horizontalne bele linije prilikom stampanja preko cele strane. Isprobao sam sva tri kertridza pojedinacno i u svim kombinacijama i uvek se isto desava. Probao sam da cistim kertridze preko drajvera i nije pomglo. Da li mozda neko ima ideju sta da radim???
Hvala unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 10.2.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Bljak. Ako nisu prazni, tj. pri kraju, onda očisti alkoholom kontakte na kertridžu i štampaču... drugo mi ne pada na pamet. Doduše, moguće je i da su se mlaznice zasušile (samo deo njih) ali malo je glupo da se to podjednako desilo na svim kertridžima... vredelo bi da ubaciš druge kertridže da to eliminišemo ili potvrdimo. A možda i nije glupo, ako su dugo stajali u štampaču koji nije korišćen, onda je možda vazduh dokačio tačno samo neke mlaznice u redu na svim kertridžima... tu je pomoć destilovana voda na papirnoj maramici ili spec. tečnost koju prodaju prodavci refill-a, koja otapa mastilo. I, naravno, kupovnina novih...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 8 puta na 8 poruka
|
![]()
cekaj da pocne da guzva papire ili je vec mozda poceo da zavrce krajeve poslednjem listu u fioci za papir
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Član
Član od: 5.1.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa DVD rezacem i MP3 Playerom… | Mefisto | Kvarovi | 3 | 7.4.2006 12:55 |
Problem sa Ink-jet-om! | choopa | Ostale komponente | 0 | 10.2.2006 21:59 |
Problem Sa Grafikom | Branislav Živaljević | Grafika | 14 | 4.2.2006 17:19 |
Problem sa izlaznim naponom Mustek-a | holodoc | Kvarovi | 7 | 2.2.2006 22:32 |
problem sa tv kartom | Alexandar | Kvarovi | 10 | 5.1.2006 23:32 |